Δυο κορίτσια στο σπίτι του Brand Pitt

«Αν ήταν αρκετά καλό για τον Brad και την Angelina, τότε είναι καλό και για μας», σκέφτηκε το πιο διάσημο γκέι ζευγάρι του Χόλλυγουντ, η ανατρεπτική παρουσιάστρια Ellen DeGeneres και η σύζυγος της, Portia de Rossi, που αποφάσισαν να αγοράσουν το..
σπίτι που έβγαλε πριν λίγο καιρό στο σφυρί το πιο διάσημο, straight ζευγάρι του κόσμου.





Τα δυο κορίτσια βρήκαν ιδανικό το εξοχικό παραθαλάσσιο σπίτι των Brangelina στο Malibu , καθώς έψαχναν κάτι μικρότερο και πιο ζεστό για να στεγάσουν τον έρωτα τους, από την 3.000 τετραγωνικών μέτρων έπαυλή τους, στο Beverly Hills!





Με 5 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, γήπεδο τένις, 3 τζάκια, δωμάτιο πρωινού(!), ιδιωτική παραλία και απεριόριστη θέα στον Ειρηνικό ωκεανό, οι δύο γυναίκες - που παντρεύτηκαν το 2008 – είναι κατενθουσιασμένες και ανυπομονούν να μετακομίσουν!



Έτσι πουλούν το δικό τους σπίτι για 49.000
δολάρια και θα αγοράσουν το μόλις 400 τ.μ εξοχικό του Brad Pitt -το οποίο πλέον ήταν πολύ μικρό για να στεγάσει την πολυμελή οικογένεια του- για 14.000δολάρια



Όσο για τον πολύτεκνο Brad, δεν ανυσυχεί καθόλου καθώς έχει πού την κεφαλήν κλίνη σε Λος Άντζελες, Νέα Ορλεάνη, Ιταλία, Γαλλία, Ουγγαρία και σίγουρα αλλού, που δεν το γνωρίζουμε - ακόμα

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...