Έκθετος ξανά ο Μητσοτάκης: Αποκαλύψεις – φωτιά από Documento και «Βήμα» για τις καθεστωτικές πρακτικές της κυβέρνησης

 Τις μεθόδους παρακράτους που θέτει σε εφαρμογή η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναδεικνύουν δύο νέες αποκαλύψεις, από διαφορετικά Μέσα Ενημέρωσης, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα τόσο του Documento όσο και του «Βήματος» στηλιτεύουν για τις καθεστωτικές πρακτικές μεθόδους που επιστρατεύει.

Συγκεκριμένα, το Documento που κυκλοφορεί σήμερα, Κυριακή, στα περίπτερα, αποκαλύπτει τις στρατιές «ψηφιακών δολοφόνων» που έχει στην υπηρεσία του ο Κυρ. Μητσοτάκης και οι οποίοι

έστηναν κάλπες με εταιρείες μαύρης προπαγάνδας. Η εφημερίδα παρουσιάζει το χρονικό της μεγάλης χειραγώγησης. Πώς οι «μεγάλοι αδελφοί» έφεραν στην Ελλάδα μεθόδους μυστικών υπηρεσιών και ψυχολογικού πολέμου. Ταυτόχρονα, φέρνει στο φως πώς οι Majoritas και Questia άλωσαν τα Βαλκάνια καθώς και τα «βελούδινα πραξικοπήματα» αλά Cambridge Analytica υπέρ διεφθαρμένων ηγετών.

Μια δοκιμασμένη τεχνική χειραγώγησης συνειδήσεων που είχε εφαρμοστεί από πολύ συγκεκριμένα κέντρα στα Βαλκάνια, «εισήχθη» στην Ελλάδα για χάρη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το Documento αποκαλύπτει ποιοι είναι αυτοί που οργάνωσαν το σύστημα στα Βαλκάνια και σε ποιες χώρες έχουν παρέμβει ώστε να εκλεγούν οι αρεστοί συγκεκριμένων κέντρων εξουσίας, αλλά εξηγεί και την εφαρμογή του σχεδίου στην ελληνική πολιτική σκηνή με ονοματεπώνυμα και ημερομηνίες.

Υπότροπη η κυβέρνηση

Η αποκάλυψη ότι η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, κατείχε προσωπικά δεδομένα δεκάδων χιλιάδων πολιτών, δεν αποτελεί μια προσωπική «παρανομία» αλλά ένα έγκλημα της κυβέρνησης. Το θέμα όμως δεν αφορά μόνο τις λίστες αποδήμων. Η κυβέρνηση έχει παραδώσει ακόμη και ευαίσθητα δεδομένα σε εταιρείες όπως η Sisco και Palantir, οι οποίες βαρύνονται διεθνώς με σκάνδαλα υπογράφοντας συμβάσεις για «εξυπηρέτηση» του ελληνικού κράτους. Ποιος και πώς χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα; Έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημιουργήσει ένα είδος «Μεγάλου Αδελφού» και παρακολούθησης των πολιτών ώστε να τους χειραγωγεί πολιτικά, κατά τα πρότυπα των επιχειρήσεων της Cambridge Analytica;

Όπως θα διαβάσετε στο Documento, η απάντηση είναι θετική.

Διαβάστε περισσότερα: Στρατιές «ψηφιακών δολοφόνων» στην υπηρεσία του Μητσοτάκη

Και από το Βήμα

Παράλληλα, η εφημερίδα «Το Βήμα» αποκαλύπτει ότι κάποιοι, προφανώς με άνωθεν εντολές, μόνταραν τις συνομιλίες μετά το έγκλημα  στα Τέμπη για να προκύπτει αβίαστα το αποτέλεσμα ότι ο μόνος που φταίει είναι ο σταθμάρχης και να βγάζει «λάδι» την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, την περίοδο εκείνη.

Ειδικότερα, αλλοίωση συνομιλιών του σταθμάρχη, που «ξεριζώθηκαν» παράνομα από το σύστημα καταγραφών επικοινωνιών του ΟΣΕ, λίγες μόλις ώρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, προκύπτει μέσω της ανάλυσης των συγκεκριμένων τεσσάρων λέξεων του επίμαχου διαλόγου τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

Ένα μοντάζ που αναδείκνυε μόνο το ανθρώπινο λάθος του σταθμάρχη της Λάρισας μπαζώνοντας για μία ακόμα φορά μέρος της αλήθειας.

Διαβάστε περισσότερα: Βόμβα για Τέμπη: Μονταζιέρα στα ηχητικά σταθμάρχη και μηχανοδηγού τη νύχτα του εγκλήματος – Τι ήθελαν να κρύψουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...