ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Λαθρεμπόριο όπλων από τον γιο της Θάτσερ

O σερ Μαρκ Θάτσερ συνεργαζόταν με Τουρκοκύπριο υπόδικο επιχειρηματία για λαθρεμπόριο όπλων στο Ιράκ Πριν ακόμα προλάβει η βρετανική κοινωνία να ξεπεράσει το διχαστικό κλίμα που έχει προκαλέσει η ταινία για τη ζωή της «Σιδηράς..
Κυρίας», Μάργκαρετ Θάτσερ, η αποκάλυψη ότι ο γιος της, σερ Μαρκ Θάτσερ, συνεργαζόταν με Τουρκοκύπριο υπόδικο επιχειρηματία για λαθρεμπόριο όπλων στο Ιράκ, έπεσε σαν βόμβα.

O σερ Μαρκ Θάτσερ συνεργαζόταν με Τουρκοκύπριο υπόδικο επιχειρηματία για λαθρεμπόριο όπλων στο Ιράκ
Πριν ακόμα προλάβει η βρετανική κοινωνία να ξεπεράσει το διχαστικό κλίμα που έχει προκαλέσει η ταινία για τη ζωή της «Σιδηράς Κυρίας», Μάργκαρετ Θάτσερ, η αποκάλυψη ότι ο γιος της, σερ Μαρκ Θάτσερ, συνεργαζόταν με Τουρκοκύπριο υπόδικο επιχειρηματία για λαθρεμπόριο όπλων στο Ιράκ, έπεσε σαν βόμβα.
Σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό Τύπο, ο Μαρκ Θάτσερ, που τα δημοσιεύματα τον εντάσσουν στο «βαθύ κράτος» της Βρετανίας και ο οποίος το 2004 είχε συλληφθεί για χρηματοδότηση προσπάθειας πραξικοπήματος στη Νέα Γουϊνέα, κέρδισε περίπου 12 εκατομμύρια στερλίνες από λαθρεμπόριο όπλων στο Ιράκ!
Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο γιος της Θάτσερ χρησιμοποίησε ως ενδιάμεσο για το λαθρεμπόριο όπλων την εταιρεία Polly-Pek του επιχειρηματία Ασίλ Ναντίρ, ο οποίος κατηγορείται από τη βρετανική Δικαιοσύνη για εξαπάτηση του Δημοσίου και για παράνομες πράξεις στο Χρηματιστήριο! Οπως έγινε γνωστό, τις αποκαλύψεις αυτές έκανε ένας ειδικός σε θέματα πληροφοριών που συνεργαζόταν με τη CIA για περίπου 20 χρόνια.
Αξίζει εδώ να υπενθυμίσουμε ότι ο Μαρκ Θάτσερ είχε έρθει σε πλήρη ρήξη με την οικογένειά του, το 2004, μετά τη σύλληψή του για τη χρηματοδότηση του πραξικοπήματος στη Νέα Γουϊνέα, το οποίο είχε οργανώσει ο φίλος του Σάιμον Μαν. Ο Μαρκ τότε είχε πληρώσει εγγύηση 2 εκατομμύρια ραντ και είχε τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό πριν σταλεί «πακέτο» πίσω στο Λονδίνο
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...