Ντεσπρέ και Πετερανσέλ κρατούν την πρωτοπορία στο Ντακάρ


Η μάχη συνεχίζεται στο ράλι Ντακάρ για 12η ημέρα, τόσο στις μοτοσικλέτες όσο και στα αυτοκίνητα. Με δύο διαδρομές ακόμα να απομένουν για το τέλος του αγώνα, ο Φρανς Φερχέφεν ήταν ο μεγάλος νικητής στις μηχανές.
Στη διαδρομή από τη Φιαμπαλά της Αργεντινής στο Κοπιαπό της Χιλής, o Ολλανδός αναβάτης.
τερμάτισε 1 λεπτό και 38 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Ρουμπέν Φαρία και τρία λεπτά πιο γρήγορα από τον Ζοάν Μπαρέδα Μπορτ.
Πρώτος πάντως στη γενική κατάταξη παραμένει ο Γάλλος Ντεσπρέ και δεύτερος ο Πορτογάλος Φαρία, αναβάτες που ανήκουν στην ίδια ομάδα.
Στα αυτοκίνητα ο Νάνι Ρόμα κατάφερε να πάρει τη νίκη στην διαδρομή, με διαφορά 4 λεπτών και 18 δευτερολέπτων από τον Ρόμπι Γκόρντον.
Ο Καταλανός ήταν πολύ γρήγορος και κατάφερε να ξεπεράσει τον Αμερικανό που φαινόταν να είναι κοντά στη νίκη, όμως έμεινε δεύτερος.
Στη γενική κατάταξη, ο Στεφάν Πετερανσέλ παραμένει πρώτος με μεγάλη διαφορά και μοιάζει μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του ράλι Ντακάρ, στην κατηγορία των αυτοκινήτων.


Ρεσιτάλ “Τσαλέκο” Λόπεζ στο ράλι Ντακάρ


Ο Φρανσίσκο “Τσαλέκο” Λόπεζ έδωσε ρεσιτάλ στην 13η διαδρομή του ράλι Ντακάρ στις μοτοσικλέτες, μία ημέρα πριν τον τερματισμό στο Σαντιάγο της Χιλής.
Ο Χιλιανός αναβάτης πραγματοποίησε κορυφαία εμφάνιση στη διαδρομή από το Κοπιάπο στη Λα Σερένα και πήρε την 4η νίκη του στο φετινό Ντακάρ.
Ακόμα πιο σημαντικό είναι βέβαια πως ανέβηκε στη 2η θέση της γενικής κατάταξης, προσπερνώντας τον Πορτογάλο Φαρία.
Δεύτερος στη διαδρομή τερμάτισε ο Σιρίλ Ντεσπρέ με διαφορά πέντε λεπτών και 29 δευτερολέπτων. Ο Γάλλος αναβάτης πάντως είναι πρώτος στη γενική κατάταξη, με διαφορά 8 λεπτών και 15 δευτερολέπτων.
Στα αυτοκίνητα, ο Ρόμπι Γκόρντον κατάφερε να τερματίσει πρώτος στη διαδρομή σε 4 ώρες, 50 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα.
Δεύτερος τερμάτισε ο Γκερλάν Σισερί μετά από πολύ μεγάλη μάχη, καθώς υστέρησε του Γκόρντον κατά 22 δευτερόλεπτα.
Πάντως στη γενική κατάταξη, ο Στεφάν Πετερανσέλ παραμένει πρώτος μία ημέρα πριν τον τερματισμό και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα χάσει τη νίκη.


 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...