Kia Pro Ceed (2014)-- Video-picture

Το νέο pro_cee'd είναι το πιο συναισθηματικά φορτισμένο αυτοκίνητο της Kia μέχρι σήμερα, ένα ισχυρό καταπακτή που αναζητούν ότι στάζει επιδόσεις και το δυναμισμό από κάθε πτυχή και καμπύλη. Ξέρετε από ένα μόνο ματιά ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που θέλετε να μειώσει το αγαπημένο σας δρόμο."Το νέο Kia pro_cee'd είναι ένα πραγματικό καθαρό φύλλων σχεδιασμού," λέει ο Peter Schreyer, Διευθύνων Σύμβουλος Σχεδιασμού της Kia..
"Με ξεχωριστή μορφή γλώσσας και δυναμικές αναλογίες του, μυώδες και αθλητικό γραμμές, αυτή η« coupe »ακολουθεί μια πολύ διαφορετική οπτική διαδρομή προς το cee'd. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο σε κάθε επίπεδο."
"Το πρώτο pro_cee'd εξέπληξε πολλούς ανθρώπους,» προσθέτει ο Gregory Guillaume, Chief Designer της Kia Ευρώπης. «Θέλαμε να βασιστεί σ 'αυτή αυξημένη προσδοκία με αυτό το νέο μοντέλο και να συνεχίσει να εκπλήσσει και να ενθουσιάσει τους οδηγούς Kia. Το νέο πεντάθυρο cee'd παίρνει το συναισθηματικό επίπεδο της απερχόμενης pro_cee'd, έτσι ώστε ο ρόλος της νέας pro_cee» d είναι να ωθήσει προς τα εμπρός, να προχωρήσει. "

Όταν το έργο του σχεδιασμού για την Kia pro_cee'd ξεκίνησε πριν από 24 μήνες, τόσο Schreyer και Guillaume άντλησε έμπνευση από τις μυϊκές και διαμορφωμένη φορείς της παγκόσμιας κλάσης αθλητές.

"Εμείς απεικονίζεται μια παγκόσμιας κλάσης σπρίντερ έσκυψε στη γραμμή εκκίνησης», λέει η κ. Schreyer, «και τα μάτια μας σύρθηκαν σε διόγκωση μύες των ώμων τους, γεμάτη ενέργεια και ρυθμό, έτοιμος να εξαπολύσει Αυτό είναι ό, τι θέλαμε να συλλάβει -. Όλα αυτά δυνητική απόδοση, απλά περιμένουν να μείνουν αναξιοποίητες. "

Για να δημιουργήσετε αυτό το hunkered-κάτω στάση, η ομάδα σχεδίασης της Kia ένεση σημαντικές ποσότητες οπτικών μυών στα πίσω μηρούς, δραματικά καύση τα πίσω φτερά, και εισάγοντας μια πιο οξεία γωνία στο πίσω παρμπρίζ και μία ενσωματωμένη αεροτομή οροφής. "Η οροφή πέφτει κάτω για να συναντήσει τους ώμους σε μια τεντωμένη γραμμή που συνδέει αποτελεσματικά κάτω από το χείλος του σφηνοειδές προφίλ του pro_cee'd», εξηγεί Schreyer.The μείωσε γραμμή οροφής - η Kia pro_cee'd κάθεται μια πλήρη 40 χιλιοστά χαμηλότερη από ό, τι η πεντάθυρο cee'd - και μεγάλωσε γραμμή των ώμων έχει οδηγήσει σε μια πολύ αυστηρότερο θερμοκήπιο, και η προκύπτουσα σφηνοειδές προφίλ ενισχύεται περαιτέρω από την έντονη πλευρική πτυχή που διατρέχει τον τρόπο του σε όλη την πλευρά του αυτοκινήτου.

Αυτές οι τολμηρές θόλους των τροχών που γεμίζουν με εντυπωσιακό 17-ιντσών multi-ακτίνων ελαφρύ ζάντες αλουμινίου, τυλιγμένο σε κολλώδη, ελαστικά χαμηλού προφίλ. Μια διάσπαση twin-καυσαερίων διάταξη με σωλήνες μεγάλης διαμέτρου εξόδου δανείζουν περαιτέρω οπτικές σε βάρος δυνητική απόδοση της Kia pro_cee'd του.

«Θέλαμε να δώσουμε το pro_cee'd ένα πραγματικά ισχυρό και κυρίαρχο πρόσωπο, όπως αυτό της ανίκητος πυγμάχος πρωταθλητής», λέει ο Guillaume. "Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε δώσει στο αυτοκίνητο μία πολύ πιο επιθετική εμπρός προφυλακτήρα με ένα βαθύ και τετράγωνο πηγούνι."

Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης μια πιο λιτή και πιο δυναμική εκδοχή της μάσκας «τίγρης» της Kia από αυτό που βρέθηκε στο cee'd. Framed σε ένα σκοτεινό μεταλλικό ασημί φινίρισμα, συνδέεται με τους προβολείς να δώσει περαιτέρω έμφαση στη μυϊκή πλάτος της Kia pro_cee'd.

"Παρά το γεγονός ότι η εξέλιξη των αυτοκινήτων της Kia είναι γρήγορο ρυθμό, πήραμε το χρόνο μας με το πεντάθυρο cee'd. Κοιτάζοντας παίρνει το χρόνο, μπορείτε να δείτε. Μερικές φορές πρέπει να βήμα πίσω, βήμα μακριά και να πάρετε κάποια προοπτική. Γνωρίζαμε ότι αν πήραμε τις αναλογίες και οι όγκοι του πεντάθυρου cee'd δεξιά, όλα τα άλλα με το τρίθυρο Kia pro_cee'd θα πέσει στη θέση του », εξηγεί ο Guillaume.

Παρά την εμφανή του αθλητισμού οι μετοχές Kia pro_cee'd μεταξόνιο και τα κομμάτια με πέντε-πόρτα σε σχέση, πράγμα που σημαίνει ευελιξία είναι χωρίς συμβιβασμούς - τόσο αποσκευές ικανότητα και πίσω χώρος είναι σχεδόν ταυτόσημες με αυτές του πεντάθυρου cee'd.

«Υπάρχει μια μυϊκή ένταση εδώ», λέει η κ. Schreyer καθώς περπατά γύρω από το pro_cee'd. «Είναι ένα αυτοκίνητο που είναι έτοιμο για εφόρμηση προς τα εμπρός. Kia είναι μια ξεχωριστή περιπέτεια σχεδιασμό, και τις αιχμές pro_cee'd  ταξίδι στο μέλλον."
























πηγηhttp://goo.gl/khucI

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...