Lady Gaga, ο Νταλί της ποπ

Eνας μουσικός πλανήτης σε τροχιά βραβείων, εμφανίσεων και εντυπώσεων. Τα EMAs του ΜΤV έδειξαν τη... ροζ πλευρά της ζωής, την ώρα που όλα γύρω έμοιαζαν μαύρα
Ο κόσμος είναι γεμάτος τερατάκια - αυτό το ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με την ποπ τα τελευταία χρόνια.
Το βραβείο φανατικών θαυμαστών δόθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία των Βραβείων του MTV. Το πήρε φαν της Lady Gaga για λογαριασμό των little monsters της..

(«τερατάκια» της αποκαλεί η ίδια τους θαυμαστές της).
Η Gaga δε, όχι μόνο έφυγε από την τελετή με τέσσερα από τα έξι βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφια (τα άλλα τρία: καλύτερο τραγούδι - βίντεο - καλύτερη γυναίκα καλλιτέχνις) αλλά και δείχνοντας πως είναι επίσης η Gaga των τεχνών και των μεταμορφώσεων. Και του πώς να εμφανίζεσαι σαν έντομο από άλλον πλανήτη, με καπέλο - πιάτο, ή σαν βεντάλια αλουμινίου και όλα αυτά ατρόμητη πάνω σε τακούνια - πολυκατοικίες.
Η Gaga είναι ο Σαλβατόρ Νταλί της ποπ. Επίσης, αυτή που είδε πόσο «προικισμένος» είναι ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ, απαντώντας στο αστείο που είχε κάνει ο ίδιος νωρίτερα λέγοντας πως είχε ανοίξει τρύπα στα παρασκήνια για να βλέπει τις σταρ όταν αλλάζουν.
«Το ήξερα ότι αυτό το τραγούδι είναι πολύ ιδιαίτερο από τη στιγμή που το έγραφα» είπε η Gaga για το «Born this way». «Είναι το πιο σημαντικό τραγούδι από όσα έχω γράψει, από το πιο σημαντικό άλμπουμ και μέχρι τώρα η πιο σημαντική στιγμή». Αργότερα βγήκε για να τραγουδήσει το «Marry the night» πάνω σε μια σκηνή - Σελήνη, ξεδιπλώνοντας τον εαυτό της μέσα από αστραφτερές επιφάνειες.
Το ήξεραν από την αρχή οι LMFAO πως θα έχουν αντίπαλο. Και δεν μπορείς να πεις ότι δεν προσπάθησαν όταν βγήκαν με τη στολή τους (γυμναστήριο - ζωολογικός κήπος: σημειώσατε Χ) και με όχημα μια τεράστια ζέβρα που γλίστρησε μέσα στο κοινό.
Oσοι ήταν στο Μπέλφαστ για το Σαββατοκύριακο έζησαν τον πυρετό των βραβείων. Σκηνές είχαν στηθεί σε διαφορετικά σημεία της πόλης, όπου Red Hot Chili Peppers, Snow Patrol και Τζέισον Ντερούλο μεταξύ άλλων τίμησαν το όνομά τους και live μπροστά σε εκατομμύρια μάτια που τους έβλεπαν σε απευθείας μετάδοση (όπως και εμείς εδώ από το ΜΤV Greece).
Αν το MTV με τα βραβεία του πιάνει τον σφυγμό της ποπ, ο Τζάστιν Μπίμπερ προκαλεί ταχυπαλμία στους απανταχού beliebers, ιδιαίτερα τα κορίτσια που βρίσκονται στην ίδια αίθουσα με εκείνον, την ώρα που παραλαμβάνει δύο EMAs, τραγουδάει και χορεύει εκεί μπροστά τους. Χρυσό κορίτσι, η Τζέσι Τζέι, η οποία πρόβαλε μέσα από ένα τεράστιο χρηματοκιβώτιο για να τραγουδήσει, ενώ ήταν εκείνη που έκανε και το μικρό αφιέρωμα στην Εϊμι. Χρυσή καρδιά.









ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...