Mιά Rolls-Royce Silver Cloud διαφορετική από τίς Άλλες με 1.000.000 κρύσταλλα Swarovski

Προφανώς αυτό είναι το πώς πλούσιοι άνθρωποι διασκεδάζουν. Σε μια επίδειξη η Rolls-Royce Silver Cloud μόλις παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο ξενοδοχείο Four Seasons στο Μόναχο, Germany.But αυτό δεν είναι ένα οποιοδήποτε κλασικό Rolls Royce. Όχι, αυτό το πράγμα καλύπτεται σε περίπου 1.000.000 κρύσταλλα Swarovski και πρόκειται να βγει σε πλειστηριασμό τον επόμενο μήνα για ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που ονομάζεται «Βοήθεια στο Motion», το οποίο βοηθά τους τοξικομανείς.

Γιατί οι διοργανωτές ήθελαν να καλύψει ένα αυτοκίνητο με τα ακριβά κρύσταλλα είναι λίγο περίεργο για εμάς, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι είναι ένα κλασικό της Rolls-Royce.
Το Silver Cloud κατασκεύστηκε το 1955 μέχρι το 1966 και αυτή η δεύτερη γενιά μοντέλο τροφοδοτείται από έναν 6,2-λίτρων V8 και ζυγίζει 2,11 τόνους (χωρίς κρυστάλλους). Έχει τελική ταχύτητα περίπου 144 μίλια/ώρα και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως τιμόνι και τα παράθυρα, τα οποία προορίζονταν μόνο για uber πολυτελή αυτοκίνητα των κρυστάλλων time.Swarovski, ωστόσο, δεν ήταν ποτέ μια επιλογή - μέχρι τώρα.








phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...