Βούλιαξε" η πόλη του Πύργου από σφοδρή καταιγίδα Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Ηλεία

Τραγική είναι η κατάσταση τις τελευταίες ώρες στον Πύργο. Η καταιγίδα διαρκείας που ξέσπασε τα μεσάνυχτα έχει προκαλέσει εκτεταμένες..
πλημμύρες στην πόλη και στα περίχωρα με το νερό της βροχής να ξεπερνά σε κάποιες περιπτώσεις και τα εβδομήντα εκατοστά σε διαμερίσματα μέσα στην πόλη. Σπίτια, καταστήματα, αυτοκίνητα και δρόμοι έχουν πλημμυρίσει, ενώ μια απέραντη λίμνη είναι οι εγκαταστάσεις του σιδηροδρομικούς σταθμού του ΟΣΕ και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το μέγεθος της καταστροφής.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί, μια ηλικιωμένη γυναίκα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά όταν προσπάθησε να βγει από το σπίτι της, με αποτέλεσμα να την βρουν νεκρή. Το περιστατικό συνέβη έξω από τον Πύργο, στην περιοχή "Κολιρέϊκες Παράγκες" στα Βαρβάσαινα, στο δρόμο για την Σαλμώνη.


Η άτυχη γυναίκα ηλικίας περίπου 80 ετών που βρέθηκε πνιγμένη, εγκλωβίστηκε από τα ορμητικά νερά πάνω στο σύρμα της περίφραξης. Στη συγκεκριμένη περιοχή είχαν σπάσει τέσσερα ρέματα και ο όγκος του νερού ήταν τέτοιος που δεν επέτρεπε στα αυτοκίνητα να διασχίσουν την Εθνική Οδό Πύργου - Τριπόλεως.


Ακόμη, ένα μωρό κινδύνεψε στη Σαλμώνη όταν υπερχείλισε ο ποταμός Ενιππέας, ενώ δεκάδες είναι τα περιστατικά απεγκλωβισμών εντός και εκτός Πύργου


Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί περισσότερες από διακόσιες κλήσεις και ήδη στον Πύργο πέρα από τα άτομα επιφυλακής, έρχονται για βοήθεια δυνάμεις από την Αρχαία Ολυμπία, την Κρέστενα, την Αμαλιάδα, τα Λεχαινά και την Πάτρα...


Διαβάστε περισσότερα video platformvideo managementvideo solutionsvideo playerΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...