Αυτή την εβδομάδα, ο Bradley Manning ήρθε ένα βήμα πιο κοντά στο να δικαστεί για δήθεν διαρροή  στο WikiLeaks όταν ένας αξιωματικός του στρατού έκανε την επίσημη σύσταση ότι ο Manning θα 
πρέπει να αντιμετωπίσει στο 

στρατοδικείο της 22 ποινικές κατηγορίες..





Ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ Χουάν Μέντες κατηγορεί
επίσημα την Ουάσιγκτον  για απάνθρωπη μεταχείριση στις ΗΠΑ του στρατιώτη Bradley Manning, που κρατούνται για πάνω από ένα χρόνο  για την υποτιθέμενη διαρροή μυστικών στο WikiLeaks.
Σε αυτή την αίσθηση ακτιβιστής Tropete Lorenzo πιστεύει ότι «είναι πιθανώς μια εκδίκηση εσωτερική ή εσωτερική καταστολή, όχι εκδίκηση για το στρατιώτη από το αμερικανικό σύστημα.
ο Manning είχε εργαστεί στο Ιράκ ως στρατιωτικός αναλυτής και συνελήφθη τον Αύγουστο του 2010. Εκτός από τη διαρροή των απόρρητων πληροφοριών για το Wikileaks, ο νεαρός άνδρας κατηγορείται για περισσότερο απω 22 ποινικές κατηγορίες. Αν καταδικαστεί από το στρατιωτικό δικαστήριο πρέπει να τον δοκιμάσετε,ο Μάνινγκ ενδέχεται να αντιμετωπίσει ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Ο ομιλητής τονίζει ότι οι αμερικανικές αρχές παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα σε σχέση με ιδιωτικούς Manning, φυλάκιση απομονωθεί για 23 ώρες την ημέρα. Εν τω μεταξύ, το Πεντάγωνο εξέφρασε την ικανοποίησή του με τις. συνθήκες στη φυλακή, όπου παραμένει ο Manning.

Eπιμέλεια planet stars VIDEO.ACTUALIDAD.RT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...