Ferrari 458 Spider (2013) VIDEO PIC..

Η νέα Ferrari 458 Spider ενώνει την Ferrari 458 Italia, διευρύνοντας το φάσμα από τα μέσα του κινητήρα πίσω V8s της Ferrari και προσφέρει την ίδια ασυμβίβαστη τεχνολογικές λύσεις, το χειρισμό και την απόδοση σε ένα εκλεπτυσμένο κάμπριο διαμόρφωση. Είναι εξοπλισμένο με μια Ferrari κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, πλήρως αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή, μια παγκόσμια πρωτιά για ένα σπορ αυτοκίνητο με αυτό το lay-out.


Η Ferrari 458 Spider τροφοδοτείται με 570 CV της Ferrari V8 4.499 cc που ονομάστηκε Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς 2011. Η ισχύς μεταφέρεται στο δρόμο με κορυφαία για την κατηγορία της Ferrari διπλού συμπλέκτη F1 μετάδοση κουπί-στροφή μέσα από την εξελιγμένη E-Diff, η ίδια ενσωματωθεί με την F1-Trac σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και υψηλής απόδοσης ABS για μέγιστη δυναμική χειρισμό. Το αυτοκίνητο αποδίδει 0 στα 100 km / h Επιτάχυνση σε λιγότερο από 3,4 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα των 320 km / h.

Ορισμένες λειτουργίες, όπως η χαρτογράφηση πεντάλ του γκαζιού και την απόσβεση της ανάρτησης πολλαπλών συνδέσμων, έχουν βαθμονομηθεί ώστε να εξασφαλίζεται μέγιστη σπορ και απόλυτη οδηγική απόλαυση με την κορυφή προς τα κάτω, σύμφωνα με την αποκλειστική παράδοση αράχνη του Maranello. Ακόμη και το soundtrack του κινητήρα έχει διαμορφωμένη για να εξασφαλίσει ότι οι επιβάτες του αυτοκινήτου εντελώς γοητευτεί από την πτώση-πάνω οδηγική εμπειρία.

Εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, το hard-top λύση που υιοθετήθηκε για την Ferrari 458 Spider προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σχέση με την παραδοσιακή πτυσσόμενο soft-top, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του 25 κιλά σε βάρος, σε σύγκριση με Ferrari F430 Spider και ένα χρόνο ανάπτυξης των μόλις 14 δευτερόλεπτα. Πλήρως ενσωματωμένο στο στυλ του αυτοκινήτου, το hard-top έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται εύκολα μπροστά από το χώρο του κινητήρα, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την αεροδυναμική και τις επιδόσεις του αυτοκινήτου. Το μικρό διάστημα που απαιτείται για να στεγάσει την οροφή επιτρέπει στους σχεδιαστές να περιλαμβάνουν ένα γενναιόδωρο πίσω πάγκο για τις αποσκευές πίσω από τα καθίσματα.

Το πίσω μέρος του αυτοκινήτου χαρακτηρίζεται από καινοτόμες μορφές με αντηρίδες σχεδιαστεί για να βελτιστοποιήσει τη ροή του αέρα προς τις προσλαμβανόμενες ποσότητες κινητήρα και το συμπλέκτη και καλοριφέρ λαδιού του κιβωτίου ταχυτήτων. Για μέγιστη άνεση κατά την οδήγηση πάνω προς τα κάτω την Ferrari 458 Spider διαθέτει γενναιόδωρα μεγέθους ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα ανεμοθραύστης. Ο σχεδιασμός τελειοποιήθηκε για να επιβραδύνει και διαχέει τον αέρα στο θάλαμο διακυβέρνησης, που επιτρέπει κανονική συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί ακόμη και σε ταχύτητες πάνω από 200 km / h.

Νέες τεχνικές λύσεις που υιοθετήθηκαν για το σασί εγγυώνται ίδιο επίπεδο της διαρθρωτικής ακαμψίας με την οροφή πάνω ή κάτω. Το αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο που είναι πραγματικά συναρπαστικό στην οδήγηση, συνδυάζοντας εξαιρετική απόδοση με την ανταπόκριση που έχει χαρακτηριστεί πάντα ανοικτό στην κορυφή της Ferrari berlinettas.

Κατηγορία-topping απόδοσή του κατά μέρος, το νέο αυτοκίνητο διαθέτει επίσης κορυφαία για την κατηγορία της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών επίπεδα. Χάρη στην Hele (High Emotion Low εκπομπών) σύστημα, στην πραγματικότητα, η κατανάλωση καυσίμου για το συνδυασμένο αστικό κύκλο ανέρχεται σε 11,8 l/100 km με τις εκπομπές CO2 από 275 g / km.

Ferrari 458 Spider - Τεχνικές Προδιαγραφές

    Κινητήρας
        Διαμήκης μέσα του πίσω V8
        Διάμετρος / Διαδρομή: 94 x 81 χιλιοστά
        Κυβισμός: 4499 cc
        Μέγιστη ισχύς: 570 CV (562 hp) @ 9000 rpm
        Μέγιστη ροπή: 540 Nm @ 6000 rpm
        Μέγιστη στροφές: 9000 rpm
        Σχέση συμπίεσης: 12.5:1
        Ειδική ισχύς: 127 CV (125 hp) ανά λίτρο
        Αναλογία βάρους / ισχύος: 2,51 kg / CV
        Άμεσος ψεκασμός
        Ξηρό κάρτερ λαδιού
    Επίδοση
        0-100 km / h: 3,4 s
        0-200 km / h: 10,8 s
        100-0 km / h: 32,8 εκατ.
        Τελική ταχύτητα: 320 χλμ/ώρα













































ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...