Αποθέωση ΠΑΟ και ...Σισέ από 25.000 κόσμο

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει αήττητος να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και με το 3-1 επί του ΟΦΗ σημείωσε την 7η νίκη σε 9 αγώνες. Πάνω από 25.000 φίλοι του “τριφυλλιού” στο ΟΑΚΑ (24.979 τα..
εισιτήρια) αποθέωσαν την ομάδα που σκόραρε με Ζέκα (14'), Κλέιτον (47'), Λέτο (75'πεν.) αλλά και τον ...Σισέ ο οποίος πετάχτηκε μια βόλτα από τη Ρώμη και παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα των επισήμων. Κορυφαίος και MVP του ματς ο Σιμάο, με τρεις παίκτες κάτω των 18 ετών (Καπίνο, Μαυρίας, Φουρλάνος) τελείωσε το ματς ο Παναθηναϊκός. Ο ΟΦΗ μείωσε με πέναλτι του Κάλατζιτς στο 59'.
Ο Παναθηναϊκός δεν έβγαλε στο γήπεδο το πάθος και τον αέρα που κουβαλούσε στα μέχρι τώρα ματς πρωταθλήματος, όμως ήταν ουσιαστικός, τόσο όσο χρειαζόταν για να πάρει μία άνετη νίκη. Ουσιαστικά, οι "πράσινοι" αγχώθηκαν μόνο στο 15λεπτο μεταξύ της μείωσης του σκορ και του τρίτου τέρματος. Ωστόσο, οι απουσίες των Μάντζιου και Ταυλαρίδη, όπως και η κακή παρουσία του Σίσιτς, φάνηκαν ξεκάθαρα στο γήπεδο για τον ΟΦΗ.
Το κλίμα ήταν πανηγυρικό. Το κάλεσμα της ΠΑΕ (ορίστηκε γενική είσοδος 10 ευρώ) εισακούστηκε από 24.979 οπαδούς, που αποθέωσαν παίκτες, προπονητή, τον Σισέ, ενώ... "έκραξαν" τον Βλάση Τσάκα. Η καθυστέρηση στην άφιξη του πρίγκιπα Αλ Σαούντ έχει εκνευρίσει τους φίλους της ομάδας που κάλεσαν τον εκπρόσωπο του Σαουδάραβα να... βρει τρύπα για να κρυφτεί αν χαλάσει το ντιλ. "Βλάση έρχονται γιαούρτια", "κανόνισε να μας δουλεύεις τόσο καιρό. Δεν αστειευόμαστε", "μας φέρνεις αηδία", ήταν λίγα από όσα άκουσε κατά την άφιξή του στο ΟΑΚΑ. Εκνευρισμένος κατά την έξοδό του απείλησε: "Αύριο θα σας δείξω το χρήμα και θα αποσύρω την πρόταση. Δεν μπορώ να μου φέρονται έτσι".
Αργότερα, ο Τσάκας ξεχάστηκε, καθώς η προσοχή στράφησε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 14' ο Κατσουράνης σέντραρε και ο Ζέκα με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Ο ΟΦΗ σιγά σιγά ισορρόπησε το ματς, όμως ελάχιστα απείλησε τον Καπίνο.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να "κλειδώσει" τη νίκη. Και αν ο Κάρολ βρήκε λύση για το δυνατό σουτ του Λέτο στο 46', ένα λεπτό αργότερα είδε την μπάλα να φτάνει στα δίχτυα του από τον Κλέιτον.
Στο 59ο λεπτό, ο ΟΦΗ ξαναμπήκε στον αγώνα. Ο Καπίνο ανέτρεψε χωρίς ιδιαίτερο λόγο τον Παπουλή (η μπάλα έφευγε άουτ) και ο Κάλαϊτζιτς μείωσε με πέναλτι. Ο ΟΦΗ άγχωσε τους πρωτοπόρους της Σούπερ Λίγκας, όμως στο 75' ο Παναθηναϊκός έφτασε στο γκολ που "καθάρισε" το ματς. Ο Ζαχαριάδης έδωσε (λανθασμένα) πέναλτι για μαρκάρισμα του Γεωργίου στον Μαυρία και ο Λέτο με το 12ο φετινό του γκολ έκανε το τελικό 3-1.
ΣΚΟΡΕΡ: 14' Ζέκα, 47' Κλέιτον, 75' πέναλτι Λέτο - 59' πέναλτι Κάλατζιτς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καπίνο, Λέτο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο (84' Βιτόλο), Κατσουράνης, Κούινσι, Ζέκα (88' Φουρλάνος), Λέτο, Κλέιτον (66' Μαυρίας).
ΟΦΗ: Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Κάλατζιτς, Καμπάνταης, Μποντόρ (71' Βάντο), Γεωργίου, Σόουζα, Παπουλής (79' Ζόρντι) , Σίσιτς (55' Χόρχε Λόπεθ), Σουμπίνιο.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...