Το νέο αστέρι του «YouTube» Τρίχρονο κοριτσάκι... Spiderman

Τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία των τριών τους αρέσει να παίζουν με απλά παιχνίδια, η Sofya Dickson, όμως, δεν είναι σαν όλα τ’ άλλα παιδιά..

Από βρέφος φαινόταν ότι θα ακολουθήσει τα βήματα του Spiderman γιατί προτιμούσε να σκαρφαλώνει στα κουφώματα της πόρτας.

Αυτές τις, λοιπόν, οι αναρριχήσεις την έχουν κάνει το νέο αστέρι του «YouTube».

Ο 39χρονος πατέρας της Sofya, Peter, τη βιντεοσκόπησε να σκαρφαλώνει μέχρι την κάσα της πόρτας της κουζίνας στο σπίτι τους και «ανέβασε» το βίντεο στο «YouTube».

Τώρα, περίπου 275.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν δει το βίντεο που δείχνει το μικρό κορίτσι με τα πόδια μέχρι την κορυφή της κάσας, λέγοντας: «Μπορώ να το κάνω! Μπορώ να το κάνω! ».

Ο πατέρας δηλώνει ότι πλέον έχει αναισθητοποιηθεί από το παγκόσμιο ενδιαφέρον που περιλαμβάνει αιτήματα από Αμερικανικούς τηλεοπτικούς σταθμούς να μεταδίδουν το βίντεο και μια προσφορά από μια εταιρεία μάρκετινγκ στην Καλιφόρνια για να εξασφαλίσει εμπορικές συμφωνίες με τη Sofya.

Αλλά ο Peter και η σύζυγός του Sasiye, οι οποίοι έχουν επίσης δίδυμα αγόρια, αποφάσισαν να δωρίσουν τα χρήματα που συγκεντρώνονται από το υλικό στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Save the Children».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...