Εξαλλη η Rihanna από τα δάκρυα του Chris Brown για την πρώην...

Μετά τη δριμεία κριτική που δέχθηκε η Rihanna για την επανασύνδεσή της με τον Chris Brown - ο οποίος παραλίγο να την στείλει στον άλλο κόσμο ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό – και ενώ καλά καλά δεν πέρασαν λίγες μέρες που το ζευγάρι είναι πάλι μαζί, ένα νέο επεισόδιο προστέθηκε στον ταραγμένο βίο τους.


Αφορμή στάθηκε η συνάντηση του ζεύγους σε κλαμπ με την πρώην του Chris Brown, Karrueche Tran, η οποία συνοδευόταν από το νέο αγαπημένο της.

Γεγονός που φαίνεται να «στοίχισε» στον Chris Brown, ο οποίος είχε χωρίσει πριν κάποιους μήνες με την Karrueche για τα μάτια της Rihanna, ενώ για ένα διάστημα έβγαινε και με τις δύο γυναίκες.

Και μπορεί η πρώην να μην ταράχθηκε καθόλου από την συνάντηση, ο Chris Brown αντέδρασε όμως κάπως άτσαλα, βάζοντας τα… κλάμματα!

Η Rihanna από την πλευρά της συνέχισε να διασκεδάζει απτόητη. Ωστόσο αποχώρησε μόνη από το club και όλοι φαντάζονται τι ακολούθησε στη συνέχεια στο σπίτι των σταρ…

Και όλα αυτά, πριν στεγνώσει το μελάνι από την πρόσφατη συνέντευξή της όπου δικαιολογούσε την επανασύνδεση τονίζοντας «o Chris Brown είναι το δικό μου λάθος»…






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...