«Κόλλησαν» στο μηδέν Βέροια και Ξάνθη

Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Βέροιας με την Ξάνθη για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γεωργιάδης της Βέροιας..
Ο κακός αγωνιστικός χώρος από την έντονη βροχόπτωση δημιούργησε πολλά προβλήματα στις δύο ομάδες ωστόσο τόσο η Βέροια όσο και η Ξάνθη προσπάθησαν για το καλύτερο. Στο 11' το σουτ του Ολαϊτάν πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ τρία λεπτά μετά (14') οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με το απευθείας φάουλ του Μπαργκάν να περνάει ελάχιστα άουτ. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 43' η ομάδα της Ημαθίας έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Μπαργκάν, ο οποίος απέναντι από τον Λοντίγκιν δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και μετά από μαρκάρισμα στον Φλίσκα το ματς πήρε...φωτιά, με τους παίκτες των δύο ομάδων να αλληλοσπρώχνονται για τη μη τήρηση του fair play. Ο διαιτητής Ιωαννίδης απέβαλλε τον Γεωργιάδη της Βέροιας με απευθείας κόκκινη κάρτα για την αψιμαχία που είχε με τον Μαρσελίνιο.
Παρά την αριθμητική υπεροχή που είχε η Ξάνθη στο δεύτερο μέρος δεν μπόρεσε να καταβάλει την αντίσταση της Βέροιας. Οι γηπεδούχοι όχι μόνο είχαν κλείσει καλά τους διαδρόμους, αλλά όταν τους δινόταν η ευκαιρία έβγαιναν στην αντεπίθεση. Απείλησαν στο 60' με το σουτ του Ζε Βιτόρ (άουτ), αλλά από κει και πέρα προσπάθησαν να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα. Μετά το 65' η Ξάνθη έγινε πιο επιθετική και στο 72' το σουτ του Μάνταλου μπλόκαρε εύκολα ο Λόπεζ. Στο 81' πάλι ο Μάνταλος μπήκε από αριστερά, αλλά τον πρόλαβε ο Καλί.
Κίτρινες: Ολαϊτάν, Καλί, Ζε Βιτόρ - Γούτας, Μαρσελίνιο, Ντάνι, Καζούμπα
Κόκκινη: 45'+ Γεωργιάδης
Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Βέροια (Νίκος Καρύδας): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Άλβες, Σνάουτσνερ, Καλί, Καλογέρης, Καφές (59΄ Ζε Βιτόρ), Ολαϊτάν, Κόστλι (46΄ Αμαραντίδης), Μπαργκάν, Ιωάννου (70΄ Ιωάννου)
Ξάνθη (Νίκος Κωστένογλου): Λοντίγκιν, Μαρσελίνιο (76΄ Πλατέλλας), Καζούμπα, Μαρκόφσκι, Βασιλακάκης, Βάλλας, Ντάνι, Φλίσκας (65΄ Ονουάτσι), Μαρίν (65΄ Μάνταλος), Μπαξεβάνης, Γούτας

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΕΡΑΣΠΟΡ, ΑΠΕ
  • Ρεπορτάζ:
  • Επιμέλεια: Δημήτρης Γιαχανατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...