Μου πήρε χρόνο να μιλήσω για τον καρκίνο...

Είναι 26 χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας και όμως δηλώνει ότι ακόμα και σήμερα πηγαίνει στη δουλειά με τη χαρά της νεοφώτιστης.. Ο λόγος για τη Μαρία Χούκλη που μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! για τα δελτία ειδήσεων, την οικονομική κατάσταση αλλά και τον καρκίνο.






«Χρειάστηκαν πολλά χρόνια μέχρι να μιλήσω για τον καρκίνο. Αρχικά γιατί βρισκόμουν μέσα στο πρόβλημα, αργότερα γιατί δεν ήθελα να νομίζουν ότι το «ρευστοποιώ» το «πουλάω». Όταν όμως είδα πως είναι μια επιδημία αυτή η ιστορία με τον καρκίνο και μου τηλεφωνούσαν γυναίκες από τα πιο απίθανα μέρη του κόσμου για να κου ζητήσουν συμβουλές, για να μου εκφράσουν το φόβο τους, τότε κατάλαβα πόσο κουράγιο παίρνουν οι άνθρωποι που πάσχουν ΄ταν έχουν μπροστά τους μια συγκεκριμένη περίπτωση παρόμοια με τη δική τους» είπε η Μαρία Χούκλη.




Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 απάντησε και στο ερώτημα αν θα μπορούσε να ζήσει στην επαρχία. «Και με λιγότερα χρήματα θα ζούσα και σε μικρότερη πόλη, αρκεί να έβρισκα να κάνω κάτι που πραγματικά να με γεμίζει. Η πόλη πια – και μένω στο κέντρο – είναι ένας τόπος...υστερίας.»

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...