Ιδανικό φιλοξενίας

Μάρθα Κορινθίου

Με το που περνάς την πύλη του ξενοδοχείου, νιώθεις ότι έχεις ραντεβού με το καλοκαίρι. Ο κόλπος, κλειστός σαν φιορδ, είναι προφυλαγμένος από τους ανέμους, η παραλία έχει άμμο και τιρκουάζ νερά, και έτσι, το πρώτο πράγμα που..
θέλεις, ακόμα κι αν είναι μια ψυχρή μέρα του Μαΐου, είναι να κολυμπήσεις. Τίποτα δεν σου αποσπά την προσοχή από τον ουρανό, τη θάλασσα ή την αμμουδιά, αφού τα πέτρινα κτίσματα του resort που απλώνονται στον λόφο σχεδόν δεν ξεχωρίζουν από το αυστηρό κρητικό τοπίο. Και ύστερα, στη γυάλινη ρεσεψιόν, το φωτεινό, τεράστιο lobby και τις αιθέριες βεράντες, πάντα με θέα το Κρητικό πέλαγος, καταλαβαίνει κάποιος ότι η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου έχει ως στόχο την αδιάκοπη συνομιλία με τη θάλασσα και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής.
Τα τριακόσια δωμάτια, σουίτες και βίλες του Daios Cove Luxury Resort & Villas είναι φτιαγμένα γύρω από την ίδια φιλοσοφία: Εχουν λιτό και μοντέρνο ντεκόρ που αφήνει το βλέμμα να ξεκουραστεί, ενώ οι προφυλαγμένες από τον άνεμο βεράντες με τους άνετους καναπέδες και την ιδιωτική πισίνα με το θαλασσινό νερό σε καλούν για χαλάρωση.
Ιδανικό φιλοξενίας
Πίσω στο κεντρικό κτίριο, το μεταλλικό τελεφερίκ διευκολύνει τη μετάβαση από το ένα επίπεδο στο άλλο, αφού το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σαν αμφιθέατρο.
Οι επιλογές του φαγητού είναι ιδιαίτερα ποιοτικές. Στο εστιατόριο πάνω στη θάλασσα απολαμβάνεις ελληνικές γεύσεις αλλά και ψάρια που έφτασαν πριν από λίγο με καΐκι στον όρμο του Daios Cove. Στο Pangea, όπου σερβίρεται και το περιποιημένο πρωινό, το μενού έχει διεθνή χαρακτήρα. Τέλος στο ατμοσφαιρικό Ocean Club, η κουζίνα είναι δημιουργική ιταλική ? δοκιμάστε την έχοντας πρώτα γευτεί ένα κοκτέιλ στο όμορφο pool bar χαζεύοντας τα χρώματα του σούρουπου. Τέλος, ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι και το Spa By Germaine De Capuccini, που αφιερώνει 2.500 τ.μ. στην αναζωογόνηση και τη χαλάρωση, με δύο εσωτερικές πισίνες με θέα στη θάλασσα και κορυφαίο εξοπλισμένο χώρο υγρών θεραπειών, όπου συνδυάζονται χρώματα, αρώματα, μουσική και νερό.
  • Το Daios Cove luxury resort & Villas βρίσκεται στο Βαθύ Λασιθίου και απέχει λίγα λεπτά από τον Aγιο Νικόλαο. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.daioscove.com ή τηλεφωνήστε στο 28410 62600.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...