Ο Eric Daman ντύνει τις Gossip Girls και λέει πώς να το κάνεις και εσύ! Απόκτησε το στυλ της Gossip Girl! (VIDEO)


Της Bella Papadopoulou Dobrowolska
Η πολυαγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl» έχει κερδίσει πολλαπλά βραβεία αλλά πάνω από όλα έχει κερδίσει τις καρδιές των fashionistas όλου του κόσμου. Όσο γνωστά έχουν γίνει τα επεισόδια της σειράς για τα ατελείωτα σκάνδαλα και δράματα, τόσο γίνανε γνωστά και για τη μόδα και τα ρούχα..



O άνθρωπος που είναι στα παρασκήνια και ντύνει όλο το cast του «Gossip Girl» λέγετε Eric Daman και θεωρείτε ένας από τους γκουρού της μόδας. Πολλοί θεωρούν ότι έχει την καλύτερη δουλειά του κόσμου. Πώς να διαφωνήσουμε, άλλωστε, από τη στιγμή που ντύνει τον γοητευτικό Chuck Bass (ο οποίος είναι και ο αγαπημένος χαρακτήρας του Eric!).


Ο Eric μοιράστηκε τις ιδέες του και αποκάλυψε πώς μπορείτε και εσείς να ντυθείτε σαν ένα πραγματικό «Gossip Girl»!

Η Serena προτιμάει τα κολλητά ρούχα που αναδεικνύουν το σώμα, όπως τα skinny jeans και το μικρό μαύρο φόρεμα. Με αυτό θα συνδύαζε οπωσδήποτε ένα ζευγάρι pumps και από πάνω ένα ξεθωριασμένο blazer που θα το έχει κλέψει από το αγόρι της.

Η Blair από την άλλη είναι πιο ρομαντική και θηλυκή. Μια πραγματική Jackie-O! Προτιμάει τα φορέματα με όγκο και λουλουδάτα σχέδια. Τα μαλλιά της στολίζουν πάντα μια στέκα ή ένας φιόγκος, ενώ στα πόδια της θα δούμε γοβάκια όπως αυτά της Σταχτοπούτας. Διαλέγετε και παίρνετε!



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...