Τελευταία προειδοποίηση του Δέλλα «ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ»

Την πρώτη φορά που ο Τραϊανός Δέλλας τα έψαλε στους παίκτες του ήταν μετά την κάκιστη εμφάνιση απέναντι στη Νίκη Βόλου. Το Σάββατο το βράδυ και μετά το ματς με τον Ιωνικό ο Τράι έκανε έντονες παρατηρήσεις προς όλους και χθες το πρωί έριξε τις τελευταίες του προειδοποιητικές βολές.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε εκ νέου στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντάς τους πως η εικόνα που είχαν ήταν απαράδεκτη και πως σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπήκαν δυνατά στο ματς, όπως ο αντίπαλος. «Ημασταν πάρα πολύ κακοί προχθές και δεν θέλω να δω ξανά αυτή την εικόνα από εσάς. Δεν επιτρέπεται!
Τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο αυστηρά από εδώ και πέρα για να καταλάβετε όλοι τι περιμένω από εσάς! Οποιος δεν μπορεί δεν θα έχει θέση στην ομάδα! Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να συγκεντρωθείτε! Οι άλλοι χτυπούσαν στο ψαχνό και εσείς μαρκάρατε με τα μάτια! Ετσι περιμένετε να κερδίσετε; Νομίζετε ότι θα σας χαριστεί κανείς; Ξυπνήστε όσο είναι καιρός» είπε ο Δέλλας θέλοντας να αφυπνίσει τους παίκτες του εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.
Μεγαλώνει η λίστα της δεύτερης ομάδας
Ενα ακόμα ζήτημα που τέθηκε και πάλι ήταν το πόσοι ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται για την πρώτη ομάδα και αν θα πρέπει κάποιοι να αποχωρήσουν. Με δεδομένο πως η περίοδος των μεταγραφών έχει ολοκληρωθεί, οι «κιτρινόμαυροι» επανέλαβαν την τελευταία τους απόφαση να μη φύγει κανένας από το ρόστερ και να δημιουργηθεί μία δεύτερη ομάδα της τάξεως των 11 με 12 ποδοσφαιριστών.
Ουσιαστικά, από τους 33 ποδοσφαιριστές ο Δέλλας θέλει να δουλέψει με τους 20 και με αυτούς να πορευθεί στο πρωτάθλημα. Οι εμφανίσεις, εξάλλου, συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών στα τελευταία φιλικά απέδειξαν ότι δεν μπορούν να σταθούν στην πρώτη ομάδα και δεν μπορούν να συμπεριλαμβάνονται ούτε καν στην αποστολή κάθε αναμέτρησης. Κάποιοι έχασαν την ευκαιρία να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του «Κολοσσού» και αυτό πλέον έγινε ξεκάθαρο.
Στην Κ-18 τρεις παίκτες λόγω... σχολείου
Ακόμα μαθητές είναι οι Ντούμπερετ, Τζάθας και Ζιβάνοβιτς και προσπαθούν να συνδυάσουν τις υποχρεώσεις τους με τις προπονήσεις της ΑΕΚ. Με δεδομένο ότι τα σχολεία άνοιξαν πλέον, οι τρεις ποδοσφαιριστές θα αναγκαστούν να προπονηθούν και σήμερα με την ομάδα Κ-18 της Ενωσης, ενώ από αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.
Εν αναμονή της ελληνοποίησης του Ράμα
Οι φάκελοι με τα απαραίτητα έγγραφα για την ελληνοποίηση των Ράμα και Ντούμπερετ έχουν ήδη κατατεθεί και στην ΑΕΚ ελπίζουν ότι μέσα στον μήνα θα έχει λυθεί το πρόβλημα. Το ζήτημα είναι τώρα πώς θα μπορέσει η ΑΕΚ να υπερβεί την ελληνική γραφειοκρατία το συντομότερο δυνατό.
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...