F1 Φέτελ: Υπερέχει η McLaren!

 Ο παγκόσμιος πρωταθλητής παραδέχεται πως η ομάδα της McLaren έχει αυτή τη στιγμή το πάνω χέρι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος..


Ο συνήθης πρωταγωνιστής στη διαδικασία της pole position
πέρυσι περιορίστηκε στην Αυστραλία στην 6η θέση και ήταν η πρώτη φορά από το 2010 και το Ιταλικό GP που μια τουλάχιστον Red Bull δε βρίσκονταν στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

Η εξέλιξη του αγώνα έδειξε πως η RB8
κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητη δυναμική έχει καθώς ο 24χρονος Γερμανός κατάφερε εκμεταλλευόμενος τις εγκαταλείψεις των Γκροζάν, Σουμάχερ και προσπερνώντας τους Γοούεμπερ, Ρόσμπεργκ και Χάμιλτον να ανέβει τελικά στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Μιλώντας σχετικά αφότου έφτασε στην Κουάλα Λουμπούρ που την ερχόμενη Κυριακή 
θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος o Σεμπάστιαν Φέτελ δήλωσε: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή έχουν το πάνω χέρι. Το έδειξαν στην Αυστραλία. Αλλά αν αυτό θα παραμείνει στη Μαλαισία μένει να το δούμε. Σίγουρα είναι πολύ δυνατοί. Είχαν έναν αποδοτικό χειμώνα στις δοκιμές εξέλιξης. Υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία πρέπει να τους φτάσουμε. Ελπίζω να αποδειχτούμε ικανοί και να τους νικήσουμε. Μπόρεσα να ακολουθήσω το Μπάτον στον αγώνα του Άλμπερτ Παρκ αλλά δεν είχα τη δυναμική να τον πιέσω. Ήταν ανίκητος αυτό πρέπει να το παραδεχτώ. Ο Τζένσον άξιζε τη νίκη συγχαρητήρια τόσο σ’ αυτόν όσο και στη McLaren αλλά για μένα ήταν σπουδαίο αποτέλεσμα ότι τερμάτισα μπροστά από το Λιούις Χάμιλτον».

Όλοι αυτοί θα λύσουν τις διαφορές τους την ερχόμενη Κυριακή στην πίστα της Σεπάνγκ
(25/3, απευθείας Alpha 10:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...