Παρουσίαση Chevrolet Volt Video-picture.

Η Chevrolet παρουσιάζει το νέο  Volt ηλεκτρικό όχημα εκτεταμένης αυτονομίας, για την ίδρυση ενός εντελώς νέα κατηγορία στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτων. Το πεντάθυρο, τετραθέσιο Chevrolet Volt έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τα οφέλη ενός ηλεκτρικού οχήματος, χωρίς τους περιορισμούς που σχετίζονται με σειρά άλλων ηλεκτρικών οχημάτων στην αγορά.


«Το Chevrolet Volt μπορεί να είναι το μοναδικό αυτοκίνητο έχετε στην κατοχή σας", δήλωσε ο Mark Reuss, πρόεδρος της GM North America. «Το Volt προσφέρει όλα:. Ένα επαναστατικό σύστημα πρόωσης, προοδευτική σχεδίαση, κορυφαία ασφάλεια, ανέσεις premium και φιλικό προς το χρήστη τεχνολογίες, και εμπνευσμένη δυναμική συμπεριφορά"

Σχεδιασμένα χτίζονται και παραδίδονται στους πελάτες σε 29 μήνες, η Chevy Volt εχει αρχίσει να πωλείται σε εμπόρους Chevrolet πριν από το τέλος του 2010. Προσφέρεται σε ένα πολύ καλά εξοπλισμένο πρότυπο επίπεδο εξοπλισμού, μαζί με δύο πακέτα επιλογή: ένα πακέτο Premium Trim και μια πίσω κάμερα Park Assist και οδηγιών χρήσης.

Το Chevrolet Volt είναι σε μια κατηγορία από μόνη της

Το Chevrolet Volt δεν είναι ένα υβρίδιο. Πρόκειται για ένα one-of-a-kind, όλος-ηλεκτροκίνητο όχημα που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να λειτουργούν σε όλα τα κλίματα. Powered by επαναστατικό σύστημα πρόωσης της GM Voltec, που αποτελείται από ένα 16-kWh ιόντων λιθίου μπαταρία και ηλεκτρική μονάδα κίνησης που παρέχουν αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία μεταξύ 25 και 50 μίλια, ανάλογα με το έδαφος, τεχνικές οδήγησης και θερμοκρασίας. Μια 1.4L βενζινοκινητήρας επεκτείνει την εμβέλεια έως επιπλέον 310 μίλια σε μια πλήρη δεξαμενή καυσίμων που λειτουργούν με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του οχήματος μέχρι το αυτοκίνητο μπορεί να συνδεθεί και να επαναφορτιστεί ή ανεφοδιασμό. Αυτό που διακρίνει το Volt από το ηλεκτρικό-μόνο τα οχήματα, τα οποία δεν μπορεί να λειτουργήσει κατά την επαναφόρτιση δεν είναι άμεσα διαθέσιμες - όπως κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος ή σε μια μεγάλης απόστασης ταξίδι.
«Το Chevrolet Volt κάνει το ηλεκτρικό οδηγική εμπειρία ως παραγωγική, αποτελεσματική, διαισθητικό, ασφαλή και διασκεδαστική όπως κάθε όχημα premium μεγέθους της στην αγορά σήμερα", δήλωσε ο Doug Parks, Volt παγκόσμια εκτελεστικό γραμμή του οχήματος.

Κάθε σημαντικό στοιχείο του Chevrolet Volt έχει σχεδιαστεί και αναλυθεί για την αποτελεσματικότητα, συμπεριλαμβανομένων των άκρως αεροδυναμική του εξωτερικού, ελαφρύ τροχούς, ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά, την εξοικονόμηση ενέργειας στερεοφωνικό σύστημα πριμοδότησης, και πολλά άλλα. Αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια κάνει το Volt ένα από τα πιο αεροδυναμικά και ενεργειακά αποδοτικά οχήματα της αγοράς.

Το Chevy Volt ηλεκτρικό αυτοκίνητο επαναπροσδιορίζει

Η καρδιά του Chevrolet Volt είναι το σύστημα κίνησης Voltec, το οποίο συνδυάζει αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο και μια αποτελεσματική, το εύρος-την επέκταση του κινητήρα, δίνοντας στο Volt μέχρι 350 μίλια από το συνολικό φάσμα.

Μακράς διάρκειας ζωής της μπαταρίας του Chevrolet Volt αποτελείται από ένα πόδι-5.5, 435-λίβρα (198,1 kg) σε σχήμα Τ, 16-kWh ιόντων λιθίου μπαταρία που κατασκευάζονται σε Brownstown Township, Mich Παρέχει ενέργεια σε ένα προηγμένο, 111-kW (149-hp) μονάδα δίσκου ηλεκτρικό για την κίνηση του οχήματος. Χρησιμοποιώντας μόνο την ενέργεια που είναι αποθηκευμένη στη μπαταρία, το Volt προσφέρει μεταξύ 25 και 50 μιλίων των καυσίμων και των εκπομπών καυσαερίων χωρίς ηλεκτρική οδήγηση, ανάλογα με το έδαφος, τεχνικές οδήγησης και θερμοκρασίας.

Το Chevrolet Volt μπαταρία είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει αξία, την ασφάλεια, την ποιότητα, τις επιδόσεις, την αντοχή και την αξιοπιστία. Καλύπτεται από μια εγγύηση eight-year/100 ,000-μιλίου.  Οι μηχανικοί της GM έχουν ολοκληρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο μίλια και τέσσερα εκατομμύρια ώρες δοκιμών επικύρωσης του Volt μπαταρίες, καθώς και εννέα κάθε συσκευασία του ενότητες και 288 πρισματική κύτταρα. Οι ομάδες ανάπτυξη, την επικύρωση και δοκιμή συναντήθηκαν χιλιάδες προδιαγραφές και κάθε επικυρωθεί από 161 Volt της μπαταρίας του στοιχεία, το 95 τοις εκατό των οποίων GM έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί.

"Οι πελάτες μας έχουν κάνει μια δέσμευση για την τεχνολογία που θα βοηθήσει να μειώσει την εξάρτησή μας από το πετρέλαιο», δήλωσε ο Micky Bly, εκτελεστικός διευθυντής της GM, η παγκόσμια ηλεκτρικά συστήματα. "Με τη σειρά τους, δεσμευόμαστε να παραδώσει τα υψηλότερα πρότυπα για την αξία, την ασφάλεια, την ποιότητα, τις επιδόσεις και την αξιοπιστία προς τους πελάτες μας."

Όταν η ενέργεια της μπαταρίας μειώνεται, τα Chevrolet Volt μεταβάσεις απρόσκοπτα να εκτεταμένης αυτονομίας λειτουργία. Ισχύς αντιστρέφεται από ένα τεχνολογικά προηγμένο, 1.4L 63-kW (84-hp) βενζινοκίνητο κινητήρα επί του σκάφους για την ηλεκτρική μονάδα κίνησης για την παροχή έως και 310 επιπλέον χιλιόμετρα σειρά.

Το Volt αποδεικνύει ηλεκτρική οδήγηση μπορεί να ζωηρός. Όχι μόνο το Volt φτάσει την τελική ταχύτητα των 100 mph, εξαιρετική χαμηλή ροπή του ηλεκτρικού μονάδα δίσκου ταχύτητα 273 lb.-ft. (368 Nm) παίρνει από 0 έως 60 mph σε λιγότερο από 9,0 δευτερόλεπτα και το τέταρτο μίλι σε λιγότερο από 17,0 δευτερόλεπτα.

Η φόρτιση της μπαταρίας του Chevrolet Volt είναι απλή και διαισθητική, και μπορεί να γίνει μέσω 120V συμβατική οικιακή ηλεκτρική πρίζα, ή με ειδικό σταθμό φόρτισης 240V. Το όχημα είναι εντελώς επαναφορτιζόμενη σε περίπου τέσσερις ώρες χρησιμοποιώντας μια πρίζα 240V και 10 έως 12 ώρες σε μία έξοδο 120V. Όταν το όχημα είναι στην πρίζα, οι ιδιοκτήτες μπορούν να προγραμματίσουν είτε άμεση ή καθυστερημένη τέλη, ακόμα και τον συντονισμό χρέωσης ανάλογα με την ώρα αναχώρησης ή όταν τα ποσοστά της ηλεκτρικής ενέργειας είναι χαμηλότερες. Οι ιδιοκτήτες μπορούν επίσης να διαχειρίζεται και να παρακολουθεί το Volt εξ αποστάσεως μέσω υπολογιστή για MyVolt.com? Ή μια αποκλειστική εφαρμογή έξυπνο τηλέφωνο, η Chevrolet εφαρμογή για το κινητό powered by OnStar MyLink.

Το Chevrolet Volt έχει σχεδιαστεί και εξευγενισμένα να εντυπωσιάσει

Τολμηρό, το Chevrolet Volt είναι κομψή, με άξονα τις επιδόσεις στάση μεταφέρει ηλεκτροκίνητα τις δυνατότητές του, και μοιάζει με ένα πολυτελές, μεσαίου μεγέθους sedan αθλητισμού. Αυτό καθίσταται δυνατό από τη φαρδιά εμπρός και πίσω μετατρόχια (61,2 / 62,1 ίντσες [1556/1578 mm]), 105,7 ιντσών (2685 mm) μεταξόνιο, οι τροχοί-out στάση, γραμμή γλυπτό ζώνη και την εκτέλεση πριμοδότηση.

«Το Volt είναι ένα επαναστατικό αυτοκίνητο, και θέλαμε το σχεδιασμό για να κάνουν ως κομψή και δυναμική δήλωση όσο το δυνατόν", δήλωσε ο Bob Boniface, διευθυντής σχεδιασμού. «Αν κοιτάξει κανείς αυτό το αυτοκίνητο, είναι πολύ τεχνική και εκλεπτυσμένη στην εκτέλεση του, με πολλά συνοχή επιφανειών που προσφέρουν καθαρές, ευκρινείς άκρες και ρυτίδες."

Σε στενή συνεργασία με αεροδυναμιστές στη σήραγγα αεροδυναμικής της GM να διαμορφώσουν τις ομάδες Volt, το σχεδιασμό και τη μηχανική αναπτύξει το πιο αεροδυναμικό αυτοκίνητο στην ιστορία της Chevrolet. Με τη μείωση της ενέργειας που απαιτείται για να υπερνικηθεί η αντίσταση του αέρα, η Chevrolet Volt αεροδυναμιστές συνέβαλε κατ 'εκτίμηση οκτώ μιλίων από ηλεκτρική σειρά, και 50 μίλια από το εκτεταμένο φάσμα.

Στρογγυλεμένες και ξεπλύνετε ταμπλό του Volt, κωνικό γωνίες και γρίλια επιτρέπουν στον αέρα να κινείται εύκολα γύρω από το αυτοκίνητο για να μειώσει την έλξη. Στο πίσω μέρος, αιχμηρές άκρες και μια προσεκτικά σχεδιασμένη αεροτομή τον έλεγχο της ροής του αέρα. Μια επιθετική γκανιότα στο παρμπρίζ και πίσω βοηθά επίσης να μειώσει αναταράξεις και σύρετε.

Μέσα και έξω, στοιχείο-προς-στοιχείο χάσμα και ξεπλύνετε σχέσεις είναι εξίσου καλή ή καλύτερη από ό, τι οποιοδήποτε τμήμα του. Ακόμη και το διαμέρισμα underhood δεν παραβλέπεται: Όλα τα συστατικά που πραγματοποιήθηκε σε ένα υψηλό επίπεδο εμφάνιση που εναρμονίζεται με το υπόλοιπο του αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας παρόμοια με κόκκους επιφάνειες και τα χρώματα.

Το διακριτικό, γυαλιστερό μαύρο πίσω πόρτα απλικέ φέρει το παπιγιόν Chevrolet και μία από τις δύο Volt διακριτικά? Το άλλο βρίσκεται στο εμπρός πάνελ τρίμηνο. Έξι εξωτερικά χρώματα που προσφέρονται για το Chevrolet Volt, συμπεριλαμβανομένης της Viridian Joule Tricoat, το νικητήριο όνομα που επιλέγεται σε έναν εθνικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το 2009. Οι άλλοι είναι Silver Metallic Ice, μαύρο και γκρι μεταλλικό Cyber, το Crystal Red Metallic Tintcoat και White Diamond Tricoat.

Στο εσωτερικό, το Volt προσφέρει τα χαρακτηριστικά χώρο, την άνεση, την ευκολία και την ασφάλεια ότι οι πελάτες περιμένουν σε ένα ασφάλιστρο πεντάθυρο σεντάν - συμπεριλαμβανομένων των χώρων αποθήκευσης και 40/40 πίσω αναδιπλούμενα καθίσματα. Παρέχει επίσης τους σε μια ποικιλία από εσωτερικό χρώμα, το φωτισμό και τελειώματα σε αντίθεση με τις επιλογές που προσφέρονται πριν από οποιαδήποτε σε ένα sedan της Chevrolet, αλλά με διπλή υπογραφή σχεδιαστική φιλοσοφία της Chevrolet πιλοτήριο.

Δύο, επτά ιντσών, υψηλής ανάλυσης έγχρωμη οθόνη εμφανίζεται: Η μία είναι η γραφική απεικόνιση αναδιαρθρώσιμα σύμπλεγμα και το άλλο, στην κεντρική κονσόλα, διαθέτει μια οθόνη αφής, αφής διακόπτες και ενσωματωμένο επιλογέα.

Τα γραφικά στο ταμπλό και ένθετα πόρτα επαναλαμβάνεται στο ύφασμα ή premium διαθέσιμες δερμάτινα καθίσματα. Bright ραντεβού ασήμι εμφανίζονται γύρω από τους διακόπτες πόρτα, ποτηροθήκες κέντρο, πόρτα τραβά, centerstack διακόπτες και εξόδους έλεγχο του κλίματος. Πρότυπο ψυχαγωγίας χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

    Πλοήγηση ραδιόφωνο με 60-GB (30 GB για την αποθήκευση μουσικής) σκληρό δίσκο, δυνατότητα αναπαραγωγής AM/FM/DVD-Rom/MP3, αναγνώριση φωνής, Radio Data System, Bluetooth και παύση-and-play λειτουργίες ραδιοφώνου
    XM Satellite Radio με XM NavTraffic / Καιρός, ένα από τα πιο προηγμένα, συστήματα πραγματικού χρόνου του κλάδου πληροφορίες
    Premium, την εξοικονόμηση ενέργειας Bose ηχοσύστημα με έξι ηχεία και subwoofer
    Πέντε χρόνια OnStar Οδηγίες και συνδέσεις παροχής υπηρεσιών.

Εκτός από τη βελτίωση της ασφάλειας και τη σταθερότητα, άκαμπτη δομή του Volt φιλοξενεί χαρακτηριστικά που βοηθούν να απομονώσουν τον θόρυβο του κινητήρα και του ανέμου για μια αθόρυβη καμπίνα.

Το Chevrolet Volt διαθέτει εξαιρετική δυναμική συμπεριφορά

Μεγάλη δυναμική οδήγηση αρχίζει με ένα στερεό σώμα-πλαίσιο αναπόσπαστο δομή που επιτρέπει τη βέλτιστη ρύθμιση και προσφέρει στους οδηγούς με αυξημένη αίσθηση της σταθερότητας, σταθερότητα και αυτοπεποίθηση τρόπους δρόμο.

MacPherson του Volt γόνατο τύπου ανάρτηση, εξελιγμένη ημιάκαμπτου πίσω άξονα και ταχείας αντίδρασης, rack-mounted ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης με μηχανισμό διεύθυνσης ZF - ένα χαρακτηριστικό που συνήθως συναντάμε σε premium σπορ sedan - έχουν ρυθμιστεί για να παραδώσει μια ομαλή, εκλεπτυσμένη βόλτα με απόκριση και στερεά, αίσθηση στο κέντρο. Το χαμηλό κέντρο βάρους συνδυάζει με το φαρδύτερο μετατρόχιο και το μακρύ μεταξόνιο για ισορροπημένες επιδόσεις, και εμπρός και πίσω υδραυλικά υποδοχές βόλτα, μια άλλη προσθήκη πριμοδότηση, να βοηθήσει στην εξάλειψη τριγμών δρόμο.

Η ηλεκτρο-υδραυλικό σύστημα φρένων αναγεννητική συλλαμβάνει την ενέργεια έως 0,2 g για τη μεταφορά πίσω στην μπαταρία. Η τριβή χαρακτηριστικά του συστήματος πέδησης μεγάλα στροφεία με ειδικό φινίρισμα διαδικασία που προστατεύει από τη διάβρωση και προωθεί τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Το Chevrolet Volt βόλτες σε ελαφρύ ζάντες αλουμινίου που ζυγίζει μόνο £ 17,8 (8,1 kg) το καθένα, σε σύγκριση με £ 24,2 (11 kg) για τυπικές ζάντες 17-ιντσών. Θα είστε τυλιγμένο σε Goodyear Fuel Max όλες τις εποχές, χαμηλής αντίστασης κύλισης ελαστικά βελτιστοποιηθεί για ηλεκτρική αυτονομία του οχήματος, ο θόρυβος, αίσθηση και απόδοση.

Συνεχή ασφάλεια του Volt χαρακτηριστικά της Chevrolet

Όπως όλα τα οχήματα Chevrolet, το Volt βοηθά στην προστασία των επιβατών πριν, κατά τη διάρκεια και - χάρη στην OnStar - μετά από μια συντριβή. Crash-αποφυγή χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν στάνταρ σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών με το traction control, σύστημα ελέγχου ευστάθειας StabiliTrak ηλεκτρονικών και, φώτα ημέρας LED, που κάνουν το Chevrolet Volt πιο ορατή για τους άλλους οδηγούς και πεζούς.

Προστασία των επιβατών συνεχίζει με μια ισχυρή δομή, και το σώμα-πλαίσιο αναπόσπαστο δομή του Chevrolet Volt είναι στρατηγικά συνδυάζει προηγμένα ατσάλια για να διασφαλιστεί αντοχή στις συγκρούσεις και την ακαμψία. Σχεδόν το 80 τοις εκατό της συνολικής δομής του Chevrolet Volt που αποτελείται είτε από υψηλής αντοχής, προηγμένη υψηλής αντοχής ή εξαιρετικά υψηλής αντοχής χάλυβα. Ενεργή χαρακτηριστικά προστασίας επιβατών περιλαμβάνει οκτώ αερόσακους στάνταρ και ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες δύο για να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου τραυματισμού.

Μετά από μια συντριβή, το Chevrolet Volt προσφέρει την ασφάλεια της OnStar, η οποία χρησιμοποιεί ενσωματωμένους αισθητήρες του οχήματος για να ειδοποιεί αυτόματα έναν σύμβουλο OnStar σε ορισμένους τύπους των συγκρούσεων. Ο σύμβουλος είναι άμεσα συνδεδεμένη με το όχημα και να ζητήσει βοήθεια έκτακτης ανάγκης να αποστέλλονται στην θέση του.

Επειδή το Chevrolet Volt λειτουργεί τόσο αθόρυβα σε όλα τα ηλεκτρικά λειτουργία, ένας οδηγός που ενεργοποιείται με χαρακτηριστικό ακούγεται θόρυβος να προειδοποιήσει τους πεζούς, ιδιαίτερα εκείνων με προβλήματα όρασης, σε μια διασταύρωση. Η ειδοποίηση αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Αμερικανική Ομοσπονδία Τυφλών.

Το Volt συνδέει με τους ιδιοκτήτες 24/7

Υπάρχει πολύ περισσότερη τεχνολογία στο εσωτερικό του Chevrolet Volt από το ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης του. Διαισθητική χαρακτηριστικά, όπως οθόνες υψηλής ανάλυσης, τη συνδεσιμότητα και την ικανότητα να παρακολουθεί και να ελέγχει τις λειτουργίες του οχήματος από απόσταση επαναπροσδιορίσουμε το πώς διασυνδέονται με τους ιδιοκτήτες των οχημάτων τους.

Βασικές τεχνολογίες που περιλαμβάνουν:

    Touch σύστημα ελέγχου διακόπτη στην κεντρική κονσόλα
    Υψηλής ανάλυσης, επτά ιντσών, έγχρωμη οθόνη LCD αναδιαρθρώσιμα Driver Information οθόνη Κέντρο. Στην οθόνη εμφανίζεται το ηλεκτρικό-μόνο περιοχή, την οικονομία καυσίμου,, εκτεταμένης αυτονομίας, πληροφορίες ταξιδιού, πληροφορίες πίεση των ελαστικών και άλλα βασικά μηνύματα του οχήματος.
    Υψηλής ανάλυσης, επτά ιντσών, πλήρες χρώμα, την κεντρική κονσόλα-mounted οθόνη αφής που χρησιμεύει ως διεπαφή για την ψυχαγωγία και την καμπίνα ελέγχου του κλίματος. Μια Αποδοτικότητα (Leaf) διακόπτη πρόσβαση κατανάλωση ενέργειας, η ροή του ρεύματος φόρτισης και οθόνες - όλα εύκολο στη χρήση και την κατανόηση.
    Τρόποι φόρτισης μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες και τα ποσοστά της ηλεκτρικής ενέργειας για αποτελεσματικό προγραμματισμό και χαμηλότερο κόστος.
    Ένα τηλεχειριστήριο που επιτρέπει στους οδηγούς να ξεκινήσουν από απόσταση το όχημα και προϋπόθεση η καμπίνα που βασίζεται σε εξωτερικές θερμοκρασίες
    Μια αποκλειστική εφαρμογή για το κινητό, powered by OnStar MyLink, που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του να συνεργαστεί με τις Volt λειτουργίες χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο τηλέφωνο.

Chevrolet Volt εγγυήσεις φέρει αξία και την ειρήνη του μυαλού

Volt ιδιοκτήτες λαμβάνουν εξαιρετική μπαταρία του οχήματος και περιορισμένη κάλυψη της εγγύησης. Εκτός από την ,000-μιλίου eight-year/100 περιορισμένη εγγύηση για 16-kWh μπαταρία ιόντων λιθίου του Chevy Volt, η Chevrolet θα προσφέρει:

    Three-year/36 ,000-μίλια προφυλακτήρα σε προφυλακτήρα κάλυψη
    Five-year/100 ,000-μιλίου οδική βοήθεια και μεταφορά ευγένεια
    Five-year/100 ,000-μιλίου περιορισμένη κάλυψη του κινητήρα φυσικού αερίου
    Six-year/100 ,000-μιλίου προστασία από τη διάβρωση κάλυψη.










































πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...