Ισόπαλη η ΑΕΚ με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ

Τον δεύτερο βαθμό της στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα πήρε η ΑΕΚ καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Βενέτη στο 30', ενώ η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Παυλή στο 74'..
Η «Ένωση» προσπάθησε από την αρχή να πετύχει ένα γκολ και έφτασε πολύ κοντά στην επίτευξή του στο 13', ωστόσο το σουτ του Λαγού από κοντά έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 17' ο Κοντοές έκανε τη σέντρα, ο Κατίδης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να σκάσει στο έδαφος, προτού απομακρύνουν οι αμυντικοί της Κέρκυρας. Από την πλευρά τους, οι «Φαίακες» έφτασαν στο γκολ στην πρώτη επίσκεψή τους στην αντίπαλη εστία: ο Γιάντσης εκτέλεσε φάουλ στο 30', στέλνοντας την μπάλα στην «καρδιά» της άμυνας της ΑΕΚ, και ο Βενέτης με κεφαλιά «έγραψε» το 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά ο Αναστασόπουλος απέκρουσε το σουτ του Λαγού στο 58'. Στο 63' η Κέρκυρα έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της, καθώς ο Μπάρκογλου βρέθηκε απέναντι από τον Αραμπατζή, αλλά δεν μπόρεσε να «νικήσει» τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Τελικά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 74', όταν ο Κατίδης έβγαλε τη σέντρα, ο Αναστασόπουλος δεν έκανε καλή έξοδο και έχασε την μπάλα υπό την πίεση του Φουρτάδο, με αποτέλεσμα ο Παυλής να τη στείλει στα δίχτυα (1-1).
Κίτρινες: Κουτρουμπής, Κορδέρο - Γιάντσης, Τσουμάνης, Βενέτης, Καραλής, Ηλιάδης, Αναστασόπουλος
Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
ΑΕΚ (Μανώλης Παπαδόπουλος): Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κατίδης, Ρίκκα (59΄ Γροντής), Λαγός, Φουρτάδο, Μπουγαΐδης (46΄ Κορδέρο), Παπαδημητρίου, Αρκούδας (67΄ Παυλής), Κουτρουμπής.
Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Καραλής, Ηλιάδης, Μπάρκογλου, Έντερ Μοντέιρο, Τσουμάνης, Γιάντσης (84΄ Κρητικός), Χαμπλ (26΄ Σταμόγιαννος), Ζουμπουλάκης, Βασιλόγιαννης (68΄ Τσοκάνης).

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΕΡΑΣΠΟΡ, ΑΠΕ
  • Ρεπορτάζ:
  • Επιμέλεια: Δημήτρης Γιαχανατζής
  •  
  • περισσότεραΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...