Γνωστός παρουσιαστής τα παράτησε όλα κι έγινε αγρότης

Υπηρέτησε πιστά τα περιοδικά, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση για πολλά χρόνια από διάφορα πόστα, όπου τα τελευταία χρόνια συμμετείχε σε πανελ εκπομπών, με μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, μία ωραία μέρα πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει, όχι μόνο τη λαμπρή του καριέρα, αλλά και την Αθήνα γενικότερα...
Ο λόγος για τον Άγγελο Πυριόχο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Ζάκυνθο.
Ο γνωστός δημοσιογράφος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο "Λοιπόν" εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να πάρει τη μεγάλη απόφαση. «Γλίτωσα από τον περιβάλλοντα χώρο της δουλειάς, που όσο περνούσε ο καιρός, αγρίευε περισσότερο. Όσο μεγαλώνει η ανασφάλεια των ανθρώπων που δουλεύουμε σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεόραση, τόσο αγριεύει η κατάσταση» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Γνωστός παρουσιαστής τα παράτησε όλα κι έγινε αγρότης
«Στο νησί δεν είναι τόσο άγρια η κατάσταση, όχι λόγω συνθηκών, αλλά γιατί δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Πρέπει να ξυπνάω χαράματα για να βγει η δουλειά στο χωράφι», εξηγεί στη συνέχεια ο αγρότης πλέον Άγγελος Πυριόχος. .



Υπηρέτησε πιστά τα περιοδικά, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση για πολλά χρόνια από διάφορα πόστα, όπου τα τελευταία χρόνια συμμετείχε σε πανελ εκπομπών, με μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, μία ωραία μέρα πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει, όχι μόνο τη λαμπρή του καριέρα, αλλά και την Αθήνα γενικότερα. Ο λόγος για τον Άγγελο Πυριόχο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Ζάκυνθο.
  phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...