Φάκελος «Διακοπές»! Που βρίσκονται οι εγχώριοι celebrities το φετινό καλοκαίρι; [εικόνες]

Η καρδιά του καλοκαιριού χτυπά δυνατά με τους επωνύμους να έχουν πάρει τους δρόμους και τα λιμάνια για να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους! Για μια ακόμα φορά, πρωταγωνιστικό ρόλο στις επιλογές του έχει η Μύκονος ενώ τις εντυπώσεις, φέτος, κλέβει και το Πόρτο Χέλι!
Από την Κατερίνα Θεοδωροπούλου
Ξεκινώντας από την all time classic επιλογή,
η Δούκισσα Νομικού και ο αγαπημένος της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, δεν αλλάζουν εύκολα τις συνήθειές τους και ψηφίζουν Καλό Λιβάδι για τις εξορμήσεις τους στην παραλία. Το ζευγάρι, άλλωστε, έχει μεγάλη αδυναμία στο νησί των Ανέμων αφού ο επιχειρηματίας διατηρεί εξοχική κατοικία, εκεί.
Δεν είναι, όμως, το μόνο ερωτευμένο ζευγάρι, που επιλέγει το κυκλαδονήσι για τις διακοπές του. Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης απόλαυσαν τις ομορφιές του προορισμού και τα καταγάλανα νερά με τα τρυφερά ενσταντανέ να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Το ζευγάρι δεν σταμάτησε να ανταλλάσσει φιλιά και αγκαλιές, αποδεικνύοντας το πόσο ευτυχισμένοι είναι παρά τις φήμες που τους θέλουν κατά περιόδους να περνούν κρίση.
Φανατική, πλέον, της Μυκόνου, η Αθηνά Οικονομάκου περνά ένα αρκετά μεγάλο μέρος του χρόνου της στο νησί, όπου γνώρισε τον έρωτα. Η όμορφη ηθοποιός διατηρεί σχέση, εδώ και χρόνια με το Φίλιππο Μιχόπουλο, ιδιοκτήτη δημοφιλούς ξενοδοχείου, οπότε οι διακοπές εκεί αποτελούν μονόδρομο. Η Αθηνά, μάλιστα, βομβαρδίζει τον προσωπικό της λογαριασμό με δεκάδες ενσταντανέ, που ανεβάζουν στα ύψη τον υδράργυρο!
Πόρτο Χέλι Report
Την τιμητική του έχει, το φετινό καλοκαίρι, το κοσμοπολίτικο χωριό της Αργολίδας με τους celebrities να παρελαύνουν. Συγκεκριμένα, τις ομορφιές και τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία του θέλησε να δει μία από τις πιο famous κοριτσοπαρέες της σόουμπιζ. Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκαν εκεί για να κάνουν τις βουτιές τους και να ξεκουραστούν. Οι δύο πρώτες κολλητές φίλες αποχωρίστηκαν τους αγαπημένους τους ενώ η ξανθιά παρουσιάστρια και νέο μέλος του Epsilon χαίρεται το καλοκαίρι της ως single. Τα στιγμιότυπα που χάρισαν στο φακό ήταν κάτι περισσότερο από εντυπωσιακά με τις αναλογίες τους να κερδίζουν τα βλέμματα.
Το παράδειγμά τους ακολούθησαν τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και η Μαρία Ηλιάκη με την Ελένη Πετρουλάκη, τη Μαρία Λουίζα Βούρου και τη Σάσα Σταμάτη, που συναγωνίστηκαν για τα μαγιό και τα καλοσχηματισμένα κορμιά τους. Όπως ήταν φυσικό, δεν πέρασαν απαρατήρητες με τις γυναίκες και τους άντρες, που βρέθηκαν κοντά τους, να μένουν με το στόμα ανοιχτό.
Τον έρωτά τους θέλησαν να χαρούν, όμως, και κάποια από τα δημοφιλή ζευγάρια. Η Νικολέττα Ράλλη με τον αγαπημένο της, Ιάσονα Μιχόπουλο, αδερφό του αγαπημένου της Αθηνάς Οικονομάκου, προτίμησαν το Πόρτο Χέλι και όχι τη Μύκονο για να χαλαρώσουν. Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τους παπαράτσι, έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ με την όμορφη παρουσιάστρια να μην αφήνει στιγμή από την προσοχή της το έτερον ήμισυ.
Σε επίσης ιδιωτικές στιγμές, απαθανατίστηκαν και η Τζένη Μπότση με τον Αλέξανδρο Μιχαλά. Το ζευγάρι, που συνήθως κρατά χαμηλούς τόνους, ζει την απόλυτη ευτυχία με το χαμόγελο να είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της όμορφης ηθοποιού.
Τη λίστα με τους επωνύμους, που επισκέφθηκαν το Πόρτο Χέλι, συμπληρώνουν ο Νίκος Αναδιώτης και ο Γιάννης Σπαλιάρας με τις συντρόφους τους. Τα μοντέλα τάραξαν τις γυναικείες καρδιές με τους κοιλιακούς και τα γυμνασμένα τους σώματα!











πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...