Η Rihanna - για ακόμα μία φορά - γυμνή. Αυτή τη φορά στο εξώφυλλο του περιοδικού GQ

Φορώντας ένα bike jacket - και φανταζόμαστε – και μερικές σταγόνες από το άρωμά της, η Rihanna ποζάρει για το περιοδικό που σέβεται τα θέλω του σύγχρονου άντρα, GQ. Η αλήθεια είναι πως η είδηση θα είναι να φωτογραφηθεί η RiRi ντυμένη. Παρόλα αυτά, επειδή η το καλό κορίτσι, εκτός από κακό..

έγινε και κορίτσαρος, της το συγχωρούμε που δεν στεριώνει πάνω της ρούχο. Αυτή τη φορά η 24χρονη καλλονή από τα Barbados, τα πέταξε για χάρη του τεύχους Δεκεμβρίου του GQ. Φυσικά εκτός από αυτή την αέρινη φωτογράφηση, που ο στυλίστας έριξε πολύ ιδρώτα (ΚΑΘΟΛΟΥ), υπάρχει και συνέντευξη. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα λεγόμενά της, η τραγουδίστρια θέλει τον άντρα να είναι σε επιφυλακή, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως “μου αρέσει να αισθάνομαι γυναίκα”.



“Πρέπει να έχω τον έλεγχο σε όλα, οπότε όταν βρίσκομαι σε μία σχέση θέλω να μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω και να πάρει κάποιος άλλος τα ηνία”
. Προς το παρόν πάντως η Rihanna είναι single και παρόλο που οι φήμες την ήθελαν με τον Chris Brown, η ίδια δήλωσε σε συνέντευξη της στο Facebook πως όχι δεν είναι μαζί.
PHGH

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...