Οι Αμερικανοί ψηφίζουν Μέσι

Στην Αργεντινή μπορεί να τον αποδοκιμάζουν ενίοτε, αλλά στην Αμερική ο Λιονέλ Μέσι αποδεικνύεται ένα από τα πλέον δημοφιλή πρόσωπα.
Κάπως έτσι, ο..

Αργεντινός διεθνής άσος βρίσκεται στη λίστα του αμερικανικού περιοδικού TIME με τους υποψήφιους για τον τίτλο «Προσωπικότητα της χρονιάς».
Μάλιστα, ο Μέσι εμφανίζεται να είναι δεύτερος στις επιλογές του κοινού για τη συγκεκριμένη ψηφοφορία, αφήνοντας πίσω του ονόματα όπως ο Στιβ Τζομς, ο Μπάρακ Ομπάμα ή ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι...Μπροστά από τον Μέσι βρίσκεται το κίνημα του «99%», μια κίνηση Αμερικανών που αντιτίθεται στο 1% των πλουσίων στις ΗΠΑ, στις 400 οικογένειες που συγκεντρώνουν τον πλούτο της χώρας, που διαχειρίζονται δισεκατομμύρια δολάρια και εκατομμύρια τύχες ανθρώπων.

Η διάκριση για τον Μέσι, ανεξάρτητα του αν θα καταφέρει να σκαρφαλώσει στο Νο1 στο τέλος, είναι ακόμη πιο ιδιαίτερη αν αναλογιστεί κανείς ότι προέρχεται από το αμερικανικό κοινό – ένα κοινό που οπωσδήποτε δεν βλέπει και δεν είδε ποτέ το ποδόσφαιρο ως «βασιλιά» του.

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση δεν είναι αυτή που θα αναδείξει την «Προσωπικότητα της χρονιάς», καθώς αυτό θα γίνει από τις προτιμήσεις των συντακτών του περιοδικού TIME.

Η τελική επιλογή θα γίνει γνωστή στις 16 Δεκεμβρίου, όταν και θα κυκλοφορήσει το τεύχος του περιοδικού.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τις προτιμήσεις του κοινού, όπως έχει διαμορφωθεί ως τώρα


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...