Suzuki SX4 (2014) Video-picture

 Suzuki Motor Corporation έχει παρουσιάσει όλα τα νέα του SX4 Crossover στο 2013 Γενεύη Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου. Το νέο Suzuki SX4 Crossover είναι ένα μοντέλο παραγωγής που βασίζεται στο S-Σταυρού, η οποία Suzuki παρουσίασε το 2012 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Σχεδιαστές και οι μηχανικοί της Suzuki άρχισαν να αναπτύσσουν το νέο μοντέλο ως διάδοχος στην τρέχουσα SX4. Ωστόσο, με την επιδίωξη να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών όσον αφορά τις διασταυρώσεις στην Ευρώπη και σε άλλα μέρη του κόσμου, συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να "σκέφτονται περισσότερο." Ενώ η κίνηση στο τμήμα Γ με Αύξηση του μεγέθους του, το νέο μοντέλο κληρονομεί την "SX4" Το έμβλημα αυτό για να δείξει Suzuki (συμβολίζεται με το γράμμα "S") είναι μια πρωτοπόρος των ambos crossover και κίνηση στους τέσσερις τροχούς (υποδεικνύεται από το "Χ "και" 4 "respectivamente).
Suzuki δημιούργησε το νέο Suzuki SX4 Crossover με Ενώνοντας συμπαγές αυτοκίνητο εμπειρία του διαμορφωμένη με τεχνολογίες για τα οχήματα ελεύθερου χρόνου. Ως αποτέλεσμα της εστίασης στην παροχή του νέου SX4 Crossover crossover διακριτικό στυλ, κλάση κορυφαίος χώρος για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους, την επόμενη γενιά των επιδόσεων 4WD και μία από τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 στην κατηγορία, επιτυγχάνει μια αξιοσημείωτη συνδυασμός του στυλ, τη χρησιμότητα, την απόδοση και οικονομία καυσίμου. Πρόκειται για ένα μοντέλο που μπορεί να προσφέρει μεγάλη οδηγική απόλαυση και ευέλικτη χρήση της οικογένειας είναι ακόμη περισσότερους ανθρώπους σε ένα ακόμα ευρύτερο φάσμα καταστάσεων.
Suzuki θα την κατασκευή του νέου SX4 Crossover στο εργοστάσιο Magyar Suzuki στην Ουγγαρία και το αυτοκίνητο θα είναι στην πώληση από αυτό το φθινόπωρο και μετά. Magyar Suzuki παίζει σημαντικό ρόλο ευρωπαϊκό κέντρο παραγωγής της Suzuki. Το λανσάρισμα του νέου SX4 Crossover σηματοδοτεί την έναρξη ενός προγράμματος επέκτασης σε κάποιο Magyar Suzuki θα επεκτείνει τις εξαγωγές της σε περισσότερες χώρες, η εξουσία αυξήσει τον όγκο της παραγωγής του, και η ίδια η Δημιουργία μια σημαντική βάση παραγωγής για την παγκόσμια στρατηγική της Suzuki.
Ο σχεδιασμός του νέου Suzuki SX4 Crossover που ενσωματώνει τρία βασικά θέματα: το συναίσθημα, την ποιότητα και την αεροδυναμική. Αεροδυναμική που βελτιώνουν την οικονομία καυσίμου, η τολμηρή, χαρακτηριστικό σχήμα crossover, δυναμικές γραμμές και τις πολυάριθμες, περίπλοκες αγγίζει όλα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα πολύ διακριτικό βλέμμα. Μια απότομη γραμμή του σώματος, καλούπια θόλου τροχού, ποδιές και ολοκληρωμένη ράγες οροφής τονίζουν το στυλ crossover.
Εξωτερική σχεδίαση
Συναισθηματικά ελκυστικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν γραμμές που διαμορφώνονται κατά μήκος των πλευρών από εμπρός προφυλακτήρα, τους οπίσθιους φανούς συνδυασμός, καθώς και το στρογγυλεμένο κάλυμμα, που αποπνέει μια αίσθηση της δύναμης και τη σταθερότητα.
Ποιότητα
Ποιότητα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν στοιχεία χρωμίου στο εμπρός, φώτα ημέρας LED σε προβολείς, με τόλμη ανατομικό ώμους κατά τις πλάγιες γραμμές, και τα δύο μέρος πίσω φώτα.
Αεροδυναμική
Αεροδυναμική εκφράζονται και επιτεύχθηκε σε όλους τους τομείς του σχεδιασμού, όπως προς τα κάτω γραμμή οροφής πλαγιές προς τα πίσω Ποιό, λείο περίγραμμα σε όλη την πλευρά του σώματος, το διαμορφωμένο γραμμή που αρχίζει από εμπρός προς τα πίσω, ζάντες χαμηλής οπισθέλκουσας και καθρέπτες.
Interior design
Συναισθηματικά ελκυστικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα ταμπλό που διαμορφώνεται για να δώσει μια αίσθηση του πλάτους και του δυναμισμού.
Ποιότητα
Οι καμπύλες του ταμπλό επικαλύπτουν τις πόρτες και το μαλακό υλικό παραγεμίσματος είναι ευχάριστη στην αφή. Τα καθίσματα διαμορφώνονται και ραμμένο για να μεταφέρει την αίσθηση της κομψότητας, ενώ οι διακοσμήσεις ασήμι δημιουργούν μια σπορ εμφάνιση ενάντια στο μαύρο εσωτερικό.
Εξωτερικά χρώματα
Η γκάμα των 10 εξωτερικών χρωμάτων περιλαμβάνει δύο νέες επιλογές που αναδεικνύουν αστικών διαπιστευτήρια του νέου Suzuki SX4 Crossover της.
Κρυστάλλινα Lime Metallic
Αυτό το νέο χρώμα φέρνει έναν υπαινιγμό της υπαίθρου στην πόλη και έναν υπαινιγμό της πόλης στην ύπαιθρο. Οι άνθρωποι που βλέπουν το αυτοκίνητο έχει μια μόνιμη εντύπωση ζωντανή πράσινο.
Amethyst Grey Metallic Περλ
Το νέο βαθύ και λαμπερή γκρι, με ένα άγγιγμα από αμέθυστο προκαλώντας μια σπίθα στο σκοτάδι.
Επίδοση
Τα αποτελέσματα των επιδόσεων του νέου SX4 Crossover από έναν εξαιρετικό συνδυασμό των χαρακτηριστικών: 4WD SUV ικανότητα, εξαιρετικό χειρισμό - που προέρχεται από το Swift? Ευχάριστο, ίσια χάρη runningstability στο μακρύ μεταξόνιο, χαμηλές εκπομπές CO2 και την κατανάλωση καυσίμου - που πληρούν τις παγκόσμιες ανάγκες για την περιβαλλοντική συμβατότητα.
Μηχανές και συστήματα μετάδοσης
Τεχνολογίες κινητήρων του νέου Suzuki SX4 Crossover Βεβαιωθείτε για την περιβαλλοντική συμβατότητα, παρέχοντας παράλληλα όλες τις επιδόσεις που απαιτούνται στο τμήμα Γ crossover.
1,6-λίτρων κινητήρας βενζίνης
Το 1,6-λίτρων κινητήρα βενζίνης με βάση την τρέχουσα M16A. Κάτω τριβή και χαμηλότερο βάρος του κινητήρα και συναφών ανταλλακτικών αυξήσει την οικονομία καυσίμου, χωρίς να παραγνωρίζονται από την υψηλή ισχύ και ροπή του M16A.
1,6-λίτρων κινητήρας diesel
Ελαφρότητα και χαμηλής τριβής για να βοηθήσει να δώσει το 1,6-λίτρων πετρελαιοκινητήρα κορυφή οικονομία καυσίμου. Ο υπερσυμπιεστής μεταβλητής γεωμετρίας Εξασφαλίζει την αφθονία ροπής από το χαμηλό άκρο του εύρους στροφών, ώστε ο οδηγός να μπορεί να απολαύσει ισχυρό, τέλεια απόδοση ροπής ανά πάσα στιγμή. Ένα πρόσφατα σχεδιασμένο ηχομονωτικό κάλυμμα του κινητήρα Αυξάνει την άνεση των επιβατών από την καταστολή των κραδασμών και του θορύβου που χαρακτηρίζουν τους κινητήρες ντίζελ.
Συστήματα μετάδοσης
Συστήματα μετάδοσης έχουν σχεδιαστεί για το νέο Suzuki SX4 Crossover βοηθήσει να βελτιώσουν τις επιδόσεις και οικονομία καυσίμου και Βεβαιωθείτε ότι το είδος της εύκολης, σπορ αλλαγή ταχυτήτων που κάνει την οδήγηση τόσο διασκεδαστική.
Χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων
Ένα πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο διατίθεται με το 1,6-λίτρων κινητήρα βενζίνης. Βελτιστοποιημένη σχέσεις μετάδοσης αυξάνουν τις επιδόσεις και οικονομία καυσίμου. Και αυξημένη ακαμψία στην περίπτωση μετάδοσης καταστέλλει το θόρυβο και τους κραδασμούς να κάνουν την οδήγηση πιο ξεκούραστη. Ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο συνδυάζεται με το 1,6-λίτρων κινητήρα ντίζελ. Βελτιστοποιημένη αναλογίες ταχυτήτων αύξηση της ισχύος της οικονομίας καυσίμου.
CVT μετάδοση
Η συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση (CVT) έχει μια βοηθητική μετάδοση η οποία επεκτείνει το φάσμα των σχέσεων μετάδοσης για ένα εξαιρετικό συνδυασμό της επιτάχυνσης, αναρριχητική επιδόσεις και οικονομία καυσίμου. Μια ευθεία πύλη μετατόπισης Παρέχει ευκολία χρήσης. Πλέον, οι επτά ταχυτήτων χειροκίνητη λειτουργία επιτρέπει στον οδηγό να αλλάξει πάνω και κάτω με κουπιά, χωρίς να αφήσει να πάει από το τιμόνι.
Περιβαλλοντικές επιδόσεις
Suzuki ανέπτυξε το νέο SX4 Crossover να έχουν εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές CO2 για το Γ segmentcrossover. Μια Auto Μηχανή Διακοπή Έναρξη (ΣΑΕ) σύστημα further Οι Αυξάνει την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές καυσαερίων όρια, και κάνει την οδήγηση πιο ευχάριστη με τον περιορισμό του θορύβου και των κραδασμών.
Ασφάλεια
Το νέο Suzuki SX4 Crossover προσφέρει στους οδηγούς και τους επιβάτες ambos ειρήνη του μυαλού σε καθημερινή οδήγηση μέσω της μεγαλύτερης σταθερότητας και ολοκληρωμένα μέτρα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας εγκαταστάσεων. Επίσης, ενσωματώνει μια σειρά από βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας που προστατεύουν τους πεζούς.
Άνεση και ευκολία
Η ευρύχωρη, ευάερη καμπίνα και μια ευμεγέθη χώρο αποσκευών Βεβαιωθείτε ευκολία και άνεση για όλη την οικογένεια Κατά την ημέρα με την ημέρα commutes και μεγάλα ταξίδια το Σαββατοκύριακο.
Θαλάμου επιβατών και χώρο αποσκευών
4,300 χιλιοστά συνολικό μήκος μεταξόνιο και 2.600 mm για να επιτρέψει την αφθονία του χώρου του θαλάμου επιβατών, η απόσταση μεταξύ εμπρός και πίσω επιβάτες είναι 814 χιλιοστά.
Οι πλάτες των εμπρός καθισμάτων σχήμα για να δώσει πίσω επιβάτες άφθονο γόνατο κάθαρση. Ακόμη και τα μεγάλα ταξίδια χαλάρωσης. Και ακόμη και με τα πίσω καθίσματα σε όρθια θέση, το νέο SX4 Crossover κατέχει ηγετική θέση όσον αφορά την κατηγορία χωρητικότητας αποσκευών (430 λίτρα).
Το πίσω κάθισμα και οι αποσκευές του πλοίου μπορεί να επανατοποθετηθούν να φιλοξενεί διαφόρων ειδών αποσκευές, καθιστώντας το νέο Suzuki SX4 Crossover ιδανικό για οικογένειες.





























πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...