Επίθεση δέχτηκε η Avril Lavigne

Η τραγουδίστρια Avril Lavigne και ο σύντροφός της Brody Jenner δέχθηκαν την Κυριακή τα ξημερώματα επίθεση από αγνώστους, έξω από το ξενοδοχείο όπου είχαν καταλύσει, στο Χόλιγουντ. Η ίδια η Avril γνωστοποίησε το..
γεγονός με μήνυμά της στη σελίδα της στο twitter, τονίζοντας πως "δεν πιστεύει στη βία".
"Δεν τσακώνομαι. Δεν πιστεύω στη βία. Για να γίνω ξεκάθαρη, δέχθηκα επίθεση από 5 άτομα. Ήταν πολύ κακή εμπειρία. Το πρόσωπό μου είναι χάλια", έγραψε η τραγουδίστρια και συνέχισε: "Μαυρισμένο μάτι, ματωμένη μύτη, τραβηγμένα μαλλιά, εκδορές, μώλωπες και κοψίματα. Δεν είναι σωστό να κακοποιείς τους άλλους. Η βία ΠΟΤΕ δεν είναι η απάντηση".
Ο Brody Jenner, αφού έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου περιποιήθηκαν το τραύμα του, αφού δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι και το πρόσωπο από μπουκάλι. "Ενδιαφέρον Σαββατόβραδο. Μόλις βγήκα από το νοσοκομείο με ένα νέο σημάδι στο πρόσωπο", έγραψε στο Twitter ο Brody.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι πέντε κακοποιοί επιτέθηκαν στο ζεύγος για να το χτυπήσουν και να το ληστέψουν. Αμέσως μετά, οι κακοποιοί εξαφανίστηκαν και δεν έχουν γίνει συλλήψεις.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...