Καμία αλλαγή σε πρόσωπα και «συνταγή» από Δώνη

Η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Γιώργο Δώνη να έχει γνωστοποιήσει απο χθες τους 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή, ενώ φαίνεται πως έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο το απόγευμα, στην Τούμπα.
Ολα δείχνουν πως αυτή δεν θα έχει κάποια αλλαγή σε σχέση με αυτή που παρέταξε πριν από τέσσερις μέρες, στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Κέρκυρα. Μπορεί οι συνθήκες του αγώνα να είναι διαφορετικές, καθώς η δυναμικότητα του αυριανού αντιπάλου είναι μεγαλύτερη, όμως ο τεχνικός του «δικέφαλου» ευελπιστεί να δει από τους παίκτες του την ίδια τακτική προσέγγιση αλλά και τον ίδιο επιθετικό ρυθμό, που ήταν εκείνος που έφερε στον ΠΑΟΚ τρία γκολ και αρκετές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Κέρκυρα. Το νέο πρόσωπο στην αποστολή δεν είναι άλλο από τον Εργκους Κάτσε. Ο 19χρονος μέσος απουσίασε από το παιχνίδι του Σαββάτου λόγω καρτών και πλέον είναι διαθέσιμος όχι μόνο για το κύπελλο αλλά και για το πρωτάθλημα, καθώς πλέον έχει εκτίσει την ποινή των δυο αγωνιστικών. Το πλέον πιθανό είναι η παρουσία του Κάτσε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, προκειμένου να δώσει τρεξίματα στη μεσαία γραμμή και η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όταν και ο Γκαρσία θα χρειάζεται ανάσες. Ο Γιώργος Δώνης δούλέψε αρκετά στην τακτική κατα τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, δίνοντας έμφαση τόσο στην κυκλοφορίας της μπάλας όσο και στην άμεση επανάκτησή της, σε περίπτωση απώλειας της κατοχής. Αυτό ήταν άλλωστε και το στοιχείο-κλειδί στο παιχνίδι του Σαββάτου, όταν και ο ΠΑΟΚ λειτούργησε προς αυτήν την κατεύθυνση. Στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι μετέχουν οι Ιτάνζ, Γλύκος (τερματοφύλακες), Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Λίνο (αμυντικοί), Κίτσιου, Πέλκας, Γκαρσία, Κάτσε, Ρομπέρ, Λάζαρ (μέσοι), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Λόρενς, Καμαρά (επιθετικοί). Η τελευταία προπόνηση των παικτών του ΠΑΟ θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας, όπως συνηθίζεται τη προηγούμενη των εντός έδρας αγώνων.

Χαμόγελα για Φωτάκη

Ο Γιώργος Φωτάκης πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση, το οποίο τον άφησε εκτός δράσης για σχεδόν τρεις εβδομάδες. Ο 31χρονος μέσος δεν συπεριλήφθηκε στην αποστολή αφού δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί, κάτι που αναμένεται να γίνει στην αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Πανιώνιο, καθώς θα έχει μέχρι τότε στα πόδια του έναν ικανοποιητικό αριθμό προπονήσεων. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να έχει και ρόλο βασικού κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες, λόγω της επικείμενης απουσίας του Λάζαρ, που θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών.

Τα... πειστήρια του τραυματισμού

Η γνωστοποίηση του τραυματισμού του Γιώργου Κατσικά (θλάση δευτέρου βαθμού, μένει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα) έγινε με περίεργο τρόπο μέσω της επίσιμης ιστοσελίδας της ΠΑΕ. Αρχικά, έγινε γνωστό οτι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Λίγα λεπτά αργότερα, αναρτήθηκε κείμενο που αφορούσε στον τραυματισμό του, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η δημοσίευση "προήλθε κατά τη διάρκεια ασκήσεων με τελειώματα, όπου ο ποδοσφαιριστής κλώτσησε αέρα". Το απόγευμα, ήρθαν και τα πειστήρια, καθώς ο τραυματισμός καταγράφηκε από τον εικονολήπτη και παρουσιάστηκε η... επίμαχη στιγμή, για του λόγου το αληθές.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...