Ρουβάς, Θεοδωρίδου - Παπαρίζου, Βίσση, Σφακιανάκης ξεκινούν τις χειμερινές εμφανίσεις τους

Η κρίση κρίση αλλά και η διασκέδαση διασκέδαση. Και μπορεί οι εποχές που οι μεγάλες πίστες ήταν γεμάτες και τα γαρίφαλα έπεφταν βροχή να έχουν περάσει, ωστόσο η Αθήνα συνεχίζει να διατηρεί τον τίτλο της «βασίλισσας» της νυχτερινής διασκέδασης στην Ευρώπη, καθώς τόσο οι επιχειρηματίες όσο και οι καλλιτέχνες επιμένουν να δουλεύουν ακόμα κι αν το νυχτοκάματο έχει πλέον μειωθεί κατά πολύ...

Στη νέα αυτή χειμερινή σεζόν που ξεκινά, η εικόνα της νυχτερινής Αθήνας δεν θα έχει μεγάλες διαφορές από πέρυσι. Ολες οι μεγάλες πίστες θα δουλέψουν κανονικά, με τα μεγάλα ονόματα αλλά και τις συμμαχίες κάποιων νέων καλλιτεχνών που ενώνουν τις δυνάμεις τους με όπλο το κέφι και τον ενθουσιασμό τους.
Τα περισσότερα προγράμματα είναι λαϊκά, ενώ θα έχουμε και κάποιες λίγες ενδιαφέρουσες συνεργασίες από τον χώρο του έντεχνου τραγουδιού. Εχουμε και λέμε λοιπόν...
Στις 26 του μήνα ξεκινούν οι Γιάννης Ζουγανέλης - Σάκης  Μπουλάς - Μιχάλης Χατζηγιάννης στην «Ακτή οδού Πειραιώς»
Στις 26 του μήνα ξεκινούν οι Γιάννης Ζουγανέλης - Σάκης Μπουλάς - Μιχάλης Χατζηγιάννης στην «Ακτή οδού Πειραιώς»
Βραδιά πρεμιέρας η αποψινή για τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος θα ανέβει στην πίστα του «Διογένης Studio - S Club» για να ξεσηκώσει, για μία ακόμη χρονιά, της νεαρές αλλά και τις ώριμες ρουβίτσες με τις επιτυχίες του και τα εντυπωσιακά χορευτικά του. Στο πλευρό του φέτος θα βρίσκεται η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία θα αναλάβει το λαϊκό μέρος του προγράμματος, αλλά και το ποπ συγκρότημα «Melisses». Απόψε ξεκινά τις εμφανίσεις της στο «Οδός Πειραιώς 178» και η Πέγκυ Ζήνα, η οποία θα πλαισιώνεται από τον Δήμο Αναστασιάδη, τον Λούκα Γιώρκα και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.
Mικρά εγκλήματα
«LAV» είναι ο τίτλος του προγράμματος που θα παρουσιάζει η Αννα Βίσση, από τις 19 του μήνα, στο «Κέντρο Αθηνών».
Η απόλυτη Ελληνίδα ποπ σταρ, όπως συχνά την αποκαλούν, έχει ετοιμάσει μια μουσική παράσταση για την τρέλα του έρωτα, την απάτη του έρωτα, τα μικρά εγκλήματα και τα μαγικά του κόλπα.
Η Ελένη Φουρέιρα
Η Ελένη Φουρέιρα
Και φέτος πάντως δεν θα λείπει το παραδοσιακό μουσικό στοιχείο από το πρόγραμμά της, καθώς θα υπάρχει μια ενότητα με τον δεξιοτέχνη της κρητικής λύρας Νίκο Ζωιδάκη, ενώ μια πιο φρέσκια νότα θα δίνει η νεαρή και δημοφιλής Demy.
To «παρών» στη νυχτερινή διασκέδαση θα δηλώσει και φέτος ο Αντώνης Ρέμος από τη σκηνή του «Αθηνών Αρένα», όπου θα κάνει πρεμιέρα στις 26 του μήνα. Μαζί του θα είναι ο Στέλιος Ρόκκος αλλά και η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα.
Η Ελενα Παπαρίζου θα είναι μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στον «Βοτανικό», από τις 19 του μήνα
Η Ελενα Παπαρίζου θα είναι μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στον «Βοτανικό», από τις 19 του μήνα
Στις... επάλξεις και ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος θα κάνει πρεμιέρα στην «Ιερά Οδό» στις αρχές Νοεμβρίου. Περιμένουμε επίσης τον Πάνο Κιάμο, που τον Νοέμβριο θα ξεκινήσει στα «Αστέρια», αλλά και τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος θα εμφανιστεί τον Δεκέμβριο μαζί με την Πάολα.
Ομορφιά επί δύο στον «Βοτανικό», στην πίστα του οποίου θα συνυπάρξουν, από τις 19 Οκτωβρίου, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Ελενα Παπαρίζου. Ενα πέρασμα θα κάνει και ο Λευτέρης Πανταζής.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα ανέβουν από τις 3 Νοεμβρίου στη σκηνή του «Gazoo»
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα ανέβουν από τις 3 Νοεμβρίου στη σκηνή του «Gazoo»
Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος τώρα εμφανίζεται στο «Θέα» με την Ελλη Κοκκίνου, θα αλλάξει στρατόπεδο στις 16 Νοεμβρίου που θα κάνει τη χειμερινή πρεμιέρα του στο «Fever», όπου θα τραγουδά και ο Γιώργος Σαμπάνης.
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ «ΤΡΙΚ»
Οι τιμές στη νυχτερινή διασκέδαση τον φετινό χειμώνα θα κινηθούν περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. Ωστόσο, οι επιχειρηματίες ψάχνουν να βρουν κάποια τρικ, έτσι ώστε να προσελκύσουν κόσμο. Οπως, για παράδειγμα, τη διαφορά τιμής του ποτού ανάλογα με τη θέση που βρίσκεται το τραπέζι. Τα πρώτα τραπέζια θα πληρώνουν το μπουκάλι ουίσκι 160 ευρώ και η γαλαρία 140 ευρώ. Στην ίδια λογική κινούνται και τα κουπόνια που δίνονται στο κοινό μέσω διαφόρων Μέσων Ενημέρωσης. Τα μαγαζιά κερδίζουν δωρεάν διαφήμιση και το κοινό μια μείωση της τάξης του 50%. Υπάρχουν βέβαια και κάποια μαγαζιά που έπειτα από συμφωνία με τους καλλιτέχνες έχουν ρίξει κάπως τις τιμές, ενώ υπάρχουν επίσης και κάποιοι, λίγοι, οι οποίοι μάλλον δεν έχουν καταλάβει σε τι εποχές ζούμε και χρεώνουν το μπουκάλι 190 ευρώ.
«Ερωτας»  και λαϊκά  στις πίστες
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ...
Ανοιξαν «αυλαία» Βανδή, Μαζωνάκης, Τσαλίκης
Υπάρχουν όμως και κάποια σχήματα που έχουν ήδη ξεκινήσει δράση από τις προηγούμενες εβδομάδες. Το «Posidonio» έχει γίνει το απόλυτο στέκι νυχτερινού ξεφαντώματος, με τον Αντύπα σε μεγάλα κέφια, τη Δέσποινα Βανδή και τους «Vegas» να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς.
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Θάλασσα» ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος έχει στο πλευρό του την Ελένη Φουρέιρα. Ο τραγουδιστής έχει κλείσει ήδη την επόμενη συνεργασία του, καθώς από τον Δεκέμβριο θα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Φωταέριο» με τον Νίκο Κουρκούλη.
Στο «Caramela» ξεφαντώνει τα βράδια ο Γιώργος Τσαλίκης με τη Χρύσπα και τον Σάκη Αρσενίου, ενώ το «Romeo» συνεχίζει ακάθεκτο με τον Χρήστο Χολίδη και τη Θέλξη.
Τις τελευταίες ημέρες προστέθηκε στην παρέα τους και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Κατερίνα Στανίση, Δημήτρης Κοντολάζος και Σαμπρίνα αναβιώνουν παλιές καλές στιγμές νυχτερινής διασκέδασης στο «Maya-Maya».
ΕΝΤΕΧΝΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ
Εκπληξη με τον «Καλό, τον κακό και τον άσχημο»
Τη μεγάλη έκπληξη της χρονιάς θα την κάνει φέτος η «Ακτή οδού Πειραιώς» στην οποία θα γίνει μια απρόσμενη συνύπαρξη υπό τον τίτλο «Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος». Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς θα υποδεχτούν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σ' ένα πρόγραμμα που θα συνδυάζει τις επιτυχίες με το χιούμορ.
Από τη σκηνή θα παρελάσουν διάφοροι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων θα είναι και ο αθεράπευτος ροκάς Τζώνυ Βαβούρας, ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Γιώργος Μάγκας, αλλά και μια ομάδα ηθοποιών και χορευτών καθώς η παράσταση θα περιλαμβάνει πολλά χορευτικά στιγμιότυπα και διάφορα χάπενινγκ. Η πρεμιέρα τους έχει προγραμματιστεί για τις 26 Οκτωβρίου. Ενδιαφέρουσα θα είναι και η σύμπραξη του Νίκου Πορτοκάλογλου με τον Φίλιππο Πλιάτσικα στη σκηνή του «Gazoo», στο Γκάζι.
Σε ένα πρόγραμμα με τον συμβολικό τίτλο «συν», οι δύο τραγουδοποιοί, που έχουν σημαδέψει με τα τραγούδια τους τη γενιά τους, θα ενώσουν τις φωνές τους σε κομμάτια από το προσωπικό τους ρεπερτόριο και θα θυμίσουν κάποιες από τις ομορφότερες στιγμές της ελληνικής ροκ – έντεχνης μουσικής σκηνής. Μια συνεργασία που διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να πάει καλά. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν στις 3 Νοεμβρίου.
«REX» - «ΑΝΟΔΟΣ»
Ραντεβού με νεανικές συμμαχίες
Εκτός από τα μεγάλα ονόματα, αρκετές είναι οι πίστες της Αθήνας που θα φιλοξενήσουν σχήματα νεότερων τραγουδιστών οι οποίοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για διασκεδάσουν τα πλήθη. Οπως για παράδειγμα το «REX», που φέτος προτίμησε το νεανικό σχήμα Νίνο - Κωνσταντίνος Αργυρός φιλοδοξώντας μάλλον να προσελκύσει το νεανικό γυναικείο κοινό. Στην «Ανοδο» θα τραγουδούν, από τις 19 του μήνα, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Ηλίας Βρεττός και η Saya (φωτό), παρουσιάζοντας ένα σύγχρονο πρόγραμμα με ελληνικές αλλά και ξένες επιτυχίες.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΚΑ
ankouka@pegasus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...