Η συνάντηση, η διάψευση και τα σενάρια για Νιόπλια


Μια συνάντηση που έγινε την περασμένη εβδομάδα ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα, και τον Γιώργο Δώνη έδωσε προφανώς τροφή για τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του «τριφυλλιού».


Από την πλευρά των «πράσινων», πάντως, υπήρξε άμεση αντίδραση και διάψευση με τη φράση «δεν υπάρχει κανένα θέμα με Δώνη», ενώ οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι Νταμπίζας και Δώνης συζήτησαν για θέματα άσχετα με το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στο μέλλον και στο επίκεντρο της κουβέντας τους ήταν η εξέλιξη του γιου του Ελληνα προπονητή, Χρήστου, που ανήκει ως γνωστόν στο έμψυχο δυναμικό των «πράσινων».
Χθες κυκλοφόρησε και ένα σενάριο που ήθελε τον Νιόπλια να περιμένει τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και να μην απαντά στην Ξάνθη, κάτι που επίσης δεν μπορεί να έχει βάση, καθώς δεν υπήρξε ποτέ σκέψη για επιστροφή του Ελληνα προπονητή από την παρούσα διοίκηση του συλλόγου.
«Σε στηρίζω, βρείτε τις λύσεις»
Με ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στο πλάνο που έχει χαραχτεί στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου αντιμετωπίζει τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα του Παναθηναϊκού και την προβληματική εικόνα της ομάδας ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Γιάννη Αναστασίου προκειμένου να συνεχίσει απερίσπαστος το έργο του και να βρει τις λύσεις για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα το συντομότερο δυνατόν μαζί με το υπόλοιπο τιμ των συνεργατών του.
Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που ο Ελληνας προπονητής μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα, τον Δημήτρη Σαραβάκο και τους Στιβ Ρούτερ και Γιάννη Βονόρτα θα έχουν εντός της εβδομάδας σύσκεψη κορυφής ως καθ' ύλην αρμόδιοι για το ποδοσφαιρικό τμήμα προκειμένου να αναλύσουν τα δεδομένα και να προβούν στις απαιτούμενες κινήσεις με στόχο την άμεση βελτίωσης της εικόνας του Παναθηναϊκού.
Ο Αναστασίου είναι γεγονός ότι αισθάνεται πίεση, αλλά η αίσθηση των διοικούντων είναι ότι παρά την απειρία του διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα και πείσμα για να βρει τις λύσεις, στο μεγαλύτερο στοίχημα της καριέρας του. Ο Αλαφούζος από την πλευρά του δεν σκέφτεται στην παρούσα φάση το ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή και δεν πρόκειται να πάρει αποφάσεις στο... πόδι, έχοντας πλέον και την εμπειρία ανάλογων και ισχυρότερων κρίσεων στο πρώτο διάστημα της διοικητικής του θητείας όταν είχε προβεί σε σπασμωδικές κινήσεις που χειροτέρεψαν την κατάσταση στην ομάδα.
Αυτονόητο είναι πάντως ότι ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει τι θα συμβεί σε περίπτωση που δεν φανούν σημάδια ανάκαμψης στην ομάδα και στο πλαίσιο αυτό υπήρξε χθες και η διάψευση από πλευράς Παναθηναϊκού για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί ισχυρής υποψηφιότητας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου από τον Γιώργο Δώνη.
Τετ α τετ με πέντε ο Αναστασίου
Μετά το πέρας της χθεσινής προπόνησης του Παναθηναϊκού στο Κορωπί ο Γιάννης Αναστασίου είχε αλλεπάλληλα τετ α τετ με ποδοσφαιριστές της ομάδας του, για διαφορετικούς λόγους. Ο Αναστασίου συνομίλησε ξεχωριστά με τους Ζέκα, Νάνο (από τους οποίους περιμένει πολλά περισσότερα), Μπεργκ, Μαρινάκη και Ατζαγκούν, περνώντας τα μηνύματα που ήθελε.
Στα ευχάριστα το ότι ο Σίλντενφελντ έβγαλε ένα μέρος του προγράμματος και προβλέπεται να επιστρέψει με τον ΟΦΗ το Σάββατο, οι Μέντες και Δώνης ακολούθησαν ατομικό και ο Φιγκερόα ειδικό πρόγραμμα. Ο Αργεντινός άσος πρόκειται να παρουσιαστεί στη διάρκεια της αυριανής μέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...