Πρώτη νίκη του Πανιωνίου στη Ν.Σμύρνη μετά από 9 μήνες

Έπρεπε να περάσουν 9 μήνες για να πανηγυρίσει νίκη ενώπιον του κοινού του ο Πανιώνιος. Το 2-1 επί του Άρη δεν είναι μόνο η πρώτη φετινή εντός έδρας επιτυχία. Είναι και η πρώτη νίκη στη..
Ν.Σμύρνη από τις 12 Φεβρουαρίου 2011 και το 1-0 τότε επί του ΠΑΟΚ. Ο Σκέμπρι (39') και ο Κούτσι (58') πέτυχαν τα γκολ στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο των “κυανέρυθρων”. Ο Άρης μείωσε με τον Τσέζαρεκ στο 73'.Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε μία από τις πιο δύσκολες και κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του. Μέσα στην τρικυμία των τελευταίων μηνών, η διοίκηση πήρε μία απόφαση που ίσως αποδειχθεί σωτήρια. Στελέχωσε το προπονητικό τιμ με πρώην "σημαίες" του συλλόγου, ώστε να δώσουν ψυχολογική ανάταση στους απλήρωτους ποδοσφαιριστές.
Ο Σκέμπρι ντύθηκε... Εστογιανόφ, ο Ριέρα και ο Κουμόρτζι θυμήθηκαν τον παλιό καλό τους εαυτό και ο Κούτσι απέδειξε ότι είναι "κίλερ" μέσα στην περιοχή. Επί ένα ημίχρονο, ο Πανιώνιος πολιορκούσε την εστία και Άρη, με τους "κίτρινους" να σώζονται μόνο και μόνο επειδή στο τέρμα ήταν ο καταπληκτικός Βελλίδης. Τελικά, το γκολ που άξιζαν οι γηπεδούχοι ήρθε στο 39'. Ο Σάμαρης έβγαλε κάθετη μπαλιά, ο Σκέμπρι πλάσαρε και έδωσε έναυσμα στους οπαδούς της ομάδας του για να πανηγυρίσουν.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...