Η ομιλία της Μισέλ στο συνέδριο των Δημοκρατικών που συγκίνησε τον Ομπάμα

Η ομιλία της Μισέλ στο συνέδριο των Δημοκρατικών που συγκίνησε τον ΟμπάμαΗ Μισέλ Ομπάμα ξέρει να συγκεντρώνει τα βλέμματα και να κερδίζει τις εντυπώσεις κι αυτό έκανε, για μια ακόμη φορά, με την ομιλία της στο συνέδριο των Δημοκρατικών, «αναγκάζοντας» τον πρόεδρο των ΗΠΑ και σύζυγό της, να «υποκλιθεί» και να δηλώσει δημόσια το πόσο την αγαπάει.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, μίλησε για την οικογένειά της, για τις κόρες της και τις αξίες με τις ποίες τις μεγαλώνουν, μαζί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, σε ένα περιβάλλον που είναι στραμμένοι οι προβολείς της παγκόσμιας κοινότητας.
Μεταξύ άλλων η Μισέλ Ομπάμα μίλησε για τη στιγμή που συνειδητοποίησε το πόσο πολύ θα επηρέαζε η πολιτική καριέρα του Μπαράκ Ομπάμα και οι επιλογές και των δύο, το πώς θα μεγαλώσουν τα κορίτσια τους και πως θα διαμορφωθεί ο χαρακτήρας τους.

...




....
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη Χίλαρι Κλίντον, που είναι υποψήφια για να διαδεχθεί τον Μπαράκ Ομπάμα στην προεδρία των ΗΠΑ.
«Λόγω της Χίλαρι Κλίντον οι κόρες μας και οι γιοι μας το θεωρούν δεδομένο ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι πρόεδρος των ΗΠΑ. Τη θαυμάζω γιατί ποτέ δεν εγκαταλείπει. Απέδειξε ότι μια γυναίκα μπορεί να γίνει πρόεδρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...