Skoda Ξάνθη-ΑΕΚ: Για το τρίποντο και οι δύο

Στην Ξάνθη, θα διεξαχθεί η σπουδαιότερη αναμέτρηση του Σαββάτου, της 2ης αγωνιστικής, της Super League. Η Skoda Ξάνθη, υποδέχεται την ΑΕΚ. Αμφότερες οι ομάδες, θέλουν να δώσουν συνέχεια στα πετυχημένα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής.
Η ακριτική ομάδα, προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ και αποσκοπεί σε ένα ανάλογο αποτέλεσμα ή γιατί όχι και σε μια νίκη.

Μετά το τέλος των ασκήσεων της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής(28/8), ο προπονητής της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου (29/8 21:30 ΕΡΑ ΣΠΟΡ) με την ΑΕΚ. Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε είναι οι: Γκαραβέλης, Τσενάμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Φλίσκας, Γουάλας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Καπετάνος, Ράνος, Τριάδης, Ορφανίδης Π., Σολτάνι, Λουσέρο, Ντιμιτρόφ, Ερέα.
Η ΑΕΚ, θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες της και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Στην αποστολή του αγώνα του Σαββάτου, συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στις 11 Μαρτίου ο Πέτρος Μάνταλος.
Οι 21 ποδοσφαιριστές είναι οι εξής: Ανέστης, Μπαρόχα, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Ανάκογλου, Γροντής, Πλατέλλας, Μάνταλος, Ανδρεόπουλος, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Κρισάντους και Αραβίδης.

Skoda Ξάνθη-ΑΕΚ: Για το τρίποντο και οι δύο

Στην Ξάνθη, θα διεξαχθεί η σπουδαιότερη αναμέτρηση του Σαββάτου, της 2ης αγωνιστικής, της Super League. Η Skoda Ξάνθη, υποδέχεται την ΑΕΚ. Αμφότερες οι ομάδες, θέλουν να δώσουν συνέχεια στα πετυχημένα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής.

Παναθηναϊκός: Εμπιστοσύνη, αλλά και απαιτήσεις….

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, συγκάλεσε εκτάκτως ο Γιάννης Αλαφούζος, με αφορμή τον αποκλεισμό, του Παναθηναϊκού, από την Καμπάλα. Μετά το τέλος του Συμβουλίου, η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξέφρασε εμπιστοσύνη στον ομάδα, αλλά ξεκαθάρισε την απαίτηση της για άμεση βελτίωση.

«Γκάζια» Αναστασίου στους παίκτες του για τον αποκλεισμό

«Νεκροταφείο» θύμιζαν τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στο Κορωπί μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την άσημη Καμπάλα του Αζερμπαϊτζάν για το Europa League με τον Γιάννη Αναστασίου και τους Φύσσα και Βόκολο να μιλούν σε έντονο ύφος στους παίκτες του «τριφυλλιού».

Τούντορ: «Θα μπορούσε να ναι και καλύτερη η κλήρωση»

Ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντορ αμέσως μετά το αποτέλεσμα της κλήρωσης της φάσης των ομίλων του Europa League εμφανίστηκε προβληματισμένος θεωρώντας ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πέσει σε πιο εύκολο όμιλο.

Μποροβήλος: «Ο Αστέρας δεν φοβάται κανέναν»

Με αφορμή την κλήρωση των ομίλων του Europa League ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε ότι στόχος της ομάδας είναι να εκπροσωπήσει επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο και να βελτιώνεται κάθε χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...