«Υιοθετήστε ένα ειδικό σχολείο»: Συναυλία στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ


Μια μεγάλη συναυλία διοργανώνουν, στις 29 Ιανουαρίου 2013, στο studio C του Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (Μεσογείων 432), η «Φωνή της Ελλάδας», ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων και οι Δημόσιες Σχέσεις της ΕΡΤ. Το μουσικό γεγονός, στο ποίο θα συμμετέχουν αγαπημένοι σε πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες, υλοποιείται στο πλαίσιο του πιλοτικού.
προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και του Ο.Σ.Κ. με τίτλο: «Υιοθετήστε ένα ειδικό σχολείο».
Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία ενός δικτύου αλληλεγγύης, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες έξι ειδικών σχολείων που εδρεύουν στο Περιστέρι και τριών συστεγαζόμενων στο Αιγάλεω, το Ίλιον και το Πέραμα.
Το μήνυμα της συναυλίας θα φτάσει στους Έλληνες σε όλο τον κόσμο μέσα από την απευθείας μετάδοση της συναυλίας από τις συχνότητες της «Φωνής της Ελλάδας» στα ερτζιανά και το διαδίκτυο. Η συναυλία θα μεταδοθεί επίσης απευθείας από το Πρώτο, το Δεύτερο Πρόγραμμα, το ράδιο Kosmos, το «Φιλία», αλλά και τους 19 περιφερειακούς σταθμούς της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, καθώς και διαδικτυακά, μέσα από την υπηρεσία Webradio στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ .
Στη συναυλία θα πάρουν μέρος οι καλλιτέχνες: Νίκος Ζούδιαρης, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Απόστολος Ρίζος και Λάκης Χαλκιάς. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γρηγόρης Πολύζος (πιάνο), Μιχάλης Πορφύρης (τσέλο), Θάνος Γκιουλετζής (βιολί) και Μανώλης Καραντίνης (λαϊκά έγχορδα). Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι της «Φωνής της Ελλάδας» Έλενα Καραγιάννη και Νατάσα Βησσαρίωνος. Ώρα έναρξης συναυλίας: 20:00.
Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσφέρουν τη στήριξή τους στο βαθμό και τη συχνότητα που οι ίδιοι επιθυμούν, συνεισφέροντας στην κάλυψη των αναγκών των συγκεκριμένων σχολείων σε εξοπλισμό, (π.χ εκπαιδευτικό υλικό, τεχνολογικά μέσα, ιατρικό υλικό, ειδικό λεωφορείο για τη μεταφορά των μαθητών κ.ά).
Για την προσφορά σας επικοινωνήστε με τη Συντονιστική Επιτροπή του «Υιοθετήστε ένα ειδικό Σχολείο»:
- Νότα Χατζηαναστασίου (Προϊσταμένη τμήματος Απόδημου Ελληνισμού της «Φωνής της Ελλάδας»)
τηλ.: 210-6066271
email: pxatzianastasiou@ert.gr
- Νατάσα Βησσαρίωνος (Δημοσιογράφος της «Φωνής της Ελλάδας»)
Τηλ. 210-6066298
email : apodimos_era5@ert.gr
- Μαρία Χριστίνα Μπακλαβά (Σύμβουλος Επικοινωνίας του ΟΣΚ)
τηλ: 210-5272432
email: baklavam@osk.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...