Ο Hilfiger διοργανώνει ένα χριστουγεννιάτικο ξεφάντωμα! (VIDEO)

Η φανταστική οικογένεια Hilfigers ενώνεται ξανά για τα φετινά Χριστούγεννα και παρτάρει υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Francis Lawrence, φορώντας επιλογές του στιλίστα Karl Templer..
(φυσικά με ρούχα «Tommy Hilfiger»), για να δημιουργήσουν όλοι μαζί ένα super disco/funky διαφημιστικό video.
 Το «Holiday Par-Tay» μας μεταφέρει στο σπίτι μιας αμερικάνικης οικογένειας και μας παρουσιάζει το αμερικάνικο όνειρο κάπως υπερβολικό, αλλά πάντα υπέροχο μέσα από το comercial σποτ ενός λεπτού. Πανέμορφα μοντέλα σε όλες τις ηλικίες, χορεύουν, γελούν, διασκεδάζουν και ανοίγουν τα χριστουγεννιάτικα τους δώρα (τα οποία είναι περιτυλιγμένα με ειδική συσκευασία από το ίδιο το brand) κάτω από μια disco ball. Όλοι τους ντυμένοι με μοναδικά κομμάτια της εταιρείας, με καρό κυρίως υφάσματα στις αποχρώσεις του κόκκινου, του καφέ, του μπλε και του πράσινου. Το ντίσκο πάρτι φτάνει στο τέλος του όταν το σκυλί της οικογένειας, ο Morgan ο 4ος τραβάει την πρίζα και πέφτει το ρεύμα σε όλο το σπίτι.

Σε αυτό το σημείο μας εύχονται «Happy Holidays»... «Από το σπίτι μας! Στο δικό σας!».

«Λατρεύω απόλυτα το TV sequel για τις φετινές γιορτές, που παρουσιάζει την οικογένεια Hilfigers» δήλωσε ο ίδιος ο Tommy Hilfiger, ενώ συνέχισε «Αποτελεί ένα κράμα διαφημιστικού μόδας και μουσικού video, γεμάτο από απίστευτη δυναμική και ενέργεια. Η οικογένεια αυτή, αντιπροσωπεύει απόλυτα την κληρονομιά μας.... Η καμπάνια “Holiday Par-Tay” καταγράφει τους Hilfigers να απολαμβάνουν τα Χριστούγεννα με διάθεση fun-loving, με σκοπό να μεταδώσουν τη χαρά των γιορτών σε όλο τον κόσμο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...