Ελλάδα Διακοπές- Που να μείνετε με την οικογένειά σας- Οικογενειακές διακοπές στη Ζάκυνθο

Tο φημισμένο Ναυάγιο, οι caretta-caretta και οι παραλίες με τα κατάγαλανα νερά υπόσχονται να γεμίσουν με όμορφες εικόνες το άλμπουμ των οικογενειακών διακοπών σας!
Η Ζάκυνθος με τις πλατιές αμμώδεις παραλίες και τα κρυστάλλινα ρηχά νερά-ιδανικά για παιδιά- συνεχίζει να αποτελεί αγαπημένο προορισμό όσων αποζητούν να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένεια τους.


Εικόνες και παραστάσεις όπως το φημισμένο Ναυάγιο, οι υπόγειες σπηλιές και οι θαλάσσιες χελώνες caretta-caretta, που βρίσκουν καταφύγιο στις ακτές του νησιού, ενθουσιάζουν τα μικρά παιδιά και μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη τους!

Όσο για το που θα μείνετε; Σας παρουσιάζουμε τα ξενοδοχεία του νησιού με ειδική πρόβλεψη και παροχές για οικογένειες και παιδιά!

Louis Plagos Beach - 4*
Με ανόθευτη και γραφική ομορφιά το Louis Plagos Beach είναι ένα από τα πιο φημισμένα ξενοδοχεία του νησιού. Σε μια καταπράσινη περιοχή, περιβάλλεται από όμορφες βουκαμβίλιες και γραφικά πέτρινα μονοπάτια και υπόσχεται αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Χτισμένο στη δημοφιλή παραλία της Αμπουλά, που έχει βραβευθεί επανειλημμένως με Γαλάζια Σημαία για τα κρυστάλλινα και πεντακάθαρα μεσογειακά νερά της, ενώ μοιάζει «ατελείωτη».

Διαθέτει κεντρικό εστιατόριο, snack-bar καθώς και καφετέρια/cocktail bar. Θα βρείτε μεταξύ άλλων εγκαταστάσεις και ποικίλες δραστηριότητες όπως: φωτιζόμενο γήπεδο τένις, aerobic sessions, επιτραπέζια αντισφαίριση, darts, μπιλιάρδο, κ.α. ενώ τα λόγια περισσεύουν για τη φανταστική του πισίνα.

Ειδικά για τα μικρά μέλη της οικογένειά σας θα βρείτε: παιδική πισίνα, παιδική χαρά, mini club, αλλά και baby-sitting κατόπιν Ζήτησης. Ακόμη στο ξενοδοχείο υπάρχει γιατρός εφημερίας.

Zante Royal Resort & Waterpark - 4*
Το Zante Royal Resort & Waterpark βρίσκεται δίπλα στην παραλία στην περιοχή Βασιλικός. Πολύ κοντά στο Θεματικό Εκθεσιακό Κέντρο της Θαλάσσιας Χελώνας Caretta-Caretta, μια εγγυημένη βόλτα για τους μικρούς επισκέπτες.

Το εντυπωσιακό Zante Royal Resort & Waterpark διαθέτει health club και σάουνα, αλλά και νεροτσουλήθρες σε μορφή Waterpark, που μπορεί να ενθουσιάσει παιδιά και μεγάλους!

Ακόμη προσφέρει 2 εστιατόρια, καθώς και bar δίπλα στην πισίνα και lounge bar. Οι επιπλέον παροχές περιλαμβάνουν πισίνα για παιδιά, club για παιδιά και χώρο ψυχαγωγίας/ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα οικογενειακά πακέτα διακοπών και τις ειδικές προσφορές στο: 210 3333300.








πηγη
 Ακολουθήστε το planet stars  στο Facebook και στο Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...