Παρουσίαση: Acura NSX Concept (2013)

Στο NAIAS 2013 Acura παρουσίασε ένα νέο NSX Concept που παρουσιάζει την εξέλιξη του στυλ και το σχεδιασμό της επόμενης γενιάς του supercar, συμπεριλαμβανομένου για πρώτη φορά μια ματιά σε μια πιθανή κατεύθυνση για την επόμενη γενιά NSX εσωτερικό σχεδιασμό.


"Η περαιτέρω εξέλιξη του σχεδιασμού Acura NSX Concept είναι εξαιρετικά πιστή στην αρχική ιδέα στυλ," δήλωσε ο Mike Accavitti, αντιπρόεδρος των εθνικών δραστηριοτήτων μάρκετινγκ. «Κάνουμε μεγάλη πρόοδο για την εκπλήρωση των προσδοκιών που δημιούργησε πριν από ένα χρόνο, με την προηγμένη τεχνολογία που θα φέρει νέα επίπεδα επιδόσεων και μια μοναδική, δυναμική εμπειρία στην εξωτική αγορά σπορ αυτοκινήτων."

Το νέο Acura NSX Concept βασίζεται στις αναμενόμενες βάσεις του οχήματος Acura θα φέρει στην αγορά. Ακόμα, το νέο NSX Concept διατηρεί χαμηλό και φαρδύ του με τις δυναμικές αναλογίες και δελεαστική, που έκανε το ντεμπούτο του στην αρχική Concept NSX του 2012 της Βόρειας Αμερικής Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου - τονίζεται από καθαρό, μοντέρνο και απλό επιφανειών, νευρικός και λεπτομέρειες που επικοινωνούν στάση supercar και ένα high-tech αίσθηση.

Το νέο Acura NSX Concept διαθέτει επίσης για πρώτη φορά μια ματιά σε μια πιθανή κατεύθυνση για την επόμενη γενιά Acura NSX εσωτερικό σχεδιασμό. Η σχεδιαστική φιλοσοφία βασίζεται σε ένα "Ανθρώπινο Cockpit Υποστήριξης" θέμα, μια ισχυρή έκφραση της κατεύθυνσης του προϊόντος Acura επικεντρώθηκε στην "τις συνέργειες μεταξύ ανθρώπου και μηχανής." Το εσωτερικό πακέτο μπορεί να υπερηφανεύεται για εξαιρετική ορατότητα, ένα εξωτικό θέση οδήγησης, καθώς και μια διαισθητική "Simple Interface Αθλητισμός" που ελαχιστοποιεί την ακαταστασία εσωτερικό, επιτρέποντας στον οδηγό να επικεντρωθεί στην οδηγική εμπειρία.

"Σύμφωνα με το πνεύμα της αρχικής NSX, πρόθεσή μας είναι να υποστηρίξει τις ψυχολογικές και συναισθηματικές πτυχές της οδήγησης ενός σούπερ αυτοκίνητο στο όριο, γιατί είμαστε επιμένουν για την υλοποίηση των συνέργεια μεταξύ ανθρώπου και μηχανής," δήλωσε ο Jon Ikeda, επικεφαλής σχεδιαστής , Acura Design Studio. "Είναι σημαντικό, αυτό θα ισχύει και για όλα τα οχήματα Acura κινείται προς τα εμπρός."

Με στόχο την επίτευξη μια νέα εμπειρία σπορ αυτοκίνητο που συνδυάζει την επόμενη γενιά supercar δυναμικές ικανότητες με προηγμένες περιβαλλοντικές επιδόσεις, Acura ανακοίνωσε πριν από ένα χρόνο ότι η Acura NSX θα τροφοδοτείται από ένα τοποθετημένο μέσα, άμεσου ψεκασμού V-6 κινητήρας συνδυάζεται με Sport Acura του Hybrid SH-AWD ® (Super Handling All-Wheel Drive) του συστήματος.

Acura Sport Hybrid SH-AWD είναι ένα ολοκαίνουργιο, τριών κινητήρα υψηλής απόδοσης υβριδικό σύστημα που συνδυάζει διανυσματοποίηση ροπής σε όλους τους τροχούς με την προηγμένη υβριδική απόδοση μέσω της χρήσης των τριών ηλεκτροκινητήρες - έναν κινητήρα ενσωματωμένο με το V-6 κινητήρα και δύο κινητήρες οδήγηση των μπροστινών τροχών - μαζί με ένα all-νέα διπλού συμπλέκτη μετάδοσης (DCT). Το σύστημα επιτρέπει την άμεση παράδοση των αρνητικών ή θετικών ροπής στους εμπρός τροχούς κατά τη διάρκεια της στροφής για να επιτευχθεί ένα νέο επίπεδο επιδόσεων οδήγησης απαράμιλλη από τα τρέχοντα συστήματα AWD.

Το νέο NSX αναπτύσσεται από μια παγκόσμια ομάδα R & D με επικεφαλής τον σχεδιαστές και μηχανικοί της Honda R & D Americas, Inc βρίσκεται στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, και Raymond, Οχάιο. Το νέο NSX θα κατασκευαστεί σε μια νέα μονάδα παραγωγής στο κεντρικό Οχάιο.
























πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...