Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» στο Twitter - Προβλήματα και στην Ευρώπη

Προβλήματα σύνδεσης στο Twitter παρουσιάζονται σε όλο τον κόσμο από το απόγευμα της Παρασκευής, με χρήστες από Ευρωπαϊκές χώρες, αναμεσά τους και η Βρετανία καθώς και τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία να αναφέρουν ότι το κοινωνικό δίκτυο έχει «πέσει».
Ειδικότερα, το κοινωνικό δίκτυο εμφανίζει σε χιλιάδες χρήστες το μήνυμα: «Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα», με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνδεθούν.
Το πρόβλημα έχει καταγραφεί τόσο στις συνδέσεις από υπολογιστή όσο και στην εφαρμογή του.
Όπως αναφέρει το Russia Today, σε 20 λεπτά 1.700 χρήστες από όλο τον κόσμο έχουν στείλει αναφορές στα κεντρικά της εταιρείας. Εκπρόσωπος του κοινωνικού δικτύου σχολίασε στο Bustle.com ότι έχουν λάβει τα αιτήματα και προσπαθούν να επιλύσουν το πρόβλημα, χωρίς να έχει διευκρινίσει που οφείλεται το παγκόσμιο «μπλακ άουτ»....
Αντίστοιχο πρόβλημα είχε σημειωθεί και στις 12 Μαΐου και χρειάστηκαν τουλάχιστον  2 ώρες ώστε το δίκτυο να επιλύσει το πρόβλημα.
Δείτε τον χάρτη με τις χώρες που έκαναν αναφορά για τεχνικό πρόβλημα:
 https://twitter.com/RadioMitreSR?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.cnn.gr%2Ftech%2Fstory%2F81358%2Fpagkosmio-mplak-aoyt-sto-twitter-provlimata-kai-stin-eyropi
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...