Τρελαίνουν κόσμο πάλι τα κορίτσια της Βουλιαγμένης

Μετά την πρόκριση της ομάδας πόλο γυναικών της Βουλιαγμένης στο Final 4 του Champions Cup, η Έλενα Κούβδου μίλησε  για τους στόχους της ίδιας και της ομάδας της αλλά και την κατάσταση που..
υπάρχει στον ελληνικό αθλητισμό και αναγκάζουν τα νέα παιδιά να τον εγκαταλείπουν ή να μην τον θέτουν ως προτεραιότητα.

Η τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης και της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών, τόνισε για την πρόκριση στο Final 4: «Και μόνο που περάσαμε είναι σημαντικό. Εμείς βάζουμε στόχους και προσπαθούμε αυτά που γίνονται γύρω μας να μην μας επηρεάζουν. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Εμείς όταν φτάνουμε ψηλά, κοιτάμε ακόμα ψηλότερα».

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλήτριες αυτήν την εποχή, είπε: «Στις εποχές αυτές είναι δύσκολο να κάνουν όνειρα τα νέα παιδιά γιατί δεν ξέρεις πώς θα είναι η επόμενη μέρα. Κοιτάζουμε το σήμερα και προσπαθούμε να κάνουμε καλά αυτό που κάνουμε τουλάχιστον. Συνεχώς βρισκόμαστε σε μία ανασφάλεια, δεν ξέρουμε πώς θα είναι τα πράγματα, αν θα μας πληρώσουν. Τουλάχιστον στην Βουλιαγμένη μέχρι τώρα παίρνουμε τα οδοιπορικά μας. Υπάρχουν ομάδες που χρωστάνε ένα χρόνο οδοιπορικά στις παίκτριες».

Για το αν θα ενθάρρυνε νέα κορίτσια να ασχοληθούν με το πόλο παρά τις συνθήκες που υπάρχουν, σχολίασε:

«Όταν έχεις ζήσει τόσο μεγάλες στιγμές σε αυτό το άθλημα, ενθαρρύνεις και τους μικρότερους να το ακολουθήσουν. Πρέπει βέβαια πλέον να κάνεις και άλλα πράγματα γιατί δεν μπορείς να στηριχθείς στον αθλητισμό. Έχω δει φίλες μου και φίλους μου να σταματάνε για να δουλέψουν και να ακολουθήσουν τις σχολές τους και εξαιτίας αυτής της κατάστασης έχουν χαθεί ταλέντα»

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο εξωτερικό:

«Το να παίξω στο εξωτερικό δεν το αποκλείω όχι μόνο για τα χρήματα, είναι σημαντικό να γίνει κάποια στιγμή στην ζωή μου κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το αποφασίσω τώρα»

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...