Rolls-Royce Phantom Extended Wheelbase Vid-Pic.

Η έναρξη της Rolls-Royce Phantom την 1η Ιανουαρίου 2003 ήταν πολύ μεγαλύτερη από ό, τι την αποκάλυψη ενός νέου υπερ-πολυτελές αυτοκίνητο? Αυτό σηματοδότησε την 21η αναγέννηση αιώνα από τα πιο διάσημα μάρκας πολυτελείας αυτοκινήτων στον κόσμο και την πρώτη γεύση από το αριστούργημα που δημιουργείται γρήγορα το ίδιο στην κορυφή της αυτοκινητοβιομηχανίας αριστείας.


Για τα προηγούμενα πέντε έτη, υπό την κυριότητα της BMW Group και στην απουσία της δημοσιότητας, σχεδιαστές, μηχανικοί και εξειδικευμένο προσωπικό παραγωγής είχε επέβλεψε την γέννηση ενός ναυαρχίδα Rolls-Royce αυτοκίνητο και state-of-the-art εγκαταστάσεις παραγωγής στο Goodwood Estate στη Νότια Αγγλία. Χωρίς παράλληλα στην αυτοκινητοβιομηχανία, το επίτευγμα ήταν ακόμη πιο εκπληκτικό για ένα εμπορικό σήμα το οποίο επωμίστηκαν το βάρος της ιστορικής ups (και περιστασιακές διακυμάνσεις) και για τα οποία οι προσδοκίες για το μέλλον ήταν δικαιολογημένα υψηλές.

Από την έναρξη, η Rolls-Royce Phantom αποδείχθηκε άξιος αποδέκτης του διάσημου Πνεύμα της Έκστασης ειδώλιο. Από το Πάνθεον μάσκα για μεγάλο οπίσθιο πρόβολο, ο σχεδιασμός ήταν σαφώς μια Rolls-Royce. Κάθε γωνία αποκάλυψε ένα τολμηρό και κομψό αυτοκίνητο με παρουσία στο δρόμο που ήταν η δεύτερη σε καμία.

Για ένα τέτοιο επιβλητικό αυτοκίνητο, Phantom εξέπληξε τους οδηγούς με την ευελιξία και την ακρίβεια της κίνησης, ενώ πορείας περιγράφεται από την εταιρεία κατά το χρόνο ως «σχεδιαστεί για να μειώσει τον παλμό». Η θαυμάσια πανέμορφη διαδρομή, από γενιά σε γενιά φημισμένο μοντέλο, είχε επιστρέψει και waftability ίδια επιβεβαίωσε εκ νέου στο λεξικό της εταιρείας.

Στον πυρήνα του αυτοκινήτου θέσει ένα πρωτοποριακό, ελαφρύ αλουμίνιο χώρο-πλαίσιο με τη δύναμη που παρέχονται από ένα εξελιγμένο, άμεσου ψεκασμού V12 κινητήρα, παντρεμένος με ένα εξατάχυτο μηχανικό αυτοκινήτων. Και συμπληρώνει αυτή την τελειότητα στη μηχανική ήταν όμορφο εσωτερικό Phantom, παρουσιάζοντας χέρι-ραμμένες πολυτελή δέρματα, λεπτών καπλαμάδων και απίστευτη λεπτομέρεια, ένας συνδυασμός που σηματοδότησε το αυτοκίνητο ως κάτι μοναδικά ιδιαίτερο.
Η Rolls-Royce Phantom Extended Μεταξόνιο (2013)
2013 Rolls-Royce Phantom Extended Μεταξόνιο

Νέα παραλλαγές Phantom προστέθηκαν, αρχής γενομένης με την Phantom Extended Μεταξόνιο το 2005. Το 2007, Phantom Drophead Coupé αποκάλυψε την απόλυτη πολυτελή κάμπριο αυτοκινήτου, ενώ Phantom Coupé, εξελιγμένα grand tourer της Rolls-Royce, εντάχθηκε στην οικογένεια το 2008. Όλα αυτά θερμής υποδοχής.

Ένας νέος κόσμος - Phantom Series II συνοπτικά

Σήμερα, η Rolls-Royce Phantom παρουσιάζει Series II, μια οικογένεια αποκορύφωμα τα αυτοκίνητα που έχουν ενημερωθεί με περίσκεψη την εισαγωγή της τεχνολογίας αιχμής, βελτιώσεις σε ένα ήδη απαράμιλλη δίσκο-σταθμό και βελτιώσεις συνδεσιμότητας που αντικατοπτρίζουν την εξέλιξη του κόσμου στον οποίο ζούμε .

Εντυπωσιακή και μοντέρνα τέλος μπροστά Rolls-Royce Phantom είναι καλύτερο συμπυκνώνει την ουσία των αλλαγών που βρίσκονται κάτω, με την εκ νέου στυλ προφυλακτήρες και ορθογώνια ανοίγματα φως που clusters πλαίσιο πλήρους φως LED. Αυτά επιτρέπουν την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών, όπως η λειτουργία φωτισμού στροφών, όπου οι δέσμες των προβολέων αντικατοπτρίζεται στην κατεύθυνση της κίνησής του να παράσχει μεγαλύτερη φωτισμό του δρόμου μπροστά στις στροφές. Και προσαρμοστική προβολείς, όπου το φως μοτίβα αλλάζουν αυτόματα και - φυσικά - αβίαστα ως απάντηση σε διάφορες ταχύτητες οδήγησης.

Ήδη Φαντάσματος πανέμορφη κίνηση-τραίνο έχει επίσης βελτιωθεί. Η προσθήκη ενός νέου 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και πίσω διαφορικού συμπληρώνουν τέλεια το V12 κινητήρα άμεσου ψεκασμού, βελτιώνοντας υποδειγματική δυναμική, καθώς και το περίφημο Rolls-Royce υπόσχεση του μια μαγική βόλτα χαλί. Βελτιώνει την κατανάλωση καυσίμου κατά 10 τοις εκατό σε συνδυασμένο κύκλο και οι εκπομπές CO2 μειώνονται από 385 έως 347g/km ως συνέπεια (388 - 349 για Phantom Extended Μεταξόνιο).

Εύκολη είναι μια λέξη που ίσως συνοψίζει καλύτερα το Φάντασμα εμπειρία, τόσο για τους οδηγούς και τους επιβάτες τους. Έτσι, μια βελτιωμένη διεπαφή χρήστη, καθώς και η προσθήκη των νέων τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού, έχουν χτιστεί πάνω στα θεμέλια της πλατφόρμας ενός νέου ηλεκτρονικών ειδών για Phantom Series II. Το δορυφορικό σύστημα πλοήγησης, για παράδειγμα, έχει ενημερωθεί πλήρως με λειτουργίες που περιλαμβάνουν 3D απεικόνιση χαρτών με τοπογραφία του τοπίου, ξεναγήσεις, καθώς και ενισχυμένη σημεία ενδιαφέροντος και σύνθετο σχεδιασμό της διαδρομής.

Οπτικοακουστικός περιεχόμενο, δορυφορικούς χάρτες πλοήγησης και πληροφόρησης του οδηγού παρουσιάζονται σε νέες 8,8 ιντσών οθόνη του κέντρου ελέγχου της Phantom, υπογράμμισε από οκτώ προγραμματιζόμενα σελιδοδείκτες σε χρώμιο για βέλτιστη άνεση κατά την επιλογή των βασικών λειτουργιών. Μπροστά, πίσω και κάτοψη συστήματα κάμερα, αυξάνουν περαιτέρω την ευκολία Φάντασμα της χρήσης ιδιαίτερα κατά την οδήγηση σε στενούς αστικά περιβάλλοντα. Όταν η αντίστροφη στάθμευσης για παράδειγμα, πίσω πρόβλεψη μονοπάτι σε λειτουργία αυτόματα στην οθόνη.

Αυτές οι σημαντικές αλλαγές προσθέτουν περαιτέρω ουσία σε μια φήμη Phantom έχει κατασκευαστεί με υπερηφάνεια από την έναρξη της υπογραφής της Rolls-Royce το 2003. Πρόκειται για ένα νέο κόσμο. Αλλά είναι ένας κόσμος στον οποίο η Rolls-Royce Phantom οικογένεια θα καταλάβει μια θέση αποκορύφωμα για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Σχέδιο

"Πρέπει να σκεφτούμε από Phantom σχεδιασμού ως ένα κομμάτι της λαϊκής, κλασική μουσική. Την πάροδο του χρόνου αυτό έχει τη δυνατότητα διαφορετικών ερμηνειών χωρίς να χάνει την απαραίτητη μελωδία που γνωρίζουμε τόσο καλά." Ian Cameron - Rolls-Royce Motor Cars Διευθυντής Σχεδιασμού

Όπως ένα κομμάτι της εμπνευσμένη μουσική, η Rolls-Royce Phantom συνεχίζει να ευχαριστήσει ένα ακροατήριο. Familiar μελωδίες - κλασικά σχεδιαστικά στοιχεία που μπορεί να εντοπιστεί μέσω των γενεών μοντέλο - που έφερε στη ζωή με μια ορχήστρα από τεχνίτες που εργάζονται στο Σπίτι της Rolls-Royce στο Goodwood, όπου η προσοχή μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια απολαύσεις σε κάθε αυτοκίνητο.

Γνωστά θέματα που αρχίζουν με το περίφημο Πνεύμα της Έκστασης, περήφανα στολίζουν Πάνθεον μάσκα κάθε μοντέλου κλίνει προς τον άνεμο με φτερουγίσματα φόρεμα, ενώ στο προφίλ πλευρά όλα τα Phantom μέλη της οικογένειας παρουσιάζουν μεγάλο οπίσθιο πάνω-κολλάει και κλασικά δύο προς ένα τροχό με το ύψος του σώματος .

Η λεπτή-rimmed τιμόνι θυμίζει κομψά σχεδιασμένο πολλαπλών πηδαλίων του Phantom II και III, ενώ περαιτέρω συνθήματα, με τη μορφή των ταύρων-μάτι αεραγωγούς και όργανο-stop έμβολα περαιτέρω νύξη στο παρελθόν αριστουργήματα.

Αλλά 21ου αιώνα σχεδιαστικά στοιχεία ευχαριστήσει επίσης τους ιδιοκτήτες, καθώς και εκείνους για τους οποίους μια γεύση από μια Rolls-Royce είναι μια σπάνια στιγμή που πρέπει να διαφυλαχθεί. Το αλληλοκλειδωμένη διπλού-Κ Rolls-Royce μονόγραμμα στα τάσια, για παράδειγμα, που παραμένουν όρθια ανά πάσα στιγμή. Και πόρτες προπονητής με μαλακό στενό λειτουργία, η οποία σπίτι Teflon-coated ομπρέλες για να παρέχουν την πιο μεγαλοπρεπή μορφή της αποβίβασης από κάθε αυτοκινήτου, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Σχεδόν δέκα χρόνια από την έναρξη, η σχεδιαστική ομάδα υπεύθυνη για τη δημιουργία ενός σύγχρονου αριστούργημα παραμένουν στο Rolls-Royce. Και για του Διευθυντή Σχεδιασμού Ian Cameron, την ενημέρωση του 21ου αιώνα κλασικό θα ξεκινήσει με μία προτεραιότητα: την αρμονική, διαχρονικό σχεδιασμό για να αγκαλιάσει state-of-the-art τεχνολογικές βελτιώσεις.

Η νέα, σύγχρονη front-end για Phantom II Series, ίσως εξηγεί καλύτερα τις αλλαγές που είναι περισσότερο από το δέρμα βαθιά. Τα νέα Χωνευτά πίσω από ορθογώνια ανοίγματα φως και την εκ νέου σχεδιασμένο προφυλακτήρες εμπρός LED φως συστάδες πλήρως. Η υπογραφή είναι ένα κομψό μπαρ και δραματική, συλλαμβάνοντας την απλή κομψότητα ενός συνεχώς αναμμένο στοιχείο, ένα χαρακτηριστικό που συμπληρώνει τη Rolls-Royce το σχεδιασμό φως ουρά. Για ισορροπία και η αναλογία, αυτό ενσωματώνεται οριζοντίως κατά μήκος του κέντρου των τεσσάρων-διαμερίσματος προβολέα Φαντάσματος.

Η Rolls-Royce Phantom Coupé Coupé και Drophead τώρα έρχονται με ένα ενιαίο κομμάτι surround μάσκα, παρουσιάζοντας μια ομαλότερη, πιο σύγχρονη τέλος ότι μπροστά σε αψίδα γλυπτά εμπρός φτερά, ενώ Phantom σαλόνι διαθέτει ένα νέο πίσω προφυλακτήρα με ενσωματωμένο γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι υπογραμμίζουν.

Η Rolls-Royce Phantom Saloon και μακρύ μεταξόνιο φορέσει μια νέα εμπρός πτέρυγα RR σήμα με την ένδειξη επανάληψης, ενώ τρεις νέες επιλογές τροχών, συμπεριλαμβανομένων των βαμμένο, μερική γυαλισμένο και γυαλισμένο, προσθέτουν στη γκάμα των 21 "τροχών, η μεγαλύτερη στο βασικό εξοπλισμό για την παραγωγή προϊόντων αυτοκίνητο.

"Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα σύγχρονη, αλλά αγκαλιάζει τα παραδοσιακά σχεδιαστικά στοιχεία. Είναι ένα γνωστό σχέδιο, αλλά αυτό είναι αναμμένο με διαφορετικό τρόπο." - Ian Cameron

Εσωτερικό

Η απλότητα του σχεδιασμού και των πολύ καλύτερα υλικά συμβάλλουν στη διαχρονική αρχιτεκτονική του κάθε φάντασμα, όπου τα σημεία αφής είναι αποκλειστικά ξύλο, χρώμιο και δέρμα και τα πόδια, όπου μπορεί εύκολα να χαθεί στο βάθος, χαλιά μαλλί αρνιού.

Αναμφισβήτητα το καλύτερο μέρος για να ζήσετε την πολυτέλεια Phantom είναι από το πίσω κάθισμα του Phantom Saloon όπου οι επιβάτες - αυξημένα κατά 18 mm - παρουσιάζονται με μια εμπνευσμένη θέα κάτω από το πολύ σκούπισμα του καπό και πάνω στο Πνεύμα της Έκστασης. Η μείωση του αριθμού των αυλακώσεων κάθισμα μπροστά και πίσω, 5-3, δίνει μια πιο μοντέρνα συμπλήρωμα πλούσιο φυσικό δέρμα του αυτοκινήτου σιτηρών και φλάουτα προστίθενται επίσης να Drophead Coupe και Coupé καθίσματα για Phantom Series II.

Μια όαση ηρεμίας, η Rolls-Royce εσωτερικοί χώροι είναι το τέλειο περιβάλλον για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε στο φιλόξενο σιωπή. Αλλά μπορεί επίσης να είναι ένα κέντρο διασκέδασης. Θέατρο διαμόρφωση Phantom Saloon προσθέτει δύο οθόνες μέσα καπλαμάς τραπέζια για πικνίκ για τους πίσω επιβάτες, που συνδέονται με ένα multi-media player, τοποθετημένο σε ένα διαμέρισμα στο πίσω μέρος της κεντρικής κονσόλας. Η συμπερίληψη του AV συνδέσεις, έξι-DVD changer στεγάζεται στο κάτω ντουλαπάκι και θύρα USB στην κεντρική κονσόλα, σημαίνει επιβάτες μπορούν να δουν ξεχωριστό περιεχόμενο όπου και αν μπορεί να κάθεται, μπροστά ή πίσω.

Η LOGIC7 surround σύστημα ήχου Harman από μπορεί να δημιουργήσει μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία σε κάθε ταξίδι. Οι Επτά μεμονωμένα ηχητικά σήματα επεξεργασία ειδικά για το αυτοκίνητο και το εσωτερικό τους όρους του χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό των ομιλητών που περιλαμβάνει υπογούφερ στεγάζεται μέσα σε θαλάμους συντονισμού στο χώρο που δημιουργήθηκε με διπλό πάτωμα Φαντάσματος. Ένα εννέα καναλιών ενισχυτής αποδίδει υπέρτατη διαύγεια, σαφήνεια την τοποθέτηση μουσικά όργανα, ηχητικά εφέ και το διάλογο σε διάφορα βάθη, δίνοντας την εντύπωση της συνεδρίασης στη σειρά ενός ή 20 από μια συναυλία.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το κομψό αναλογικό ρολόι Φαντάσματος flips για να αποκαλύψει μια νέα οθόνη του κέντρου ελέγχου. Η οθόνη έχει αυξηθεί σε μέγεθος 6,5 με 8,8 ίντσες με αυξημένη πυκνότητα pixel παρέχει μια πιο εκλεπτυσμένη εικόνα, καθώς και split-οθόνη μενού για πιο εύκολη πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες.

Ένα κομψό νέο χειριστήριο χρώμιο, διακριτικά κρυμμένο μέσα στην κεντρική κονσόλα και πίσω-κέντρο βραχίονες, όταν δεν είναι σε χρήση, πλαισιώνεται από πλήκτρα λειτουργιών, όπως μενού, τηλέφωνο και πλοήγηση για να επιτρέψει την ευκολότερη πρόσβαση σε λειτουργίες ψυχαγωγίας.

Οκτώ λειτουργικά σελιδοδείκτες περιλαμβάνεται τώρα κάτω από την οθόνη. Αυτά μπορεί να προγραμματιστεί για να παρουσιάσει τις επιθυμητές πληροφορίες με το πάτημα ενός πλήκτρου χρώμιο, για παράδειγμα, την προτιμώμενη προσανατολισμό για τη δορυφορική πλοήγηση χάρτες, για να παρουσιάσει τα αγαπημένα τηλεοπτικά κανάλια, προκαθορισμένων ραδιοφωνικών σταθμών ή για πρόσβαση στο μενού τηλεφώνου Φαντάσματος.

Όλες οι Rolls-Royce Phantom οικογενειακά αυτοκίνητα τώρα να επωφεληθούν από τη βελτίωση των διασυνδέσεων και αλληλεπιδράσεων με την ασύρματη τεχνολογία. Η εύρεση ενός εστιατόριο, κράτηση ένα τραπέζι, στη συνέχεια, να οδηγείται προς τη θέση του, για παράδειγμα, έρχεται ευγένεια του τη βελτίωση της λειτουργικότητας και της διασυνδεσιμότητας του νέου συστήματος δορυφορικής πλοήγησης Phantom. Περαιτέρω βελτιώσεις στην πλοήγηση λειτουργίες περιλαμβάνουν ξεναγήσεις: στο Σπίτι της Rolls-Royce, η οποία βρίσκεται δίπλα στην ιστορική πόλη του Chichester στην Αγγλία, οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν να επιλέξετε μια περιοδεία 45 λεπτά λαμβάνοντας ρωμαϊκή Βρετανία.

Για την Rolls-Royce Phantom Series II το λίκνο τηλέφωνο έχει αντικατασταθεί από μια τυπική τακτοποίηση έξυπνη βάση η οποία συνδέεται απευθείας στο αυτοκίνητο κεραίες. Η εσοχή κέντρο περιλαμβάνει τώρα επίσης USB, Aux-in και 12V πρίζες. Επιπλέον, η μουσική μπορεί να αντιγραφεί απευθείας σε σκληρό δίσκο του αυτοκινήτου, χάρη στην προσθήκη μιας θύρας USB στο ντουλαπάκι του συνοδηγού.

"Lit με διαφορετικό τρόπο" - νέα τεχνολογία LED φως

Η Rolls-Royce έχει μια μακρά ιστορία των τεχνολογικών πρωτιές και τώρα είναι ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που προσφέρει πλήρη LED προβολείς ως πρότυπο για τα μοντέλα Phantom. Όπως επίσης και την κατάρτιση λιγότερη ενέργεια από τον κινητήρα, το χαρακτηριστικό φως λευκά παρέχει μια σαφέστερη εικόνα του δρόμου μπροστά, βοηθώντας την πρόληψη κούραση για τους οδηγούς κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών σε σκοτεινούς δρόμους.

Νέο φως ομάδες αποτελούνται από τέσσερα διαμερίσματα που περιβάλλονται και τελείωσε με ένα γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι bezel. Συνεχώς αναμμένη, ένα κομψό μπαρ διατρέχει ημέρας LED λαμπτήρες λειτουργίας του κέντρου σχηματίζουν Φαντάσματος. LEDS στις δύο πρώτες τσέπες σχηματίζουν τα φώτα διασταύρωσης, ενώ η πλήρης δέσμη φωτίζει τα LED στο κάτω δύο. Μια ξεχωριστή, ορθογώνια λωρίδα δείκτης βρίσκεται κάτω από τους προβολείς.

LEDs παρουσιάζουν την ευκαιρία για τεχνολογίες που διαχειρίζονται καλύτερα τον τρόπο το φως των προβολών, συμπεριλαμβανομένης της καμπύλης λειτουργικότητας και προσαρμογής φως προβολέων. Το πρώτο χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ανακλαστήρες σε άνω και κάτω προβολέων τσέπες, για να βελτιωθεί η σάρωση του φωτισμού στις στροφές. Περισσότερα από αυτόν τον δρόμο προς την κατεύθυνση του ταξιδιού μπορεί να θεωρηθεί ως ανακλαστήρες περιστρέφονται έως και κατά 15 ° σε άμεση απάντηση στις στροφές του τιμονιού.

Προσαρμοζόμενοι προβολείς αλλάζουν αυτόματα σχήματα δέσμης ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης. Φως διασπείρεται ευρύτερα για την οδήγηση ταχύτητες μικρότερες των 50 χλμ / ώρα σε δυνατή η καλύτερη θέα από τους ποδηλάτες και τους πεζούς. Μεταξύ 50 και 120 χλμ/ώρα το φως κώνος εκτείνεται και κλίνει προς την εγγύς πλευρά να αποκαλύψει πιθανούς κινδύνους από την πλευρά του οδηγού από το δρόμο, ενώ για τον αυτοκινητόδρομο οδήγηση σε ταχύτητες άνω των 120 χλμ/ώρα, η δέσμη έχει μεγαλύτερη εμβέλεια και είναι πιο έντονη. Όταν υαλοκαθαριστήρες έχουν λειτουργίας για περισσότερο από δύο λεπτά σε κακές καιρικές συνθήκες, οι φανοί διασταυρώσεως αυτόματα φωτίζεται.

Η βολική ενεργοποίηση της προσαρμογής των προβολέων είναι ένα επιπλέον όφελος, τώρα άμεση πρόσβαση μέσω του περιστροφικού ρυθμιστή, αντί για ένα διακόπτη που βρίσκεται κάτω από το καπό. Αυτό επιτρέπει ρυθμίσεις του προβολέα για να μεταβεί από το δεξί χέρι και το αριστερό χέρι-αγορές δίσκο, για παράδειγμα κατά την οδήγηση από το Ηνωμένο Βασίλειο στη Γαλλία, αυξάνοντας την άνεση για εκείνους που χρησιμοποιούνται για τη διέλευση των συνόρων.

Σύστημα κάμερας

Τα πάντα για την ιδιοκτησία και την οδήγηση Phantom μοντέλα θα πρέπει να είναι εύκολη, συμπεριλαμβανομένων των χειρισμών σε στενούς αστικά περιβάλλοντα. Σήμερα, ένα νέο σύστημα κάμερας προσφέρεται ως πρότυπο για όλα τα Phantom Series II. Κάμερες είναι τοποθετημένα σε πέντε θέσεις, δύο στις καμπύλες του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, δύο επί της κάτω πλευράς κάθε πτερυγίου καθρέφτη και μία στο πορτμπαγκάζ.

Αυτά συνδυάζονται για να παρουσιάσει ένα fish-eye άποψη σε τυφλούς διασταυρώσεις ή να παρέχει εικόνες έδαφος με την αναγνώριση εμπόδιο και για την αντίστροφη πορεία πρόβλεψη κατά τη στάθμευση Αυτό σε λειτουργία αυτόματα στην οθόνη του κέντρου ελέγχου όταν επιλέγεται η όπισθεν και τονίζει τη βέλτιστη τροχιά αναστροφής καθώς και την τοποθεσία εμπόδια, αποτρέποντας ζημιές και γδαρσίματα κράμα διατηρώντας την υψηλή αξία της επένδυσης του πελάτη - και την εγγενή ομορφιά του αυτοκινήτου.

Επιπλέον, όλα τα μοντέλα Phantom φέρουν έξι κουμπιά που κάθονται σε κάθε πλευρά της λειτουργίας της κονσόλας σελιδοδείκτες κέντρου? Το κουμπί με το περισσότερο για το δικαίωμα οδήγησης παίρνει αμέσως μια εικόνα διάσπαση αποκαλύπτοντας αντικείμενα σε κάθε πλευρά στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.

Αριστεία Μηχανικών

Αρχικά σχεδιάστηκε από την Rolls-Royce ομάδα μηχανικών, ένα προηγμένο χωροδικτύωμα από αλουμίνιο διατηρεί τη θέση της στον πυρήνα Φαντάσματος, που χρησιμεύει ως βάση για την εξαιρετική ανδρεία οδήγηση του αυτοκινήτου. Ισχυρό, ελαφρύ και άκαμπτο σαν ως μονοθέσιο της Formula 1, το χωροδικτύωμα έχει ενισχυθεί περαιτέρω, με την προσθήκη των ράβδων κηδεμόνα που επιτρέπουν ένα δυναμικό πακέτο να προσφέρεται ως επιλογή για Phantom Saloon για πρώτη φορά.

Epitomising της Rolls-Royce γάμος της τεχνολογίας αιχμής με λεπτή χειροτεχνία, κάθε χωροδικτύωμα είναι εξ ολοκλήρου στο χέρι συγκολλημένοι, τότε τελείωσε σαν να ήταν ένα όργανο ακριβείας. Κάθε πρωί, ειδικευμένους συγκολλητές εκτελέσει μια δοκιμή 300 χιλιοστά για να ελέγξετε για την ατμοσφαιρική επιπτώσεις στο υλικό με το οποίο θα λειτουργήσει. Οι περισσότερες από 200 τομές κουτί διέλασης αλουμινίου χυτού συνέχεια σχηματίζεται για τη δημιουργία του πλαισίου, η οποία ελέγχεται για την ακρίβεια σε εντός ενός χιλιοστού από λέιζερ. Τέλος, ο μεγαλύτερος υπολογιστής-καθοδηγούμενη πλατφόρμα μηχανική στον κλάδο των αυτοκινήτων θέτει να εργαστούν για την πλήρη δομή, το άλεσμα κρίσιμα σημεία με απόλυτη ακρίβεια.

Ακριβείας θα μπορούσε επίσης να είναι η καλύτερη λέξη για να περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο Phantom οδηγοί τοποθετούν τα αυτοκίνητά τους μέσα από γωνίες. Αλλά, φυσικά, ο χειρισμός δεν μπορεί να γίνει εις βάρος του διάσημου Rolls-Royce βόλτα χαλί μαγικό. Ευτυχώς, χάρη στη διπλή μόνωση όροφο του, το χωροδικτύωμα αυξάνει μόνο η εσωτερική ηρεμία βοηθώντας την εξάλειψη των θορύβων, κραδασμών και τριγμών.

Οι εγγενείς οφέλη για την ασφάλεια του, επίσης, ενισχύεται από άλλα συστήματα που ελέγχονται από ISIS Φαντάσματος (Intelligent Ασφάλειας και Σύστημα Πληροφοριών). Αυτό παίρνει μετρήσεις από αισθητήρες που βρίσκονται σε όλο το αυτοκίνητο και, σε περίπτωση σύγκρουσης, κάνει μέχρι και 4.000 υπολογισμούς το δεύτερο για τη δημιουργία της σοβαρότητας της, την ανάπτυξη συστημάτων ασφαλείας, όπως απαιτείται. Αυτές περιλαμβάνουν ευφυή πέδησης και συστήματα συγκράτησης, όπως Dynamic Stability Control, Δυναμικός Έλεγχος Πρόσφυσης και ζωνών ασφαλείας με προεντατήρες.

Συμπληρώνοντας καθησυχαστική Φαντάσματος χαρακτηριστικά ασφαλείας είναι οι αλλαγές στην μπροστινή πόρτα πλαϊνές τσέπες. Αυτά είναι τώρα ελαφρά μικρότερο, λόγω της προσθήκης ενός ταμπόν συντριβής, για πιο ομοιόμορφη κατανομή των δυνάμεων σε μια δοκιμή 30 ° πλευρικής πρόσκρουσης.

Drive-τρένο και αναστολή

«Για την ομάδα μου, αυτό ήταν ένα ζήτημα για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να βελτιώσει ένα δίσκο-σταθμό που πιστεύεται ότι ήταν κοντά στην τελειότητα, τόσο από την άποψη των δυναμικών επιδόσεων και εξαιρετικά χαρακτηριστικά βόλτα," - Χέλμουτ Riedl, Διευθυντής του Μηχανικού

Στην καρδιά του, κάθε Phantom οικογενειακό αυτοκίνητο φιλοξενεί ένα χέρι-συναρμολογούνται, ατμοσφαιρικός 6,75 λίτρων V12 κινητήρα. Αυτό το εκλεπτυσμένο κινητήρας άμεσου ψεκασμού βενζίνης αναπτύσσει £ 531 ft της ροπής (720Nm) περισσότερο από τα τρία τέταρτα των οποίων είναι διαθέσιμη στις 1.000 σ.α.λ.. Η καμπύλη ροπής παραμένει σε μεγάλο βαθμό επίπεδη μεταξύ 1.000 και 3.000 rpm - μια σημαντική προϋπόθεση για την εύκολη οδήγηση στην πόλη - και τις κινήσεις των επιβατών 0 έως 60 σε 5,7 δευτερόλεπτα και σε ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική ταχύτητα των 149 μίλια/ώρα (155 μίλι/ώρα για Phantom Coupé), όπου το επιτρέπουν οι συνθήκες της αγοράς.

Μετρητή ρεύματος Rolls-Royce Phantom αποθεματικό είναι ένα άλλο από τα συνθήματα εμπορικό σήμα της Rolls-Royce σχεδιασμό που δημιουργεί πάντα ένα χαμόγελο. Κατά τη λειτουργία, αποκαλύπτει τυχαία τις τεράστιες δυνατότητες δύναμη στη διάθεσή του οδηγού θα πρέπει αυτός ή αυτή απαιτεί. Όμως, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι επιδόσεις Φαντάσματος είναι απλά ένα θέμα χωρίς συγκόλληση, αβίαστη πρόοδο.

Για την Rolls-Royce Phantom Series II, η Rolls-Royce έχει βελτιώσει την κίνηση των τρένων με την ενσωμάτωση ενός νέου 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ZF-για όλες τις παραλλαγές. Αυτό ελέγχεται ηλεκτρονικά για να διαχειριστεί την έκτακτη εξουσία παραδίδεται από το εργοστάσιο V12 εξουσία. Η μεγαλύτερη αναλογία στο νέο πίσω διαφορικό αντισταθμίζει μικρότερες αναλογίες σε ορισμένες γρανάζια του κιβωτίου ταχυτήτων του νέου 8-τάχυτο, διατηρώντας την ίδια ταχύτητα του κινητήρα να αυξήσει 'waftability », με παράλληλη βελτίωση της οικονομίας καυσίμου.

Το αποτέλεσμα είναι ισχυρό ηρεμία. Εύκολη αλλαγή ταχυτήτων έρχονται ως συνέπεια ενός καλύτερου αγώνα της μετάδοσης με την ταχύτητα του κινητήρα, τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας από την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας όπου αυτό είναι αναγκαίο στους τροχούς. Βελτιώνει την οικονομία καυσίμου κατά 10 τοις εκατό σε συνδυασμένο κύκλο και οι εκπομπές CO2 μειώνονται από 385 έως 347g/km, ως αποτέλεσμα.

Διπλά ψαλίδια εμπρός ανάρτηση συμπληρώνει το δίσκο-σταθμό, που διαθέτει βελτιστοποιημένη αναρτήσεις για ελαχιστοποίηση των κραδασμών από το τιμόνι, ενώ η ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων πίσω με πλήρη αντι-lift και αντι-βουτιά τεχνολογία βοηθάει τη σταθερότητα κάτω από τη βαριά επιτάχυνση και το φρενάρισμα.

Άνοιξη αποσβεστήρες και αντιστρεπτικές δοκούς διατηρούν άνεση χωρίς απώλεια της ευελιξίας, ενώ αυτοεπιπεδούμενο αντηρίδες αέρα αποζημίωση για διαφορετικά φορτία μέσα στο αυτοκίνητο, κάνοντας συνεχείς προσαρμογές καθώς το βάρος των καυσίμων μειώνεται, χαρίζοντας στους οδηγούς τη δυνατότητα να τοποθετήσετε το αυτοκίνητο μέσα από στροφές με απόλυτη ακρίβεια επιβάτες και μια βόλτα από απόλυτη άνεση.

Δεξιοτεχνία

Παίρνει 60 ζεύγη από τα χέρια και πάνω από 450 ώρες για να σχεδιάζει, να κατασκευάζει και τα σκάφη κάθε Rolls-Royce αυτοκίνητο. Στο Σπίτι της Rolls-Royce στο Goodwood υπάρχουν περίπου 1.000 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων των τεχνιτών που εργάζονται σε ξύλο και δέρμα καταστήματα, καθιστώντας τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο. Και μόλις δύο ρομπότ στο βαφείο να παρέχει απρόσκοπτη ποιότητα του φινίρισμα. Μόνο τα καλύτερα υλικά που χρησιμοποιούνται και αυτά παρασκευάζονται τόσο κόπο έμφυτη ομορφιά τους εμφανίζεται για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Χρώμα

Η Rolls-Royce συνεχίζει η μεγάλη παράδοση που ξεκίνησε αιώνες πριν από τη βιομηχανία προπονητής οικοδόμησης: Οι τουλάχιστον πέντε στρώματα του χρώματος και διαφανές βερνίκι επίστρωση εφαρμόζεται σε κάθε Φάντασμα, επτά εάν το αυτοκίνητο είναι δίχρωμα. Μεταξύ κάθε τεχνικοί στρώμα άμμου το σώμα με το χέρι. Μετά την εφαρμογή του τελικού χρώματος, το σώμα είναι σχολαστικά χέρι γυαλισμένο για πέντε ώρες για να επιτευχθεί η υαλώδης λάμψη που συνήθως συνδέονται με ένα πιάνο με ουρά. Μέσω του προγράμματος Bespoke, κάθε επιλεγμένο χρώμα βαφής μπορεί να καθοριστεί. Αρχικά, αυτό θα μπορούσε να επιλεγεί από τον πελάτη μέσω του App iPad Phantom, συλλαμβάνοντας το χρώμα του ένα αγαπημένο γραβάτα ή κραγιόν για παράδειγμα και την εφαρμογή της στο εικονικό αυτοκίνητο τους. Σύμφωνα με την Rolls-Royce παραδόσεις μονό ή διπλό προπονητής γραμμές μπορεί επίσης να εφαρμοστεί - με το χέρι φυσικά. Κάθε πέντε γραμμών μέτρο διαρκεί τρεις ώρες για να εφαρμοστεί χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα σκίουρος και βούρτσες μαλλιών βόδι.

Ξύλο

Ξύλινα χαρακτηριστικά συνδυάζουν τις ικανότητες του επιπλοποιούς και κατασκευαστές σκαφών με τη σύγχρονη τεχνολογία. Ανάλογα με τις προδιαγραφές, είναι μέχρι 43 ξύλινα κομμάτια που χρησιμοποιούνται σε κάθε φάντασμα, το καθένα κατασκευασμένο από μέχρι και 28 στρώματα του ξύλου. Αυτά είναι διάσπαρτα με λεπτά φύλλα από αλουμίνιο για αντοχή και για την πρόληψη της διάσπαση σε μία σύγκρουση. Πολλαπλά στρώματα πιέζονται, λυγισμένο και το χέρι τελειώσει πριν από τεχνίτες κοπεί και να εφαρμόσει συμφωνημένα καπλαμά, τα οποία είναι στη συνέχεια λεπτομερείς, λακαρισμένο, το χέρι γυαλισμένο και τόνισε. Όλες οι καπλαμάδες προέρχονται από ένα αρχείο καταγραφής και αυτά είναι προσεκτικά επιλεγμένα και τοποθετημένα έτσι ώστε η λεπτομέρεια σιτηρών αντανακλάται σε ολόκληρο το εσωτερικό του κάθε αυτοκινήτου.

Εμπνευσμένο από J-class γιοτ της δεκαετίας του 1930, η όμορφη-τικ καταστρώματα σε Phantom Drophead Coupé είναι ένα καλό παράδειγμα του γάμου μεταξύ της Rolls-Royce παραδόσεις και το καλύτερο στον τομέα της μηχανικής. Τικ χρησιμοποιείται λόγω της σκληραγωγημένο ιδιότητες και αντοχή στην υγρασία και τη φθορά, αλλά έχουν ειδικές τεχνικές που έχουν αναπτυχθεί για τη διατήρηση της εμφάνισης μιας νέας, μη επεξεργασμένα φινίρισμα, με στόχο μια τελική κατάστρωμα οποίος ομοίαζε πολύ με φυσική ξυλεία. Κάθε κατάστρωμα, αποτελείται από περισσότερα από 30 ξύλινα κομμάτια, χαρακτηριστικά μηχανουργική ακρίβεια αύλακες και προστατεύεται από ένα ειδικά διαμορφωμένο μίγμα των ελαίων. Όπως με όλα τα ξύλα και καπλαμά που χρησιμοποιούνται από τη Rolls-Royce, που προέρχεται από μια ομάδα ειδικών.

Δέρμα

Μόνο τα καλύτερα χέρι-επιλεγμένα δέρματα των Άλπεων ταύρους που χρησιμοποιούνται από τη Rolls-Royce. Το υγιές περιβάλλον και ανοικτή λιβάδια χωρίς αγκάθι ή αγκαθωτό σύρμα αποτέλεσμα σε πολύ λιγότερα φυσικά σημάδια. Το δέρμα είναι χρωματισμένο τύμπανο να επιτρέψει το ανθεκτικό Rolls-Royce δέρμα να διατηρήσει διάσημο μαλακό και εύπλαστο αίσθηση της, προσφέροντας ένα πλούσιο, ομοιόμορφο χρώμα, διατηρώντας παράλληλα τη φυσική αίσθηση, απαλότητα και σιτηρά. Κάθε ένα από τα 450 μέρη από δέρμα, που περιλαμβάνει ένα εσωτερικό κόβεται με λέιζερ πριν ραμμένες στο χέρι από τους τεχνίτες στο συνεργείο της εταιρείας.

Bespoke

Η Rolls-Royce πελάτες αναμένουν τα αυτοκίνητά τους για να είναι τόσο μοναδικά όσο και τη δική τους δακτυλικών αποτυπωμάτων και η Bespoke υπηρεσία προσφέρει σε αυτές τις υψηλές προσδοκίες. Περισσότεροι από οκτώ στους δέκα Rolls-Royce Phantom μοντέλα παραδίδεται στους πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο για το 2011 περιλαμβάνονται κάποιο στοιχείο του σχεδιασμού παραγγελία από μεμονωμένα χρώματα βαφής, ένθετα καπλαμά, πλάκες πέλματος και γραμμές λεωφορείων, για την πιο φανταχτερή και ατομικά σχέδια του συνόλου των οχημάτων.

Το 2011 για παράδειγμα, η Rolls-Royce σχεδίασε ένα αυτοκίνητο για μια Μέσης Ανατολής πελάτη που ενσωμάτωσε ένα περίπλοκο και όμορφο μοτίβο γεράκι στα προσκέφαλα. Λαμβάνοντας 40 ώρες κεντήματα και χρησιμοποιώντας 11 διαφορετικά θέματα, ο σχεδιασμός χαρακτήρισε 21.000 ράμματα.

Ίσως ένα από τα πιο απολαυστικά και δημοφιλή της Rolls-Royce παραγγελία χαρακτηριστικά είναι ο headliner αστροφεγγιά, το οποίο ενσωματώνει περισσότερους από 1.600 μικροσκοπικά φώτα οπτικών ινών που χέρι-υφασμένα στο δέρμα επένδυση οροφής για να δημιουργήσετε ένα όμορφο έναστρο ουρανό μέσα σε μια Rolls-Royce Phantom Saloon ή Phantom Coupé.



















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...