Πρώτη νίκη του Πλατανιά στη Σούπερ Λίγκα

Ιστορία συνεχίζει να γράφει ο Πλατανιάς στη Σούπερ Λίγκα, καθώς μετά την πρώτη ισοπαλία την πρώτη αγωνιστική, ήρθε και η πρώτη νίκη στη κατηγορία το Σάββατο επί του Πανθρακικού με 2-0 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Αναστασάκος (30') και Μαραγκουδάκης (43')...
Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 20', όταν ο Ουντότζι με κάθετη μπαλιά έδωσε... μισό γκολ στον Αναστασάκο, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Αντίλοβιτς. Ο επιθετικός του Πλατανιά βρήκε δίχτυα όμως στο 30', όταν με μετά από κόρνερ του Κάλαϊτζιτς σκόραρε με κεφαλιά το «παρθενικό» τέρμα του Πλατανιά στη μεγάλη κατηγορία 1-0. Ο Πανθρακικός προσπάθησε να αντιδράσει με το σουτ του Μπαϊκαρά στο 39' που μπλόκαρε ο Κηπουρός, όμως στο 43' η ομάδα των Χανίων διπλασίασε τα τέρματά της με δυνατό σουτ του Μαραγκουδάκη (2-0), αφού προηγήθηκε ασθενής απόκρουση του Αντίλοβιτς σε πλασέ του Ουντότζι.
Το 2-0 του ημιχρόνου καθόρισε και την έκβαση του αγώνα, αφού ο Πανθρακικός δεν φάνηκε να έχει το σθένος για να ανατρέψει την κατάσταση. Ο Πλατανιάς έπαιξε έξυπνα με το χρόνο, έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία του Κηπουρού και κράτησε σχετικά άνετα τη νίκη, χάνοντας, μάλιστα, ευκαιρία με τον Καλαϊτζιτς να πετύχει και τρίτο γκολ.
Κίτρινες: Κανακούδης, Παληγεώργος - Μπαϊκαρά
Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (82΄ Μιρτσέτα), Ουκάρ (60΄ Γκονζάλες), Τζανής, Ποτουρίδης, Ουντότζι (88΄ Παληγεώργος)
Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Αντίλοβιτς, Βιγιαρέχο, Στάθης, Λουσέρο, Τσερφά, Μίνγκα (46΄ Κοντογουλίδης), Μουνάφο, Κυβελίδης, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Πρίττας (58΄ Μιχαλόπουλος / 71΄ Γωνιάδης)

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΑΠΕ
  • Ρεπορτάζ:
  • Επιμέλεια: Δημήτρης Γιαχανατζής πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...