Led Zeppelin στο Μέγαρο Μουσικής!

Το σπουδαίο ροκ συγκρότημα μέσα από τη μεγάλη οθόνη
Αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά ροκ συγκροτήματα  όλων των εποχών, οι Led Zeppelin παρόλο που δεν έρχονται στην Ελλάδα, θα «εμφανιστούν» στην μεγάλη οθόνη του Μεγάρου Μουσικής, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ...

Θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ από την θρυλική συναυλία τους το 2007 στην Αρένα Ο2 του Λονδίνου στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, φέρνοντας μας λίγο πιο κοντά στο θρυλικό συγκρότημα.
Η προβολή είναι ένα sneak preview του DVD Celebration Day.

Το φιλμ έχει ήδη παρουσιαστεί στο Μανχάταν, στο Λονδίνο, στο Βερολίνο, το Τόκιο και προγραμματίζεται να προβληθεί σε 1.500 μεγάλες οθόνες σε 40 χώρες.

Είκοσι εκατομμύρια άνθρωποι προσπάθησαν να αποκτήσουν εισιτήρια για αυτή τη συναυλία-σταθμό. Μόνο 18.000 τυχεροί εξασφάλισαν μια θέση μετά από διεθνή κλήρωση.
Σαφώς βέβαια το συγκρότημα δεν ήθελα να στεναχωρήσει τους οπαδούς του και για αυτό είπε ναι  στην δημιουργία της ταινίας που δείχνει την διαδρομή μέχρι την συναυλία αλλά και την συναυλία την ίδια.

Οι τρεις δημιουργοί του συγκροτήματος, ο μπασίστας Τζον Πολ Τζονς, ο κιθαρίστας Τζίμι Πέιτζ και ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Πλαντ παίζουν μαζί με τον γιο του αδικοχαμένου τους ντράμερ Τζον Μπόναμ, Τζείσον σε μια συναυλία που υπογραμμίζει πως ο θρύλος τους είναι ακόμα ζωντανός.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...