Ελεάνα Βραχάλη: Η επιτυχία με το Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η γνωστή στιχουργός έκανε την πρώτη της μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι "Σ' αγαπώ" του Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον οποίο θεωρεί καλλιτεχνικό..
συνοδοιπόρο. Σε συνέντευξη της, αναφέρεται στην ξαφνική επιτυχία της και τις συνθήκες ζωής της τότε.
Μιλώντας στο περιοδικό "People", η Ελεάνα Βραχάλη θυμάται πως, πρώτα έγραψε ο Μιχάλης τη μουσική και της την έστειλε για να γράψει εκείνη τους στίχους. Μόλις άκουσε τη μουσική ενεπνεύστη σχεδόν αμέσως και το τραγούδι ήταν γεγονός σε μόλις 15 λεπτά. Το γεγονός, όμως, ότι το έγραψε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, την έκανε αβέβαιη για την ποιότητα του και το πέταξε.

Όταν ήρθε η επιτυχία, τη βρήκε σε μια δύσκολη φάση της ζωής της. Η Ελεάνα περνούσε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και βρισκόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου παρακολουθείτο από τους γιατρούς. Ο Μιχάλης, εν τω μεταξύ, είχε ηχογραφήσει το ντέμο του τραγουδιού και της το έστειλε στο νοσοκομείο για να το ακούσει. Εκεί βρισκόταν και η, επίσης στιχουργός, Λίνα Νικολακοπούλου, η οποία πήγε να την δει. Μόλις άκουσε το τραγούδι, άρχισε να την προϊδεάζει για την επερχόμενη επιτυχία της.

Η σχέση της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι κάτι περισσότερο από επαγγελματική και φιλική. Η Ελεάνα πιστεύει πως εκείνος είναι το γούρι της κι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του εαυτού της. Τον θεωρεί έναν πολύ συμαντικό συνοδοιπόρο στην καλλιτεχνική της πορεία και πολύ σημαντικό άνθρωπο στη ζωή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...