Γκλέτσος: Αντίσταση, αλλιώς θα γίνουμε μία φτωχή Τουρκο-γειτονιά

"Ή θα αντισταθούμε ή θα μας τελειώσουν ως Έλληνες και θα μας κάνουν μία φτωχή Τουρκο-γειτονιά", λέει χαρακτηριστικά στον STAR FM 97,1 ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, σχολιάζοντας τους απανωτούς φόρους, αλλά και τις κλιμακωτές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.
Και σχολιάζει:"Αφού βλέπουν ότι η συνταγή των μνημονίων, είναι αποτυχημένη, γιατί δεν αλλάζουν ρότα; Δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Η συνταγή είναι 100% λάθος και συνεχίζουν στην ίδια κατεύθυνση. Και αυτό με απογοητεύει. Με μαθηματική ακρίβεια, θα γίνουμε φτωχοί, αφού αλλάζει το μοντέλο της ανάπτυξης".
Μάλιστα, προτείνει απόλυτη πανελλαδική απεργία, από όλους τους κλάδους, ως την μόνη ελπιδοφόρα λύση, κόντρα στην φτωχοποίηση της κοινωνίας.
Επιπλέον ο Απόστολος Γκλέτσος , συμφωνεί με τα μπλόκα των αγροτών, διαφωνεί όμως με την αστυνομική κάλυψη, που έχει σαν αποτέλεσμα να μένουν ακάλυπτες από αστυνόμευση ολόκληρες περιοχές. Λέει δε, με έμφαση, "στην Ανατολική Φθιώτιδα σήμερα, δεν υπάρχει ούτε ένας αστυνομικός".
Και καταλήγει με το κάλεσμα: "Πανελλαδική απόλυτη απεργία. Ομαδικά, μαζικά και όλοι στους δρόμους, γιατί φοβάμαι ότι δεν μπορεί να κάνει και πολλά ο λαός".

"Θα μας κάνουν Τουρκο-γειτονιά" λέει ο Γκλέτσος... από LAMIASTARGR

Πηγή: Lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...