Το καλοκαίρι αργά αλλά σταθερά οδεύει προς το τέλος του.

Το καλοκαίρι αργά αλλά σταθερά οδεύει προς το τέλος του. Η μέρα έχει μικρύνει και η φθινοπωρινή μελαγχολία έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της σε όλους όσοι επέστρεψαν από τις διακοπές τους. Οι εγχώριοι celebrity όμως συνεχίζουν τις διακοπές τους στα νησιά του Αιγαίου καθώς φέτος η οικονομική κρίση τους κράτησε μακριά από τους αγαπημένους τους εξωτικούς προορισμούς.
Έχουμε και λέμε. Έλενα Παπαβασιλείου- Σόφη Πασχάλη. Οι δύο κυρίες βρέθηκαν στην παραλία της Αναβύσσου και επιδόθηκαν σε αθλοπαιδιές. Η Έλενα Παπαβασιλείου με μικροσκοπικό φυστικί μπικίνι τράβηξε πάνω της όλα τα ανδρικά βλέμματα..

Ξέγνοιαστες στιγμές στη Χαλκιδική πέρασαν η Γωγώ Μαστροκώστα μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα και τη μονάκριβη κόρη τους Βικτώρια. Η Γωγώ Μαστροκώστα με σέξι μαύρο μπικίνι απέδειξε ότι κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη.
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO! εντόπισε την Ελεονώρα μελέτη σε παραλία στο Λαγονήσι όπου καθημερινά κάνει μαθήματα windsurfing που είναι ο φετινός της καλοκαιρινός έρωτας. Με πολύχρωμο μπικίνι και τζιν σορτς η παρουσιάστρια του Star εξέπληξε τους πάντες με τις ικανότητες της.
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ διαθέτει η Αγγελική Ηλιάδη. Με δίχρωμο μπικίνι σε έντονα χρώματα η τραγουδίστρια έκλεψε την παράσταση στην πισίνα του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται για τις εμφανίσεις της με τον Αντώνη Ρέμο.





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...