Εντυπωσιακές εικόνες από το Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων στην Ιαπωνία

Ένα εντυπωσιακό φεστιβάλ έλαβε χώρα στις στην Ιαπωνία.
Πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο, αλλά ακόμη πιο ενδιαφέρον φεστιβάλ για τους ντόπιους, όπου χρησιμοποιείται ένας ειδικός τύπος πυροτεχνημάτων. Τα ονομάζουν «tezutsu Hanabi» και είναι κυλινδρικοί σωλήνες τους οποίους χρησιμοποιούν οι άνθρωποι πυροβολώντας συνεχώς πυροτεχνήματα που δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Είναι ένας από τους παλιότερους τρόπους εκτόξευσης πυροτεχνημάτων στην Ιαπωνία και η εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο έχει θρησκευτικό περιεχόμενο.
Αυτά τα πυροτεχνήματα μέσα στους σωλήνες έχουν βάρος 3 κιλά και φτιάχνονται για χρήση με τα χέρια, ενώ όλα τα πυροτεχνήματα είναι χειροποίητα από τους συμμετέχοντες του φεστιβάλ.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται από το bored banda και έχουν τραβηχτεί από έναν επαγγελματία φωτογράφο φαίνεται αφενός όλη η προετοιμασία και η ιδιαίτερη ενδυμασία των συμμετεχόντων, αφετέρου η στιγμή που εκτοξεύονται τα πυροτεχνήματα από τους Ιάπωνες και τα οποία δημιουργούν αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Στις εικόνες φαίνεται επίσης το θρησκευτικό περιεχόμενο του φεστιβάλ, καθώς το απόγευμα οι συμμετέχοντες προσεύχονται μέχρι να έρθει το βράδυ και να αρχίσει το υπερθέαμα.
Ωστόσο στις φωτογραφίες φαίνεται και το πόσο επικίνδυνη είναι η εκδήλωση χωρίς αυτό να πτοεί τους συμμετέχοντες που κάθε χρόνο κάνουν ολόκληρη προετοιμασία για την υλοποίηση και την επιτυχία του.
Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες...

fireworks1 fireworks2 fireworks3 fireworks4 fireworks5 fireworks6 fireworks7 fireworks8 fireworks9 fireworks10 fireworks11 fireworks12 fireworks13 fireworks14 fireworks15 fireworks16 fireworks17 fireworks18

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...