H Έλενα Παπαρίζου φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές της στο Πασαλιμάνι [εικόνες]

Κάτω στον Πειραιά…  στο Πασαλιμάνι,   βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου. Καθόλου τυχαία βέβαια.Η Έλενα,  ανεβαίνει στο Βεάκειο, την Πέμπτη 21 Ιουλίου, παρέα με το πιο feelgood δίδυμο του ελληνικού τραγουδιού, Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα για μια μοναδική συναυλία.

Πιο λαμπερή από ποτέ, γλυκιά και χαλαρή περπάτησε στην γνωστή πειραιώτικη πασαρέλα, στο Πασαλιμάνι – το πιο hot νεολαι ίστικο μέρος - ξαφνιάζοντας τον κόσμο με την απλότητά της. «Γειά σου Ελενα, σε περιμένουμε στο Βεάκειο» της φώναζαν. Κι εκείνη οικεία, απλή και χαμογελαστή ανταποκρινόταν. Τα κινητά άναψαν από τις φωτογραφίες με τους θαυμαστές της. Κάτω από το ρολόι – σήμα κατατεθέν του Πειραιά – μπροστά από τη θάλασσα. Το Πειραιώτικο δειλινό ήταν δικό της.
H καλλιτέχνις δέχτηκε και μοίρασε αγάπη κι έδωσε την υπόσχεση για μια  δυναμική συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Το ραντεβού λοιπόν είναι Πέμπτη 21 Ιουλίου,  με ένα πρόγραμμα γεμάτο με τις μεγαλύτερες της επιτυχίες, dance κομμάτια και αγαπημένες μπαλάντες αλλά και τραγούδια από όλη την δισκογραφία της, με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις.
Την περιμένουμε…





 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...