Διαχρονικά μοντέλα της αγγλικής γκαρνταρόμπας με μοντέρνο styling

Για να τιμήσει το βρετανικό χειμώνα με στιλ, η Ben Sherman επέλεξε τρία διαχρονικά αγαπημένα μοντέλα της αγγλικής γκαρνταρόμπας, τα ξαναδούλεψε με μοντέρνο styling, εφαρμογή και κατασκευή και τα κατασκεύασε στην Αγγλία..

  Το στιλ που έγινε γνωστό ως Donkey Jacket, πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’20 και ήταν συνώνυμο των εργατικών ρούχων των Βρετανικών Εργατικών Συνδικάτων. Αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά ως στιλιστική δήλωση αφού υιοθετήθηκε από τους αυθεντικούς Skinheads της δεκαετίας του ‘80.
Δουλεύοντας με την παραδοσιακή σιλουέτα αυτού του λειτουργικού βασικού κομματιού, το μάλλινο jacket που δημιούργησε η Ben Sherman από Melton έχει μετρίου βάρους μόνωση και είναι ραφιναρισμένο με γούνινο γιακά και εξαιρετικές δερμάτινες λεπτομέρειες.
Το κλασικό παλτό Duffle
Διατηρώντας την εμβληματική φόρμα του μακριού Μοντγκόμερι, αυτή η μοντέρνα εκδοχή έχει εκσυγχρονιστεί με διακριτικές λεπτομέρειες, τη χρήση ποιοτικού μαλλιού Melton και μαλακή δερμάτινη ενίσχυση στους ώμους, τους αγκώνες και τις μανσέτες.
Με το γνώριμο κοκάλινο κούμπωμα σε σχήμα κεράτου και ευρύχωρες εξωτερικές τσέπες, αυτό το κλασικό παλτό, αγαπημένο εξίσου από το Αρκουδάκι του Paddington και αστέρια της pop, παρουσιάζεται σε παραδοσιακό καμηλό, όπως έγινε διάσημο από το Βασιλικό Ναυτικό κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, και σε διακριτικά στιλάτο Μαύρο.
Το σταυροκούμπωτο πανωφόρι
Ένα πραγματικά βασικό κομμάτι της βρετανικής γκαρνταρόμπας, αυτό το κομψό, σοφιστικέ ρούχο χρησιμοποιεί βαρύ βαμβακερό ντιαγκονάλ ύφασμα για τον κορμό και ανώτερης ποιότητας γούνα shearling στο γιακά, προσθέτοντας μία αίσθηση κομψότητας σε ένα ρούχο που χαρακτήρισε το στρατό και την αριστοκρατία στις αρχές του 20ου αιώνα.
Κουμπιά από τον καρπό Corozo Nut, μανσέτες με διπλά ζωνάρια και αντιανεμικό κλείσιμο στο γιακά μαζί με το κόψιμο ψηλά στη μέση, δημιουργούν ένα σοφιστικέ πανωφόρι με τέλεια εφαρμογή.




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...