F1 McLaren: Στα ίσα με Red Bull

Στη βρετανική ομάδα πιστεύουν ότι οι RB8 δε θα έχουν προβάδισμα στην Αυστραλία. Θεωρούν ότι η μάχη της ερχόμενης Κυριακής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Μελβούρνη θα είναι στα ίσα..


Μιλώντας σχετικά ενόψει της πρεμιέρας ο διευθύνων σύμβουλος της McLaren, Μάρτιν Ουίτμαρς σημείωσε:
«Τα άσχημα νέα για μας είναι ότι δε φαίνεται να κυριαρχούμε με διαφορά. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχει κανείς άλλος που να μπορεί να το πετύχει αυτό. Η αίσθησή μας είναι ότι θα αποδειχτούμε ανταγωνιστικοί. Το μονοθέσιο είναι αξιόπιστο, αρέσει στους οδηγούς και φαίνεται ότι τους έχει παρασύρει θετικά. Εύχομαι σύντομα να είμαι σε θέση να σας πω ότι βρισκόμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι αλήθεια ότι ούτε εμείς ούτε η Red Bull επιχείρησε γύρους χωρίς φορτίου καυσίμου προσομοιώνοντας τις κατατακτήριες δοκιμές. Αν φέτος κερδίσουμε αρκετούς αγώνες ίσως μπορέσουμε να πάρουμε τον τίτλο».

Αναφερόμενος ειδικά στην ψυχολογία του Χάμιλτον ο Μάρτιν Ουίτμαρς είπε:
«Τα δεδομένα του είναι πολύ ψηλά πέρυσι κέρδισε τρεις αγώνες αλλά αυτό δεν του αρκεί. Όταν διανύσεις μια περίοδο που δεν πιάνεις τους στόχους σου τότε ως επαγγελματίας αθλητής καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις κάθε παράγοντα στη ζωή σου και πως μπορείς να τον βελτιώσεις. Φέτος είναι εμφανές τόσο στις συνεντεύξεις του όσο και στην οδήγησή του ότι έχει επικεντρώσει την προσοχή του, πρώτον στο να είναι ταχύτερος του Μπάτον και δεύτερον στο να είναι ταχύτερος απ’ όλους τους άλλους».

Από την πλευρά του ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009, Τζένσον Μπάτον
μιλώντας για τη νέα χρονιά που ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή 18/3 συμπλήρωσε: «Είμαι πιο ικανοποιημένος σ’ όλους τους τομείς. Πέρυσι είχαμε πρόβλημα με τις εξατμίσεις που έσπαγαν και ψαχνόμαστε να δούμε τι συμβαίνει. Περάσαμε δύσκολα στις αρχές του 2011 και δεν μπορούσαμε να κάνουμε εξέλιξη με τόσα προβλήματα αξιοπιστίας. Φέτος όλα είναι διαφορετικά».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...