Στρος Καν: Στη φόρα τα βίντεο του Sofitel

Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα βίντεο από το ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, Sofitel. Ανάμεσα σε όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας είναι και η επίμαχη σκηνή των δυο υπαλλήλων που πανηγυρίζουν και η οποία αναζωπύρωσε τις θεωρίες περί συνωμοσίας κατά του Στρος Καν.

Στρος Καν: Στη φόρα τα βίντεο του Sofitel
Οι σκηνές καταγράφηκαν στις 14 του περασμένου Μαΐου στο Sofitel, το ξενοδοχείο του «καμαριέρα-γκέιτ»..

Τα δίχως ήχο βίντεο ξεκινούν περίπου ένα τέταρτο μετά τις δραματικές στιγμές στην σουίτα και καλύπτουν την χρονική περίοδο από τις 12.27 μ.μ. όταν έκανε τσεκ-άουτ ο DSK, μέχρι την άφιξη της αστυνομίας στις 14.06 μ.μ.
Είναι αλήθεια ότι δύσκολα θα μπορούσε να οδηγηθεί κανείς σε ένα ασφαλές συμπέρασμα παρακολουθώντας τα όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες του ξενοδοχείου.
Ωστόσο το «ενσταντανέ» που όντως προκαλεί ερωτηματικά είναι αυτό στο οποίο πρωταγωνιστούν δυο υπάλληλοι. Οι Brian Yearwood και Derrick May εισέρχονται συζητώντας σε αποθηκευτικό χώρο μετά τις 13.34 μ.μ και ξαφνικά, χωρίς προφανή λόγο, αρχίζουν να αλληλοσυγχαίρονται, να χειρονομούν και να «χορεύουν».
Αυτήν ακριβώς την σκηνή είχε επικαλεστεί πρόσφατα ο αμερικανός δημοσιογράφος Επστάιν, σε άρθρο του στο οποίο επανέφερε τα περί συνωμοσίας κατά του DSK, θεωρώντας λίαν ύποπτο τον «πανηγυρισμό» των δυο ανδρών.
Απειλούσε μάλιστα ότι θα έδινε ο ίδιος στην δημοσιότητα το βίντεο, για να μπορεί ο καθένας να σχηματίσει γνώμη.
Στο πρώτο «καρέ» η Ναφισάτου Ντιαλό και στο δεύτερο, ο περιβόητος «πανηγυρισμός» των δυο υπαλλήλων.
Στο πρώτο «καρέ» η Ναφισάτου Ντιαλό και στο δεύτερο, ο περιβόητος «πανηγυρισμός» των δυο υπαλλήλων.
Οι δυο υπάλληλοι πάντως υποστήριξαν ότι η αντίδρασή τους πιθανότατα σχετίζονταν με το αποτέλεσμα κάποιου ματς.
«Η ιδέα ότι αυτά τα βίντεο αποδεικνύουν την εμπλοκή της Accor σε μια συνωμοσία δεν έχει καμία λογική» δήλωσε στον σταθμό BFMTV η Accor, στην οποία ανήκει το Sofitel.
Δήμητρα Ράγια

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...